Charlotte Frølund

Hverdagstanker

Charlotte Frølund

Hverdagstanker

Send en email til Charlotte

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Charlotte, kan du sende hende en email her.

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Mit navn er Charlotte, 46 år og bor på Amager sammen min søn på 20 år, som er ved at være klar til at flytte hjemme fra.

Hos os bor også 3 små løvehovedkaniner, som lever deres liv, som frikanin, og de skaber stor glæde og en del reparationsprojekter i træmøbler og gulvtæpper. Men de skaber mere glæde end det hærværk de laver, så de får lov til at løbe rundt som det passer dem.

Jeg har fuldtidskontorjob og ved siden af dette er jeg også danse-instruktør og bruger mange aftener og weekender på at undervise en masse dejlige mennesker i at danse og bevæge sig til musik og samtidig styrke både deres krop og sind. 
Dans fylder meget i mit liv, og er en af mine vigtige livs-glæder, og som jeg altid siger det, min erstatning for lykkepiller. 

Min blog hedder hverdagstanker og det er også det jeg vil fortælle om.

Alle de tanker som jeg gør mig omkring blandt andet, det at være single og det store ønske om at finde den rette kæreste for mig.

Det at være mor til en søn som lige om lidt flyver fra reden og de sorger og glæder det giver mig.

Alle mine tanker omkring venskaber, omkring min dans, om det aspekt vedrørende, at rydde op i sit liv.

Det handler om at sætte pris på livet, om at elske sig selv og en hel masse andre tanker der myldre rundt i mit hoved, som fylder og har brug for at komme ned på skrift og blive delt med jer, der har lyst til læse min blog.

Kærligst Charlotte

Charlotte's indlæg

instagram
Når jeg nu ikke selv har nogen, der vil kysse med mig i min sofa, så er det jo godt at mine kaniner gør brug af kyssehjørnet i sofaen #love #kysse #frikanin #freelivingrabbit #robbietherabbit #emmakanin #savnerenatkyssemed #sofahygge #blogger #bloggerlife #kærlighed #kærlighedmellemkaninerne #kæledyr #hvorerhamjegskalkyssemed
Lykkelig og lidt træt 💃🕺🏻💪🏽 dans og masser af den, 3 timer med fuld energi, lækker musik, skønne Moves, fantastiske dygtige instruktører. What”s not to Like ❤️❤️ at leve er at danse. Danse er min livsenergi og min lykkepille.  Tak til @soulhouse_cph for et fantastisk event. Jeg er så høj på danseglæde lige nu ❤️❤️#dans #energi #danserlivet @thomaseverspoulsen @miemarthamoltke @michaelolesenvmd #soulhouse #event @katz74 #3superenergisketimer #iloverit #danseglæde #lykke #rennydelse❤️ #hjerteforeningen #indsamling #takforidag #kvinderudenfilter #bloggerlife #blogger #dans #danseinstruktør #elskermitjob
Titanic #20yearanniversary #titanic #movie #imperial #hygge #weekend #godevenner
Dagens gode gerning 👍🏼 og en god gang forårsrengøring i mine klædeskabe 👏🏼har smidt tøjet for Danmark 😉#velgørenhed #smidtøjetdanmark #godgerning #smidtøjet #rydudiditklædeskab #rydopiditliv #godsamvittighed
Glæder mig til at dele mine hverdagstanker og andet der ligger mit hjerte nært . Du kan følge mig her: http://www.kvinderudenfilter.dk/charlotte-froelund/ ❤️#blogger #bloggerlife @kvinderudenfilter.dk #signup #getthenews #nytblogindlægligeomsnart #tjekdeandredejligebloggerud #delgerne #likeogkommenter
Luk Menuen