Heidi Hansen

Mit elskede kaos

Heidi Hansen

Mit elskede kaos

Send en email til Heidi

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Heidi, kan du sende hende en email her.

Jeg hedder Heidi og er 37 år, bor alene, er studerende (I hvert fald et par måneder endnu) og arbejder som pædagogmedhjælper, som studiejob.

Jeg er oprindeligt fra Jylland, men rykkede til Hovedstadsområdet for 6 år siden og er stadig nyforelsket i byen; København. Jeg har længe gået med tanken om, at starte en blog med hvad der skete, da jeg fjernede mit filter. Derfor var det helt oplagt at bede Rikke om at blive fast blogger her.

Jeg lever med en spiseforstyrrelse, som kaldes BED (Binge eating disorder – Tvangsoverspisning). Jeg har lyst til at fortælle om, hvordan jeg fandt ud af at jeg ikke ”bare” var svært overvægtig, men i stedet havde en spiseforstyrrelse.

Min blog kommer til at handle om den rejse jeg er på, både fysisk og mentalt, blandet med en masse skarp selvironi og skamløs ærlighed.

Udover det, så har jeg lyst til at vi generelt skal blive bedre til, ikke at være så berøringsangste for at tale om overvægt og spiseforstyrrelser. Det skal være på et plan, hvor alle kan være med uden at skamme sig og uden at vi peger fingre!

Velkommen til Mit Elskede Kaos – Jeg håber du har lyst til at læse med.

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Kærligst Heidi

Heidi's indlæg

instagram
Sammen med verdens bedste @jeanettekhenriksen 😍 
Igår lavede vi en spontan veninde-aftale om at være sammen til @24hourreadathon 
Jeg læser krimi på @mofibo 🙅🏻‍♀️ Jeg ♥️ at jeg kan skifte mellem ebog og lydbog. 
#readathon #venindekærlighed #kastanjemanden #boglæsning
Lørdag aften i kirke 🎼 Jeg har glædet mig længe til at høre Jimmy Jørgensen til en akustisk koncert i min lokale kirke ♥️ Samtidig støtter vi julehjælp i Sydhavnen 🎄 #kirkekoncert #jimmyjørgensen #kærlighed #frederiksholmkirke #mitsydhavn
Eftermiddagsgåtur i det skønne efterårsvejr ♥️ Jeg elsker de små haver i Valbyparken 😍 
#mitvalbyliv #efterårsvejr #småhaver #jegfinderselvhjem
Jeg er ved at knække koden til at passe godt på mig ♥️ Det har været en lang rejse at nå hertil. Og foran mig er der endnu flere spændende oplevelser, mens jeg elsker at være i live ♥️ #elskedekaos #kærlighed #egenomsorg #jegfinderselvhjem
Kan man gå i biografen alene? 😁 altså... Jeg tog en hurtig beslutning da jeg cyklede forbi Fisketorvet om at jeg ville se Journal 64 🎞
Og det dér ansigt 🔝bliver min søndag absolut ikke dårligere af! @niggolaj er en fantastisk Carl Mørck! 😍 Og @jussiadlerolsen har skrevet nogen virkelig skønne bøger! Jeg ville ønske at jeg havde den næste tilgode. Det håber jeg at jeg har! ♥️ Så ja... Man kan godt gå i biografen alene! 😁 
#journal64 #cinemaxxkøbenhavn #søndagsbarn #jegfinderselvhjem
Luk Menuen