Nanna Madsen

mit skøre liv

Nanna Madsen

mit skøre liv

kvinderudenfilter nanna madsen profil

Send Nanna en email

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Nanna, kan du sende hende en email her.

Mit navn er Nanna og jeg er 33 år. Jeg er alenemor til 2 børn med rigtig meget fart over feltet, ligesom at jeg selv har fart på livet. En datter på snart 9 og en søn på 6 år som skal starte i skole til sommer. Dem vil i kunne læse en del om her på bloggen.

Jeg er mor og menneske med diagnoserne ADHD, angst, OCD og bulimi. Og det vil i også kunne læse om på min blog. 

Jeg vil også skrive om almindelige hverdagsting, alle mine oplevelser, humor, mad, fitness og alt det andet man nu skriver om på en blog. Sarkasme kan forekomme. 

Jeg glæder mig til at dele mine tanker med jer!

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Kærligst Nanna

Nanna's indlæg

instagram
Min lille trekløver ☘️#familytime #dessert #atthebeach #icecream #and #icecoffee #sunisshining #cozyness #lovethesememories #creatingmemories #spreadingmagic #doeverythingwithlove #alwaysbekind #danishgirl #bloggermom #kvinderudenfilter #mygirl #myboy #kisses #tattoomom #freespirits
💎 H A P P Y  M O T H E R S D A Y 💎 #mothersday2018 #flowersfrommykids #beautifulcolors #flowerchild #happyme #remembertobegrateful #showpeopleyoulovethem #specialday #alsogotdrawings #us3forever #motherhood #family #doeverythingwithlove #danishgirl #bloggermom #kvinderudenfilter #enjoytheday #spreadthemagic #mor #mom #mamma
Fuck it! #karmaisabitch #preteen #littledramaqueen #mommysgirl #nolittleprincess #jesuschrist #ohdear #gettinggreyhair #wellplayed #goderåderdyre #kvinderudenfilter #bloggermom #danishgirl #shelookslikeme #damnit
Hahaha 😅 #adhd #adhdproblems #im #sorry #what #did #you #say #thats #why #i #dont #talk #on #the #phone #my #superpower #what #is #yours #danishgirl #kvinderudenfilter #bloggermom
Idag skal vi fejres min ældste nevøs #konfirmation ❤️ Man kan da ikke se det er 20 år siden jeg selv blev konfirmeret 😝 #confirmation #celebration #familytime #happy #party #maybethereiswine #dancingqueen #lovespendingtimewithfamily #blackdress #curlyhair #highheels #danishgirl #mommyblogger  #kvinderudenfilter #sunisshing #whatsnottolove #rememberthelove
Luk Menuen