Det uforudsigelige liv

Charlotte Marie Isabella Falmer

Send en email til Charlotte

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til mig, kan du sende mig en email her.

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Mit navn er Charlotte Marie Isabella Falmer og jeg er 56 år gammel. Jeg bor i Kastrup, i en bungalow med en stor have og med min lille hund Tosca.

Jeg har to voksne børn, en datter på 27 og en søn på 35, og min søn har givet mig min svigerdatter og mine to fantastiske børnebørn, Frederik og Nikolai der sammen med mine børn og svigerdatter er solstrålerne i mit liv.
I 2016 mistede jeg min daglige solstråle, da mine børns far og min store kærlighed døde af cancer.

Jeg kommer til at skrive meget om livet før og efter – om hvordan det er, at stå på gyngende grund uden sin faste hverdag, og om, hvordan savnet og sorgen heldigvis til tider kan overskygges af kærligheden fra de mennesker, jeg har omkring mig – og om hvordan livet gang på gang viser sig fra sin smukkeste side. Jeg har taget nogle valg, efter jeg blev enke og jeg er måske lige nu stærkere end nogensinde før – for livet er blevet så utroligt intenst, men det kommer jeg til at vende tilbage til.

Jeg kommer også til at skrive om mange andre forskellige emner, for jeg har uendeligt meget på hjertet. At skrive har været en passion altid – så at sige ja til en blog, er måske en drøm, jeg ikke vidste jeg havde, før muligheden bød sig – men her er den, og jeg glæder mig til at dele funderinger, tanker, overvejelser og synspunkter med alle andre, der følger med på Kvinder uden filter.

I min hverdag arbejder jeg som kirke- og kulturmedarbejder i Frederiksberg Sogn og i min fritid synger jeg i et rytmisk kor. Jeg elsker at synge og musik og teater er en meget stor del af mit liv. På flere måder.

Når jeg ser tilbage på det liv jeg har haft til nu, føler jeg mig, trods mange slag, uendeligt privilegeret. Når jeg ser fremad på det liv jeg nu er i gang med at forme, føler jeg mig også uendeligt privilegeret.

Så velkommen til mit uforudsigelige liv – kærligst Charlotte

Charlotte's indlæg

instagram
Årets første julevandring var her til morgen, for menighedsbørnehavens store børn. Hyrderne bål var klart😉
Juletræ af balkeysko på Gamle Scene🤗 Klar til Alice i eventyrland 😊
Med Ulla i Operaen og høre La Boheme
Tænk at ha en svigerdatter, der bliver udnævnt til at være Rudolf😅
Vi holder lige pause.....
Luk Menuen