Heidi Hansen

Mit elskede kaos

Heidi Hansen

Mit elskede kaos

Send en email til Heidi

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Heidi, kan du sende hende en email her.

Jeg hedder Heidi og er 37 år, bor alene, er studerende (I hvert fald et par måneder endnu) og arbejder som pædagogmedhjælper, som studiejob.

Jeg er oprindeligt fra Jylland, men rykkede til Hovedstadsområdet for 6 år siden og er stadig nyforelsket i byen; København. Jeg har længe gået med tanken om, at starte en blog med hvad der skete, da jeg fjernede mit filter. Derfor var det helt oplagt at bede Rikke om at blive fast blogger her.

Jeg lever med en spiseforstyrrelse, som kaldes BED (Binge eating disorder – Tvangsoverspisning). Jeg har lyst til at fortælle om, hvordan jeg fandt ud af at jeg ikke ”bare” var svært overvægtig, men i stedet havde en spiseforstyrrelse.

Min blog kommer til at handle om den rejse jeg er på, både fysisk og mentalt, blandet med en masse skarp selvironi og skamløs ærlighed.

Udover det, så har jeg lyst til at vi generelt skal blive bedre til, ikke at være så berøringsangste for at tale om overvægt og spiseforstyrrelser. Det skal være på et plan, hvor alle kan være med uden at skamme sig og uden at vi peger fingre!

Velkommen til Mit Elskede Kaos – Jeg håber du har lyst til at læse med.

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Kærligst Heidi

Heidi's indlæg

instagram
Jeg har fundet et af mine gamle træningsprogrammer fra @dinpersonligetraener 💪🏻 Det passer med en times træning med dødløft, squats, pull down og bænk pres. 
Og han er i den grad savnet @dinpersonligetraener når de sidste i hvert sæt gør herrenas! 😳😁 Nå ja, og så rydder han jo op efter mig! 😁 
#søndagsbarn #søndagstræning #styrketræningtilvægttab #jegfinderselvhjem
Vores Skønne Lady-Boss, @rikkeganertolsoe synger for os i det nye Kvinderudenfilter-Headquarter ♥️ #kvinderudenfilter #rikkemusik #standbyme #nytkontor
Jeg nåede lige hjem inden det forhåbentlig giver en ordentlig omgang vand! 💪🏻⛈♥️ #cyklingpåvej #nypr #påcykelikøbenhavn
Jeg har skiftet min normale spisetallerken ud med en kagetallerken i aften, fordi... ⚫️ Jeg har tænkt mig også at spise den kage der står på bordet sammen med et strøg Salted Caramel fra @bodylab ⚫️ Det er blevet til sen aftensmad og jeg er ikke ret sulten, hvis jeg havde taget min normale størrelse tallerken, så er der større chance for at jeg spiser for meget. (1 tømt tallerken frister ikke til at hente mere) ⚫️ Jeg spiser både fedt, sukker og stivelse præcis, når jeg har lyst til det! Jeg blev virkelig utilpas af det stykke jordbærkage jeg fik igår! 😳 Mavepine, feber og oppustet! 
Holder jeg op med at spise kage!? Nahaj! 😍  Jeg nyder at jeg igen har fundet min sunde fornuft, at jeg har energi til at lave mad og træne, så skal mit hovede nok følge fint med hen ad vejen ♥️ #aftensmadenidag #bodylabwin #elskedekaos #jegfinderselvhjem
Der var ikke tid til at vise den KÆMPE opvask jeg har lavet! 😁  Men nu er der bananbrødsmuffins og et forsøg på også at lave en 1/2 lagkagebund med den opskrift jeg har fundet hos @sydhavnsmor.dk 
Og nu skal marinerede kyllingespyd med peberfrugt og løg i ovnen 😜 
Hold nu kæft jeg føler mig husmor-agtig! 🙈♥️ #sundmadlavning #bananbrødsmuffins #bananbrødsbund #kyllingespydmedgrøntsager #hausfrau #foodinspiration #jegfinderselvhjem
Luk Menuen