Cille Ditte

Et frit sind

Send en email til Cille Ditte

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Cille Ditte, kan du sende hende en email her.

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Med åbent hjerte

Jeg hedder Cille. Velkommen til mit univers, hvor jeg vil give dig et indblik i mit liv. Mit liv med en masse finurligheder, oplevelser, strabadser, kærlighed, refleksioner, relationer og udvikling.

Jeg har gennem mine 32 år, på godt og ondt, lært at være tro mod mig selv. Det har været hård læring, gennem brudte kærlighedsrelationer, selvindsigt, brændte naller, livserfaring og uddannelse.

Jeg forsøger hele tiden at blive en bedre udgave af mig selv, hvilket betyder at selvudvikling fylder meget i min hverdag. Pt. studerer jeg til sexolog, som er en uddannelse med et naturligt fokus på sex, men i særdeleshed også udvikling, relationer og kommunikation.

Om sommeren bor jeg i en skøn lille oase i Skovlunde, kaldet Skovhytten. I vinterhalvåret tilbringer jeg weekender og ferier derude, hvis vejret tillader det, ellers befinder jeg mig i en kedelig betonklods, med opgang og tætte naboer.

Min blog kommer primært til at handle om min egen personlige udvikling, med tips og tricks til dig. Du vil også få et indblik i hvad livet for mig indeholder af herligheder, udfordringer og tanker.

Med åbent hjerte byder jeg dig velkommen.

Cille Ditte

Cille Ditte's indlæg

instagram
About last night... Det er muligt Rick Astley fik lovprisende anmeldelser af hans koncert søndag, meeen koncerten gik over historien. Ham og hans crew gav den virkelig gas. Som han selv sagde: “vi skal ikke spille i et par uger, så i aften giver vi lidt ekstra”. Det skal jeg love for at de gjorde. 
Selv efter ekstranumrene var der ekstranumre. 
Det var tydeligt at de nød at stå på scenen - de var ikke bare på arbejde. De havde en fest - hvilket skabte en fantastisk atmosfære, der væltede hele Vega. 
@mariahoi @officialrickastley #VEGA #bff #koncert #concert #onfire #sikkeenfest
Jeg er nødt til at dele det her med jer. 
@barbaraschoice har nemlig givet mig lov at tilbyde jer 15 % på denne camouflage jakke. 
Den er super lækker, både i udseende men satme også i kvalitet. 
Jeg er en frossenpind, men den er dejlig varm. 
Der er link i bio - rabatkoden er: thelifeofcille og gælder september ud 🌸 
#reklame #sponsoret #camouflage #thelifeofcille #rabatkode #jakke #jacket
Sommerfest med sexologuddannelsens hold 24, er hermed skudt igang med manér. 
@fiekolding og jeg er som de første hoppet i vandet, med alkohol i glassene - lykken vil ingen ende tage. 
Følg med på @kvinderudenfilter.dk ‘s Snapchat, under navnet KvinRudenFilter (uden d) - der er lidt videoer 😁 
#pool #poolgirls #embraceyourself #bloggerlife #sexology #sexolog #sexologstuderende #sommerfest #snapchat #takeover #bloggerlife #bloggervibes #summerparty #havefun #blondes
Disse dage bliver brugt på at forberede mig, både mentalt men også fagligt, på at jeg snart skal undervise i den nye dokumentationsform regeringen har trukket ned over hovedet på os - i hvert os i sundhedssektoren. FSlll (FællesSprog3) - de forskellige kommuner har grebet opgaven forskelligt an. Jeg er heldig at Lyngby-Taarbæk har valgt at benytte samme system som hidtil, blot med en slags udvidelse. Selvom det fylder en del, så føler jeg alligevel at jeg har tid, overskud og interesse for arbejdsvilkår, beslutningstagen og løn - derfor stillede jeg op som tillidsrepræsentant, og er fra dd. TR på min arbejdsplads. Det er jeg yderst godt tilfreds med. Dagen idag blev brugt på FSlll og TR - heldigvis havde jeg klemt en ansigtsbehandling ind i den fyldte kalender, inden turen gik ind til @rikkeganertolsoe og co. hos @kvinderudenfilter.dk. 
Hvis der er noget KvinderUdenFilter er gode til, så er det at give plads og kærlighed. Jeg er pjattet med det fællesskab 😍 
Dagen idag, har været fantastisk! Selvom jeg er træt, så er alt godt. 
#embraceyourself #empowerwomen #Kvinderudenfilten #dagenidag #TR #FOA #FSlll
Når man bare er heldig, og kun har dejlige mennesker omkring sig. 
Sasja her, er klart et af mine yndlingsmennesker 😁 
We go way back.. jeg husker hende fra folkeskolen, hun gik et par klasser over mig. Hun var klart en af de seje - en af dem, alle os fra de mindre klasser så op til. Lur mig om ikke dem fra samme årgang også så op til hende og den klike hun befandt sig i. 
Da jeg først flyttede til København, overtog jeg et alt for dyrt værelse på Østerbro efter hende. Hun hjalp mig igang, helt uden af vide det. 
Den dag idag, hjælper hun mig stadig. Hun er en ener, der altid står klar! 
Præcis, som jeg også står klar for hende. Vi er et fandens godt makkerpar 😍🤩 #heldigemig #hendeher #bff #gamleminder #memory #takfordig
Luk Menuen