Nanna Madsen

mit skøre liv

Nanna Madsen

mit skøre liv

Send Nanna en email

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Nanna, kan du sende hende en email her.

Mit navn er Nanna og jeg er 33 år. Jeg er alenemor til 2 børn med rigtig meget fart over feltet, ligesom at jeg selv har fart på livet. En datter på snart 9 og en søn på 6 år som skal starte i skole til sommer. Dem vil i kunne læse en del om her på bloggen.

Jeg er mor og menneske med diagnoserne ADHD, angst, OCD og bulimi. Og det vil i også kunne læse om på min blog. 

Jeg vil også skrive om almindelige hverdagsting, alle mine oplevelser, humor, mad, fitness og alt det andet man nu skriver om på en blog. Sarkasme kan forekomme. 

Jeg glæder mig til at dele mine tanker med jer!

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Kærligst Nanna

Nanna's indlæg

instagram
Min alenetur til #sverige er ved at være slut og jeg er snart på vej hjem. Jeg har lovet mig selv at gøre det her minimum to gange om året. Det er den bedste måde at tømme hovedet på og få tanket ny energi op. Selvom jeg dog er en smule træt, beskidt og kold. Og har spist for mange kalorier for at kunne holde varmen agtigt.. Har os mistet 4 negle 😅🇸🇪❤️ #hejasverige #nature #lyngsjö #beautifulmemories #beautifulsunset #eveningsbythefire #lotsofcoffee #naturelover #onmyown #solitude #grateful #missmybedthough #fjällräven #asivik #spejdersport #explorer #moonchild #freespirit #soulsearching #lovesweden #needashower
Det her elsker jeg! Er så taknemmelig for at være en del af @kvinderudenfilter.dk ❤️ Det har i den grad forandret den kvinde jeg var for 3 år siden og til den kvinde jeg er i dag. Har aldrig været en del af et fællesskab og har altid troet jeg kunne klare livet alene. Jeg er stadig en #loner, men det vi har sammen her vil jeg aldrig være foruden! Glæder mig til vi alle kan være samlet. #purelove #kvinderudenfilter #mommyontheloose # #reception #winetime #party #saturdaynight #dancingqueens #danishgirl #livemusic #lovethesegirls #happy #grateful #highheels #tattoomom  #leopardchick #longhairdontcare @rikkeganertolsoe @lindaeskehoj @zilotte_the_diva @bettinabiel @thelifeofcille @mitelskedekaos
Beautiful faces are everywhere - but beautiful minds are hard to find! 🖤 #mondaymood #beautifulminds #counts #more #than #a #beautifulface #happy #createyourowndestiny #doeverythingwithlove #spreadkindness #and #glitter #danishgirl #kvinderudenfilter #exploreyourownmind
- Prøver lige igen, da andet opslag drillede - 
Jeg er nervøs! Ikke fordi jeg lægger et billede op uden makeup, men fordi jeg skal på sygehuset i morgen. To forskellige faktisk. Et hvor de skal se på min kind og et andet til mit knæ. Jeg er så spændt på udfaldet! Udover det fik jeg røngent svar tilbage omkring min ryg idag og det så ikke for godt ud. Det får jeg mere svar på i næste uge. Må man godt være træt?  #nomakeup #goingtothehospitaltomorrow #gettingsomeanswers #sotiredofthisshit  #mycheek #myknee #scoliosis iosis #osteoarthritis #slidgigt #skoliose #sonervous #nomorepain #please #scars #are #tattoos #with #better #stories #whatsyourstory ? #danishgirl #bloggermom #kvinderudenfilter
Det her! Jeg #elsker bare at mine børn respektere når jeg har ondt og ikke kan hoppe og danse som jeg gør de fleste dage... Igår var sådan en dag hvor jeg intet kunne da vi kom hjem fra SFO. Alt gjorde ondt og vi lå under dynerne og så film indtil vi gik i seng om aftenen. ❤️ #mommylovesyou #mykidsarethebest #thankful #mommylife #scoliosis #pain #osteoarthritis #slidgigtiryggen #skoliose #not #a #fan #of #my #body #disney #teamcozy #cozyness #familytime #us3forever #love #specialbond #movies #in #bed #kvinderudenfilter #danishgirl #bloggermom #momswithtattoos
Luk Menuen