Nanna Madsen

mit skøre liv

Nanna Madsen

mit skøre liv

Send Nanna en email

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Nanna, kan du sende hende en email her.

Mit navn er Nanna og jeg er 33 år. Jeg er alenemor til 2 børn med rigtig meget fart over feltet, ligesom at jeg selv har fart på livet. En datter på snart 9 og en søn på 6 år som skal starte i skole til sommer. Dem vil i kunne læse en del om her på bloggen.

Jeg er mor og menneske med diagnoserne ADHD, angst, OCD og bulimi. Og det vil i også kunne læse om på min blog. 

Jeg vil også skrive om almindelige hverdagsting, alle mine oplevelser, humor, mad, fitness og alt det andet man nu skriver om på en blog. Sarkasme kan forekomme. 

Jeg glæder mig til at dele mine tanker med jer!

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Kærligst Nanna

Nanna's indlæg

instagram
Prøver lige igen da det andet blev slettet... #efterårsferie 🍂🍁💛 Vi har danset til høj musik, spillet fodbold indenfor. Spist #slik til morgenmad. Besøgt #bedstefar. Sovet hos #mormor. Været i biografen og se #smallfoot. Imorgen skal vi bage #kage. Idag har vi snoldet for 35 kr #brætspil  i #genbrugen og dem skal vi hygge med  inden de skal hjem til deres #far resten af ferien.. #autumn  #fall #vacation #danishgirl #bloggermom #tattoomom #mygirl #myboy #family #picoftheday #fun #happy #beautifultimeoftheyear #love #silly #faces #kvinderudenfilter
R E K L A M E💅🏼
Igår var jeg henne ved sødeste @bymalous og få lavet de flotteste #babyboomer negle. Jeg KNUS elsker dem bare 😍 Jeg føler mig lige dét mere lækker agtig med negle på. Nu går vi jo snart ind i julefrokost tid og hvem kunne ikke godt tænke sig lækre jule negle? Eller vipper måske.. hun har mange lækre behandlinger og Malou er så sød at sidde og sludre med mens hun gør dig lækker. Jeg fået lov at give jer en #rabatkode på 10%. I bestiller bare en tid og skriver Capricornmom. De 10% gælder ikke negle da det i forvejen er til elevpriser. #nails #negle #pronails #babyboomernails #lovethem #beauty #ifeelpretty #reklame #julefrokost2018 #bestildintidnu  #julenegle #lækrenegle #ambassadør #ambassadeur #danishgirl #bloggermom
Jeg er jo så heldig at være #ambassadør for søde @bymalous 💅🏼 Hun laver alt fra negle, lash extensions, spraytan og lashlift o.m.a 🌺 Hun er super dygtig og meget passioneret omkring sit arbejde. Lige nu kører hun et fødselsdags tilbud på hendes FB side og her på IG. Desuden har hun også en konkurrence igang hvor i kan vinde en halv dag med forkælelse. Klik lige ind og vær med. Jeg skal se hende i næste uge. Glæder mig til at vise jer hvad jeg får lavet og i den forbindelse har jeg fået lov at give jer en rabatkode. Mere om det i næste uge 💗 #nails #beauty #eyelashextensions #lashlift #ambassador #danishgirl #skønhed #vipper #vippebuk #spraytan #vippeextensions #reklame #fødselsdag #konkurrence #gofollow #glam #glitter #pronails #elleebana
Var til fotoshoot igår med @kvinderudenfilter.dk 🌺📸 Som altid mega grænseoverskridende, men også altid sjovt i Rikke og Hasse's selskab 🖤 #photoshoot #blackandwhite #kvinderudenfilter #ifeelpretty #fun #happy #and #ofcouse #there #was #wine #photography #flowerdress #highheels #longhair #outside #ladylike #love #these #pictures #danishgirl #confidence #doeverythingwithlove #laugh #accepting #my #scar
Beauty is in the way you hold yourself. It's how you treat people. The way you love. It's self acceptance. Beauty is in your soul 🖤 #sosimple #beautiful #selfacceptance #doeverythingwithlove #behumble #treatpeoplewithkindness #itsokaytoloveyourself #itsokaytofeelpretty #spreadsomelovewhereeveryougo #respect  #other #peoples #feelings #weallgotthem #bloggermom #danishgirl #kvinderudenfilter #stayclosetopeoplewhofeellikesunshine #fridaymood
Luk Menuen