kvinderne som skriver til os siger..

Vi har spurgt kvinderne som skriver ind til os, hvordan det kan være, 

at de valgte at dele deres historie på Kvinderudenfilter.dk og hvad de fik ud af det. Her er de svar vi modtog.

"Jeg fik mulighed for at blive læst på en seriøs platform"

"Jeg delte "Den røde løber" fordi jeg gentagne gange begår den samme fejltagelse omkring mænd. Mine veninder som jeg snakker med har det ligeså og kunne nikke genkendende til det - derfor sendte jeg det ind.Jeg har fået positiv feedback og fået en mulighed for at blive læst på en seriøs platform."

"Jeg blev stolt da den blev delt på Kvinder-udenfilter"

"Jeg delte min historie, fordi den krævede mod, og jeg fandt ud af at det måske ikke var så farligt alligevel, og så syntes jeg det var en lidt sjov historie.Jeg blev meget stolt da den blev delt på kvinder uden filter. Mine veninder syntes det var sejt og modigt."

"Det var et ønske om, at nogen kunne bruge det til noget"

"Fordi man ikke ønsker for andre, at de skal stå med alt det bøvl, man selv har draget erfaringer med. Så egentligt et ønske om, at nogen kunne bruge det til noget eller få mod på at springe ud i noget, ligesom mig.Det blev postet som en kommentar til en af jeres artikler. Ved ikke om det er blevet læst, udover af redaktionen. Men håber da."

"Jeg havde behov for at sætte ord på nogle følelser, dilemmaer og frustra-tioner"

"Jeg havde behov for at sætte ord på nogle følelser, dilemmaer og frustrationer, som var så dybe og svære, og ufærdige, at de ikke kunne udtrykkes til de mennesker jeg havde nærmest. Måske både for at skåne mig selv om mine kære. Tanker der skulle deles og udtrykkes før jeg blev klar over hvor meget de betød, og hvor meget jeg burde bruge kræfter på at handle på disse følelser og gøre op med frustrationerne.Jeg fik gode kommentarer, og selvom dette ikke var baggrunden for et svært valg, så gav det alligevel en styrke til at tænke nærmere over fremtidige beslutninger. Jeg stod overfor et svært valg i mit forhold, og der var så mange tanker bag, og så meget der gjorde ondt og som jeg vidste ville fortsætte. En længsel som jeg ikke kunne få opfyldt hvor jeg var, og derfor endte med at handle på. Jeg er ikke i tvivl om at mit valg var rigtigt! Hvad fremtiden så bringer er ikke lysende klart, men jeg har mod på det, og føler mig lettere om hjertet. Det er det jeg bruger kvinderudenfilter til - tak for det!"/Løvinden