Cille Ditte

Et frit sind

Send en email til Cille Ditte

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Cille Ditte, kan du sende hende en email her.

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Med åbent hjerte

Jeg hedder Cille. Velkommen til mit univers, hvor jeg vil give dig et indblik i mit liv. Mit liv med en masse finurligheder, oplevelser, strabadser, kærlighed, refleksioner, relationer og udvikling.

Jeg har gennem mine 32 år, på godt og ondt, lært at være tro mod mig selv. Det har været hård læring, gennem brudte kærlighedsrelationer, selvindsigt, brændte naller, livserfaring og uddannelse.

Privat har jeg dannet par med Mr. B i knapt 3 år – vores forhold har været fyldt med op og nedture, brud og genforeninger, alt sammen kun overvundet grundet vores åben- og rummelighed overfor hinandens forskelligheder, seksuelle lyster og selvfølgelig den kærlighed vi deler. Vi deler et rum, hvor vi ikke dømmer hinanden, med plads til fordybelse både i os selv og i hinanden. Vi er ikke bange for at komme på dybt vand, eksperimentere og prøve grænser af.

Jeg forsøger hele tiden at blive en bedre udgave af mig selv, hvilket betyder at selvudvikling fylder meget i min hverdag. Pt. studerer jeg til sexolog, som er en uddannelse med et naturligt fokus på sex, men i særdeleshed også udvikling, relationer og kommunikation.

Om sommeren bor jeg i en skøn lille oase i Skovlunde, kaldet Skovhytten. I vinterhalvåret tilbringer jeg weekender og ferier derude, hvis vejret tillader det, ellers befinder jeg mig i en kedelig betonklods, med opgang og tætte naboer.

Min blog kommer primært til at handle om min egen personlige udvikling, med tips og tricks til dig. Du vil også få et indblik i hvad livet for mig indeholder af herligheder, udfordringer og tanker.

Med åbent hjerte byder jeg dig velkommen.

Cille Ditte

Cille Ditte's indlæg

instagram
Når ens navnesøster/barndomsveninde beslutter at komme med morgenmad... helt fra Jylland 😍 Det er fantastisk med så vidunderlig veninde. @neglelogen_ditteharbaek du er for vild, og en evig inspiration. Uden dine råd og din støtte, havde jeg ikke turde kaste mig ud i alt det nye der sker lige nu. Tak for dig ❤️ Tag dig en velfortjent “pause” i haven - husk der er kolde drikke i køleskabet. #bff #barndomsveninder #danishgirls #altidminredning #friend #breakfast #morgenmad #hygge
Alle tanter burde modtage sådan en besked HVER dag 💙 
Jeg elsker at hans skønne mor, tænker på mig - og ved hvor glad jeg bliver. 
Tak @bgammelby 
#W #TanteCille #nårvenindenblivermor #elskerelskerelsker #monjegendagfårminegen #friends #bff #nephew
@rikkeganertolsoe, @kimisnd og jeg fanget midt i et interview omkring den nye Mamma Mia film. 
Tænker ikke interviewet bliver vist, men det var nu alligevel meget sjovt at prøve. 
Apropos sjovt.. folk der kender mig, at jeg helst ikke danser og helst heller ikke synger i mikrofon, ikke desto mindre skete det også i dag 😂 
Der sker en masse i denne tid. Hvad skal det ikke ende med. 
@kvinderudenfilter.dk @mammamiamovie @tv2newsdk @cinemaxx_danmark #ananasiegenjuice #bloggerdate 📸 @mitelskedekaos
Når @rikkeganertolsoe nederdel matcher de vundne goodiebags 👍🏻 @cinemaxx_danmark @cinemax @mammamiamovie #kvinderudenfilter #tøseaften #tøsetirsdag
Når jeg tænker tilbage på denne dag, fyldest jeg med varme, glæde og kærlighed. Jeg har de skønneste piger, der udover at være yderst omsorgsfulde, ikke går af vejen for en omgang havearbejde 💪🏻 #godeveninder #verdensbedstpiger
Luk Menuen