Mænd vil vide

.. der er faktisk også så meget som mænd ikke forstår..


Vi har spurgt en række mænd; Hvad forstår I ikke ved kvinder?
Hvis I kunne spørge os uden filter og helt anonymt, hvad ville I så spørge om?
Vi fik svar spørgsmål retur.. Disse er oplistet herunder, nummereret.
I kvinder kan længere nede svare - ved at starte med nummeret, således man kan se hvilket et I svarer på.
Mænd - I må gerne sende os flere spørgsmål helt anonymt. Det kan I gøre lige herunder, til højre på siden.


Vi tænker..

Hvis mænd og kvinder kunne få en bedre forståelse for hinanden, ville det da ikke være helt af vejen..

Hvorfor tror i vi kan læse jeres tanker?

Hvorfor er det at når vi læser jeres tanker at I bliver sure over at vi så endnu ikke har udført det vi "gættede på"?

Hvorfor skal i altid sukke dybt af ting i ikke kan forholde jer til, fordi det ikke hænger sammen med noget af det andet?

Hvad kunne du tænke dig til aftensmad?
Kvinde: Jeg er ligeglad. Mand: Nå okay - hva med pasta og kødsovs? Kvinde: nej ik det.
Mand: Hmm hva så med noget hakkebøf?

Kvinde: ej heller ik det. 

Mand: Hva med bare noget nemt.. pizza brød måske..?
Kvinde: Ej heller ik.
Mand: Øhh skal jeg hente sushi? 
Kvinde: - jaaa..!

Så er I jo ikke ligeglade?

Hvordan kan det være at indkøb af mælk hænger sammen med det at se vild med dans, strikke en poncho, gå på cafe og nattisse......med andre ord... hvorfor i alverden hænger alt ting sammen?

Hvorfor kan i ikke bare acceptere at brættet SKAL være oppe!!!!

Hvordan kan det være at når en mand spørger....... var den stor nok?-.--- at I så siger...." Den er liiiige som det skal være".-.... når det manden vil høre er JA TAK DET TROR JEG NOK!!!....

Forstår virkelig ikke hvis en kvinde spørger om ens ærlige og uforbeholdte mening til enten om hendes tøjstil eller kunne være en holdning og så de bliver sure over svaret - fordi det ikke var det de ville høre. Og så endda holder én op på det og stikker til én længe efter?!

Mænd - spørg kvinder anonymt her:

Ja
Med mit navn synligt
100% anonymt

Mand: Jeg er træt = Jeg er træt
Kvinde: Jeg er træt = Fordi du sagde det der igår med hende der, er jeg faktisk ikke klar over om jeg er træt eller sur, så lige nu er jeg stille og laver en gyser stemning, indtil han spørger mig, så jeg med krøllede billeder over hvorfor han ikke slog toilet brættet ned, tydeligt fortæller ham at jeg virkelig har behov for, at han lytter til mine følelser uden at komme med løsninger. Tilbyder mig noget vin og til sidst kan vi måske dyrke sex, hvis jeg altså har lyst... måske...

Jeg forstår ikke - hvis man er sammen med en kvinde og har sex og ja, har set hinanden nøgne i forskellige scenarier og væsker osv. over det hele, at så kort efter skal de dække sig til fordi man ik må se dem nøgne mer pludselig.
Men man har lige været i de hellige kamre? 🤔
Hvorfor er det at I kvinder dækker Jer til lige bagefter?

Hej...
Jeg mand på 57, som gerne vil høre jer, kvinder om, hvordan jeg skal håndtere en sag.Har været gift i ca. 20 år. I det ægteskab der rent faktisk var godt, havde vi 3 drenge. De første 2 tvillinger... Den sidste kom 4 år efter.Problemet er, at min ex var gravid med dem da vi mødtes, og de har altid været som mine egne.

Men selvfølgelig skulle de vide sandheden, og de har kendt deres rigtige far. Og da de blev bevidste, var det deres far, og jeg deres "anden" far.

Problem.. Jeg mødte en kvinde. Til hende sagt, at jeg har 3 drenge. Og sådan er det blevet ved, og nu efter et år stadig.Men jo mere vi bliver fast - bor langt fra hinanden - så tænker vi nu på at flytte sammen, men jeg vil gerne af med min lille hvide løgn.

Vil gerne have den ud, for på et tidspunkt kommer hun til at møde tvillingernes rigtige far.
Hvorfor ved det ærligt ikke. De ER så meget mine, og det mig der med deres mor har opdraget, været der. På alle måder, og mærker ikke forskel på den yngste og de andre.

Ja, bare sige det. Let. Men hvordan ville I reagere efter et år ?

Lad mig høre hvordan og hvad. For har det lidt meget skidt med det her..

Hvad siger I så til det kvinder?

Mændene undrer sig over nogle ting. De spørger os faktisk. Svar dem gerne, ved at starte ud med tallet som tilhører spørgsmålet - så man kan se hvad I svarer på. Husk en god tone.