OM KVINDERUDENFILTER.DK


Idéen om at skabe et kvinde univers hvor man kan dele på kryds og tværs – opstod ud fra egne personlige oplevelser og samtaler med veninder.

Vi kvinder er gode til at dele. Ved at skabe et forum hvor alle kvinder (+18) kan dele deres tanker, følelser, erfaringer samt oplevelser - mener vi, at vi kan skabe et mere reelt billede af kvinden.


Her er ikke fakta baseret artikler eller journalistiske vinkler i spil.
Det er kvinder selv, ’almindelige’ kvinder – som deler ud af deres erfaringer, til glæde for andre både kvinder og mænd.
Det gør det ægte, det gør det relaterbart, nemt at identificere sig med – det gør det nærværende og det gør det til Kvinderudenfilter.dk. Et univers hvor kvinders tanker er samlet.

Så del dine erfaringer og få glæde af andres.

Kvinderudenfilter.dk huser kun indhold, som er skrevet af kvinder. Men alle – også mænd, kan kommentere på indlæggene. Mændene spiller en stor rolle på Kvinderudenfilter.dk. De bliver talt til, spurgt til, og skrevet om.

Man kan tilmed få sin egen blog hos Kvinderudenfilter.dk.

Her er ingen restriktioner omkring hvad man må skrive om – foruden at man ikke må skrive for at ’ramme’ nogen, med navn – det er ikke det Kvinderudenfilter.dk skal bruges til.
I dette forum dømmer vi ikke hinanden, og man kommenterer i god tone.

Det har aldrig været nemmere at blogge – for her får man lov at gøre det man kan lide, nemlig at skrive! Den tekniske del med at ligge indlæg op, design osv. står vi for.
Skriv til os på kontakt@kvinderudenfilter.dk for mere info.


Vi arrangerer løbende events, aftener med spændende foredragsholdere, og meget mere.

Kærlige hilsner
Stifter af Kvinderudenfilter.dk

Rikke Ganer-Tolsøe

Hvis du har fået lyst til at dele en historie, tanker eller andet med Kvinderudenfilter.dk - så kan du gøre det lige her.

Holdet bag - læs mere under: HVEM ER VI

Rikke Ganer-Tolsøe

Stifter / Indehaver / Blogger

Katja Ziegler

Kreativ assistent / Event koordinator / Sparringspartner

Vibeke Ejersbo Ganer-Tolsøe

Korrekturlæser / Social media manager / Sparringspartner

Hasse Jensen

Fotograf / Mentor / Sparringspartner

Nini Ganer-Tolsøe

Teknisk assistent / Sparringspartner