Pikken i væggen…

Jeg ved ikke om jeg skal fortryde. Er der andre der har prøvet det?

Kære kvinderudenfilter….

Først og fremmest så er jeg single!Æhm… Jeg kører frem og tilbage imellem København og Odense hver dag og husker altid at tisse af inden jeg tager hjemad. Men forleden glemte jeg det og blev simpelthen nødt til at holde ind på en rasteplads for at lade vandet..

Da jeg sidder i min egen verden og tjekker min facebook, får jeg kigget ud af øjenkrogen og opdager et hul i toiletbåsens væg..Der går ikke længe før der lige pludselig titter en pik ind ad hullet. Jeg bliver vanvittig overrasket og en anelse sur.. Men eftersom jeg er single, så er der ikke rigtig meget kærlighed eller sex i mit liv pt. Såååååååå guess what happend…!Ja.. Jeg vælger så at give denne her mystiske mand et blowjob som hurtigt bliver afsluttet ved at han kommer mig i munden..

Jeg føler mig lidt beskidt nu og kan ikke rigtig finde ud af om jeg fortryder det.. Men selve oplevelsen tænder mig! At give en fremmed mand den nydelse… ufff! Er jeg den eneste der har det sådan eller hvordan!? Har I prøvet noget lign.?

Kærlig hilsen…. Hende bag toiletbåsen

Like & Share

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

This Post Has 2 Comments

  1. Kære Hende bag toiletbåsen Jeg synes ikke at du skal fortryde, for uanset hvad du vælger at føle omkring den oplevelse du lige har haft – så kan den ikke gøres om. Så jeg syntes i stedet for, at vi skal vende det til noget postivt. Han skal være glad for, at han ikke fik et rap over pikken – du blev tændt – og hvis ikke du allerede vidste det, så ved du nu – at du tænder på det her mystiske, at du ikke nødvendigvis ved hvem der ‘står bag’ pikken. Jeg vil da anbefale dig at udforske det noget mere så – muligvis et sted som er mere egnet til dette. Evt. swingerklubber – her er der også gloryholes. Jeg er ret sikker på, at mange kvinder deler samme fantasi – ikke nødvendigvis om en pik i et gloryhole på en rasteplads, men omkring det mystiske, det lidt ‘beskidte og forbudte’. Jeg vil vælge, at kalde det modigt af dig.. 🙂 God fornøjelse med at udforske dine fantasier, nu hvor du er single – og kan gøre som du vil. Kærligst Kvinderudenfilter.dk

  2. Jeg Sys du er herre sej.. Du må ikke se ned på dig selv a den grund der.. Det var fedt, nu har du prøvet det, og jeg Sys sku det lyder som en Nice oplevelse.. 🙂 Men prøv en swingerklub.. Det kan Oz give nogle sjove ting, og prøver grænser a..

Skriv et svar

Luk Menuen