Min uendelige historie

Helene Andersen

Send en email til Helene

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Helene kan du sende hende en email her.

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Jeg hedder Helene, og er årgang 1985. Jeg er jyde; bosat i trekantsområdet, et sted jeg aldrig i mit liv havde forestillet mig at jeg skulle havne, da jeg læste til ingeniør i Aalborg, men nu er jeg her, og jeg ejer sågar et par gummistøvler og en spade.

Min hverdag fyldes ud af mit job, min have og renovering af mit 80’er parcelhus. Til tider fylder mit job rigtig meget, men jeg får ofte nogle skønne oplevelser, som jeg selvfølgelig vil dele med alle dem der gider læse med. Jeg kan ikke love, at der ikke kommer et fif eller to mellem linjerne til hvordan du kan gøre din hverdag lidt mere bæredygtig og hjælper mig med at redde vores planet. Jeg brænder for bæredygtighed, og jeg arbejder med bæredygtigt byggeri til dagligt.

Jeg vil også gerne dele nogle af de mange tanker jeg gør mig igennem min hverdag og mine oplevelser. Der er så mange ting jeg ikke forstår, som jeg undrer mig over, og til tider også bliver provokeret af. Blandt andet, hvorfor folk altid kigger lidt mærkeligt på mig, når jeg siger at jeg ikke vil have børn, når jeg render rundt ude i indkørslen og skifter fra sommerhjul til vinterhjul på min bil, helt selv… eller når det går op for folk at jeg har købt mit hus…. helt selv.

I disciplinen “overtænkning”, tager jeg en guldmedalje. Sommetider kan min hjerne løbe helt af med mig, i alle mulige (og umulige) retninger, og kan gøre selv den mindste bekymring til noget der kan påvirke hele min fremtid. Det er noget jeg kæmper med, og jeg vil også blogge om det, for at skabe mere åbenhed om det, fordi jeg ved, at jeg ikke er den eneste der har det sådan.

Jeg vil ikke lægge skjul på mine særheder, mine skavanker og mine gode og dårlige sider, det er trods alt dem der gør mig til den jeg er. Det er ikke nemt at være uperfekt i en verden hvor alle forventer at man er perfekt og gør som alle andre. Men jeg er ikke perfekt, jeg er unik, og det står jeg ved. Jeg håber at jeg kan give læserne et smil på læben, noget at tænke over eller en følelse af “ikke at være den eneste der synes verden er lidt mærkelig”.

Så her får I mig…. på godt og ondt!

Den kærligste hilsen

Helene

Helene's Indlæg

instagram
Der er en der har misforstået konceptet med dessert... @annelschmidt.. Salat til dessert? Virkelig?
#julefrokost #xmas2018 #dessert #kanin #healthyfood #mostlikedpictureever
Goooood morning 😘
Det er fredag, jeg har arbejdet siden kl. 06, så jeg kan holde tidligt fri i dag og få styr på nogle ting, inden det går løs med ISOVER julefrokost i aften 🎉
Men først... Coffee in my favorite cup ☕  Hvad skal I bruge jeres fredag på?  #friday #coffee #lenovo #julefrokost @weekend #winter2018 #bosslady #whoruntheworldgirls #woman #workworkwork
Man må godt smile på en ganske almindelig mandag, når vægten siger minus 1 kg over den sidste uge, og jeg er vågnet ude nye skavanker, selvom jeg blev 33 år i går 😁  Nogen der har forslag til hvad jeg skal nå inden jeg bliver 34?  #decemberbarn #vinter2018 #smiletoday #monday #livsstil #fødselsdag #vægttab #fitforfight #monday #33andsingle #singlelife #bucketlist
2018 har været et hårdt år 🙂 især de sidste par måneder har været hårde, og der er meget kaos omkring mig ift. helbred, arbejde osv. 😕  Nu glæder jeg mig til 2019, det skal være et år med fokus på at blive glad, på at blive rask og sundere, på at blive MIG igen ❤️
Har købt den her kalender til 2019 fra @metteholms . Jeg har lige bladret lidt i den og jeg glæææææder mig 💗  #metteholm #selvkærlighed #2019 #jegelskermig #gladere #livsstil #mitår #bog #books #klartilforandring #becauseiamworthit
I perioder rejser jeg en del i forbindelse med mit job. Det er ikke altid jeg får tid til at komme ud og se noget, andet end lufthavn og mødelokaler 🙂 men denne gang har jeg brugt i tid på at besøge @museelouvre i Paris, dog kun udefra.  Jeg er vild med pyramiden 😍 og den er SÅ smuk om aftenen 😍  #louvre #Paris #travel #nyderdesmåtingilivet #oplevelser #rejseralene #arkitektur #architecture #bynight #vinkedetilmonalisa
Luk Menuen