Netværk

Bag hver en virksomhed, bag hver en idé, bag hver en tanke – bag hvert et projekt, er der mennesker. 
Mennesker med en historie. Vi er glade for, at kunne præsentere vores netværk, af dygtige og spændende mennesker -virksomheder, som er her for at tage del i et spændende fællesskab.

Skal din virksomhed også have en profil - gratis?

Der er en række fordele, ved at blive en del af virksomhedsnetværket her hos Kvinderudenfilter.dk. Hvis du gerne vil vide mere – udfyld da formularen her.

Iris Isabella Engelund; Min store passion er at skabe vækst, innovation og flow via mit fokus på talentudvikling. Mit talent er, at jeg kan tilføre en håndterbar strategi, som virker med det samme, som er helt nede på jorden og som virker på den lange bane..

Opus betyder behov på Latin og dette gav god mening for migda jeg skulle finde navnet til klinikken.
Alle har på den ene eller anden måde behov for hjælp til at få løsnet op for nogle ting, enten psykisk eller fysisk, og igen at kunne føle lethed..

CinemaxX  – mere end bare en biograf. Dagligdagen hos os byder på mange sjove oplevelser. Vi hoster mange store arrangementer, samt mindre. Vi har et dedikeret hold af medarbejdere, som virkelig går ind på den kreative del, og gør hvert et…

ModernHouse er et univers af Dansk Design fra Upcoming Designere. 
Vores webshop er startet med netop det formål at støtte alle de mange kreative danskere. Vi drømmer om at samle dem et sted og hjælpe dem ud på boligmarkedet som inspirationskilde til jer.. 

Med ESAmor bestræber Gitte Aya sig på at berige danskerne med lækre, økologiske spanske produkter, endda i et fornuftigt prisniveau. Vi afholder vinsmagninger og tapasarrangementer, alt sammen med afsæt i egne erfaringer og historier..

Klare og kærlige budskaber fra universet. Jeg vil elske at guide dig kærligt hen til et sted, hvor livet giver mening, og hvor kroppen arbejder med dig i stedet for imod dig. Et sted, hvor du bliver næret af dine relationer, din karriere, dit familieliv – og ikke mindst..

InZhape er et fitnesscenter KUN for kvinder. Dette inkluderer ledelsen, instruktørerne og alle medarbejderne. Vores lokaler er afskærmet, så man ikke kan kigge ind af vinduerne, derfor kan alle slappe af og være sig selv..

Simply Cooking blev etableret i 2000 af Martin Haugaard Zielke, uddannet kok fra Kong Hans Kælder. I dag sidder han som kreativ direktør og videreudvikler Simply Cookings kerneområder, som er bæredygtig kantinedrift, frokostordning, catering og kokkeskoler…

Man kan ikke hive musikken ud af mig.  Jeg har altid sunget, og jeg synger stadig altid.  Jeg er så priviligeret at jeg også tager ud og optræder med det. Jeg har været booket til mange typer arrangementer efterhånden. Mit største publikum var til Dansk melodi Grand Prix 2018..

Jeg er coach og personlig rådgiver for ambitiøse mødre. Jeg hedder Stine Taulborg Michaelsen og driver virksomheden momatwork, hvor jeg hjælper ambitiøse mødre med at balancere livet med børn og karriere – træffe modige valg og turde at stå..

En iværksætters drøm skabt ud af en passion for træ og fornemmelse for design i en bæredygtig verden.
Træ ure fra WoodMe er dansk designede, unikke kvalitetsure.Med base i Kolding, Danmark, bliver WoodMe urene designet med baggrund i …

Vi byder velkommen i Dagna Spa & Wellness – dit nordiske spa.  Dagna Spa & Wellness er et nyt eksklusivt spa på Frederiksberg med lækre spa faciliteter og loungeområde hvor du kan nyde roen og slappe af for en stund. Giv dig hen til en sanselig rejse i vores spa verden.

Luk Menuen