Udvikling & Partnerskab

Kvinderudenfilter.dk er i konstant udvikling

Jeg har skabt et univers for kvinder, hvor kvinder frit for leveren kan dele deres tanker, følelser, erfaringer m.m. Det er bl.a. blevet en succes, grundet muligheden for at dele komplet anonymt. Det giver et frirum. 
Alle kan kommentere på indlæggene – således at man får forskellige inputs. 
Det smukke ved Kvinderudenfilter.dk er nemlig, at i og med at det er alle kvinder (+18) som kan dele – så er der meget differencieret  indhold. Det betyder at alle kan gå ind, og finde nogle emner, nogle skrivelser, hvor de kan identificere sig med det skrevne.

Fra start har jeg gjort utrolig meget ud af at formidle Kvinderudenfilter.dks univers, som værende et univers hvor vi ikke dømmer hinanden. Her skal være plads til alle tanker og følelser – og vi tolererer ikke grimt sprogbrug. Debat er fint – men der er en måde at gøre alting på. Vi er forskellige individer, og det er det smukke ved at være mennesker.

Det er lykkedes. 

Jeg er ikke interesseret i at give Kvinderudenfilter fra mig. Jeg har arbejdet hårdt på det projekt, og lagt utrolig mange timer i det – ved siden af at være enlig mor, sanger og have fuldtidsjob.

Men jeg er interesseret i at nå til et helt andet niveau nu med Kvinderudenfilter.dk – og er derfor også interesseret i at gøre det der skal til. 
Hvis du kan se potentialet i Kvinderudenfilter.dk -er jeg åben for en kop ‘alt andet end kaffe’ omkring samarbejde, evt. partnerskab – muligheder generelt.

Kom tættere på!

Mit navn er Rikke Ganer-Tolsøe og jeg er stifter, samt indehaver af Kvinderudenfilter.dk. Jeg er 31 år ung og jeg har en dejlig søn på 7 år. Jeg er meget ligetil og lige ud af posen, så her kommer de 'hårde fakta'.

Kontaktdata
Rikke Ganer-Tolsøe. // Hvidovre
Mail: kontakt@kvinderudenfilter.dk
Telefon: 4141 0200

Mine kompetencer 

Jeg er IDÉRIG og jeg er KREATIV. Jeg er en løsningsorienteret optimist. Jeg kan tegne, male, skrive – grine og synge! Jeg har selv lavet Kvinderudenfilter.dk – websitet. Når jeg sætter mig for at lære noget, så lærer jeg det også – dog imens de grå hår nogle gange presser på.

Jeg vil og jeg kan – og jeg skal lykkes!
Jeg har siddet med det hele selv indtil nu og lavet alt selv. Hjemmeside design, det visuelle udtryk, logo, social media profiles og meget mere. 
For nyligt har jeg alieret mig med en fantastisk dygtig designer – som nu får credit for Kvinderudenfilter.dks nye visuelle udtryk / samt funktioner. (Nyt design pr. 21.01-2018)

Jeg er ikke den dataorienteret analytiker med det strategiske overblik. Jeg er ikke god til at sidde og dykke ned i tal osv. Jeg kan udemærket regne – men det er ikke dér min ildsjæl bobler og sprudler. Jeg har mange års erfaring med salg. Med account management – og jeg er super serviceminded.

Jeg er udadvendt, smilende og jeg har en positiv tilgang til livet. Jeg er selvlært semi-haj i photoshop, powerpoint og word.

Jeg er en god teamplayer – og jeg nyder sparring! Jeg er åben for forandring – og håber på at idéerne og forslagene vil vælte ind over mig, fra dig, som har læst med så langt – og som tilmed kan se muligheder.

Mit ønske er at arbejde med Kvinderudenfilter.dk fuldtid – men det betyder ikke, at det ikke kan være en del af noget andet, noget større. Hvem ved…. 

Luk Menuen