Nanna Madsen

mit skøre liv

Nanna Madsen

mit skøre liv

kvinderudenfilter nanna madsen profil

Send Nanna en email

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Nanna, kan du sende hende en email her.

Mit navn er Nanna. Jeg er 32 år liiiiige om lidt og så er jeg alene mor til Silja på 7 år og Noam på 4 år. Dem vil jeg bl.a skrive en hel del om her på bloggen.

Da Rikke spurgte mig om jeg ville være blogger hos Kvinder Uden Filter, sagde jeg ja med det samme. Her får jeg frie tøjler til at skrive om præcis det jeg vil, så meget jeg vil.

Jeg er det man så fint kalder, psykisk syg. Jeg kæmper med bulimi og angst og det vil min blog også handle en del om. Udover det, så er humor en stor del af mit liv.

Jeg er en nørdet gør-det-selv kvinde og ret meget husmor agtig hvis jeg selv skal sige det. Jeg elsker at finde løsninger selv og afprøve diverse ting og sager. Sund mad, opskrifter, tips og tricks, træningsinspiration og andre finurlige indput, vil også være at finde herinde, men jeg vil også tage nogle af livets lidt mere alvorlige emner op. Som fx. alle de ting man som mor aldrig siger højt eller når livet overrasker en på godt og ondt.

Jeg har meget på hjertet, så jeg håber i har lyst til at følge med i mit småskøre liv.

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Kærligst Nanna

Nanna's indlæg

instagram
Veninde hygge hos den bedste @hverdagslivet_som_mor 😍 #takformad #sødeskat #veninderforlivet #aldrigudendig #vihardetgodt #friendship #loveyoualways #youandi #bloggermoms #kvinderudenfilter #danish #picoftheday #healthysnacks #coffeetime #easis
Se hvad jeg fandt - Rudolph! 🦌😍 #rudolph #beautifulcreature #stag #danish #bloggermom #animallover #stunning #nature #happy
På med krøllerne, de lange negle og stiletterne! Så er jeg klar til en hyggelig aften med vino sammen med de andre skønne damer fra #kvinderudenfilter 😍🍾🍷🥂 Pelsen fandt jeg i en genbrugsbutik til næsten ingen penge🤞🏻Og så glemte jeg self min trøje så måtte låne af min moar 😄 #glemsomtype #vino #dinner #lovelyladies #curlyhair #highheels #fridaynight #bloggermom #danishgirl #wine #tapas
Den her lækkermås har herre meget haft fødselsdag idag 💙🇩🇰🎉#birthdayfun #cake #pizza #icecream #birthdayboy #gotanewbike #bmx #family #truelove #6yearsold #schoolsoon #bigboy #bloggermom #kvinderudenfilter #danishgirl
#justletgo #dontbethatone #youcantbefriendswitheverybody #onlythosewhocareaboutyoucanhearyouwhenyourequiet #bloggermom #danishgirl #betruetoyourself
Luk Menuen