Nanna Madsen

mit skøre liv

Nanna Madsen

mit skøre liv

Send Nanna en email

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Nanna, kan du sende hende en email her.

Mit navn er Nanna og jeg er 33 år. Jeg er alenemor til 2 børn med rigtig meget fart over feltet, ligesom at jeg selv har fart på livet. En datter på snart 9 og en søn på 6 år som skal starte i skole til sommer. Dem vil i kunne læse en del om her på bloggen.

Jeg er mor og menneske med diagnoserne ADHD, angst, OCD og bulimi. Og det vil i også kunne læse om på min blog. 

Jeg vil også skrive om almindelige hverdagsting, alle mine oplevelser, humor, mad, fitness og alt det andet man nu skriver om på en blog. Sarkasme kan forekomme. 

Jeg glæder mig til at dele mine tanker med jer!

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Kærligst Nanna

Nanna's indlæg

instagram
Happy girls are the prettiest!! 🌺 #mememe #happinessisachoice #inlovewithlife #and #maybe #someoneelse #lifeisbeautiful #smileatlife #summervibes #tattoomom #tattoos #danishgirl #bloggermom #kvinderudenfilter #grateful #picoftheday #wednesday #iderserveit
F E R I E ☀️ #summervibes  #tuesday #sunisshining #healthybreakfast #smoothie #icecoffee #disneyontv #disneymovie #beautifulmemories #magic #gratefullness #nevertakelifeforgranted #and #doeverythingwithlove #mommylife #familytime #bloggermom #danishgirl #kvinderudenfilter #enjoyingthemoment #vacation #summerindk #freespiritedchildhood
Jeg elsker at indrette! De to første billeder er noget nyt. Det har taget mig 3 måneder at få styr på mit tøj og så finde ud af at hænge en hylde op på badeværelset og sætte et møbel derud. #bedresentendaldrig De andre billeder har jeg vist før, men synes de skulle med igen. Og ja, mit plankebord er stadig ikke færdigt. #næsteprojekt 😅 #interior #boligindretning #boliginspiration #plankebord #hvidt #white #bathroom #bedroom #livingroomdecor #walkincloset #ish #maybenotperfect #but #iloveit #danishgirl #bloggermom #handywoman #gørdetselvkvinde #dreamcatcher #drømmefanger
Det er altså ikke altid nemt at være mor til 2 der ligner en selv SÅ meget som de her to ligner deres mor... Som fx. #silja når jeg synes hun er skide irriterende, men når jeg så hører efter hvad hun siger, så er det nøjagtig de ting jeg selv siger og jeg normalt selv synes er skide sjovt. Eller #noam der er mega morgensur og jeg bliver sur over han er det, når jeg selv er det sureste røvhul om morgenen. Eller når vi som idag venter i 45 min på fucking #pomfritter og vi alle 3 sidder og tripper og gør nøjagtig de samme ting fordi vi bare ikke kan sidde stille mere end 47 sek og jeg prøver at tysse på mine børn, men opdager at det er lige så meget mig der larmer !! 😅 #elskerelskerelsker #os3foraltid #adhd #morlivet #kærlighed #specialbond #thesetwo #proudmommy #purelove #not #always #a #good #thing #they #remind #me #of #me #ourlifeisanadventure #everyday #we #collect #magical #moments #bloggermom #danishgirl #kvinderudenfilter
Min store, smukke, vidunderlige, kloge og sjove Silja pige er sendt afsted på lejrtur idag. Det var et svært farvel. På trods af glæden over at skulle afsted, så ramte tårerne alligevel #Silja da hun sad i bussen. At se sin datter græde sådan uden at kunne trøste hende, gør simpelthen så ondt. Så da lillebror og jeg kom over i bilen, kunne moren altså ikke være sej mere og lillebror måtte trøste. Er sikker på hun fjoller rundt og giver alle de voksne grå hår allerede. Jeg er stolt af dig skat! 💗 #mybiggirl #goingtocamp #fivedays #beautifulgirl #unconditonallove #family #a #tough #goodbye #iloveyou #jegelskerdig #morspige #pålejrskole #livetsommor #hårdtatsigefarvel #visessnartigen #bloggermom #kvinderudenfilter #danishgirl #teddybear
Luk Menuen