kvinderudenfilter.dk skal udvikles

Kan Du/I se muligheder? Vi kunne godt være interesseret i partnerskab.

Mit navn er Rikke Ganer-Tolsøe og jeg er indehaver af Kvinderudenfilter.dk. Jeg er 30 år ung og jeg har en dejlig søn på 6 år.

Jeg startede Kvinderudenfilter.dk i december 2015. Dvs. lidt over halvandet år siden.
Meningen var at skabe et univers for kvinder, hvor alle kvinder +18 kunne dele en tanke, følelse, en oplevelse eller andet, både med navn, men også anonymt. At skabe en platform, hvor man kunne skrive frit for leveren, og ikke skulle være bange for hvad andre tænkte om det. Det gik rigtig fint - det går fint.

Som tiden gik begyndte der at vise sig en interesse for at blive fast blogger hos os, dvs. få sin egen blog hos Kvinderudenfilter.dk. Det er super positivt og jeg er rigtig glad for den udvikling.
Det betyder også, at vi er nød til at sadle lidt om.
Kvinderudenfilter.dk skal bygges på en anden platform, som supporterer denne udvikling meget bedre. Løsningen er Wordpress, og her skal jeg i snak med nogle dygtige wordpress folk.

Jeg har et kæmpe ønske om at komme til at arbejde med Kvinderudenfilter.dk fremadrettet, på et højere niveau og sprede den paraply som jeg ved at det kan blive, da navnet rummer godt, Kvinderudenfilter.dk. Jeg har allerede utrolig mange gode idéer på tegnebrættet som jeg rigtig gerne vil fortælle om, til de rette interesserede.

Jeg er ikke interesseret i at give Kvinderudenfilter fra mig. Jeg har arbejdet hårdt på det projekt, og lagt utrolig mange timer i det - ved siden af at være enlig mor, sanger og have fuldtidsjob. Men jeg er interesseret i at nå til et helt andet niveau nu med Kvinderudenfilter.dk - og er derfor også interesseret i at gøre det der skal til. Partnerskab evt.

Kontaktdata

Rikke Ganer-Tolsøe. // Hvidovre.

Mail: kvinderudenfilter@gmail.com

Tlf. 4141 0200.

Kom tættere på..

- Rikke Ganer-Tolsøe;
Jeg er meget ligetil og lige ud af posen, så her kommer de 'hårde fakta'. 

Jeg er enlig mor med masser af udgifter. Hvis jeg selv havde en pose penge liggende, så havde jeg investeret dem i projektet, Kvinderudenfilter.dk. Fordi jeg tror på at jeg har fat i noget rigtigt, og som jeg pitcher det rundt omkring, får jeg heldigvis fornemmelsen af, ikke at være alene i den tro.
Mit drive er stort! Og jeg agter at komme langt med det her projekt, men jeg må også erkende at det er ved at være tid til, ikke at være ‘alene’ om det. Underforstået, da jeg jo har familie, venner m.m., som hjælper til som det er idag. Men jeg har brug for nogle, som kan hjælpe mig med at tage det til det næste niveau.

Mine kompetencer:

Jeg er IDÉRIG og jeg er KREATIV. Jeg er en løsningsorienteret optimist.
Jeg kan tegne, male, skrive - grine og synge! Jeg har selv lavet Kvinderudenfilter.dk - websitet.
Når jeg sætter mig for at lære noget, så lærer jeg det også - dog imens de grå hår nogle gange presser på.
Jeg vil og jeg kan - og jeg skal lykkes!
Jeg har siddet med det hele selv indtil nu og lavet alt selv. Hjemmeside design, det visuelle udtryk, logo, social media profiles og meget mere. Og det fede ved det hele er, at jeg bliver hele tiden klogere og bedre.

Jeg er ikke den dataorienteret analytiker med det strategiske overblik. Jeg er ikke god til at sidde og dykke ned i tal osv. Jeg kan udemærket regne - men det er ikke dér min ildsjæl bobler og sprudler.

Jeg har mange års erfaring med salg. Med account management - og jeg er super serviceminded.
Jeg er udadvendt, smilende og jeg har en positiv tilgang til livet. Jeg er selvlært semi-haj i photoshop, powerpoint og word.
Jeg er en god teamplayer - og jeg nyder sparring!
Jeg er åben for forandring - og håber på at idéerne og forslagene vil vælte ind over mig, fra Jer, som har læst med så langt - og som tilmed kan se muligheder.

Mit ønske er at arbejde med Kvinderudenfilter.dk - men det betyder ikke, at det ikke kan være en del af noget andet, noget større. Jeg vil bare rigtig gerne have lov at bruge min kreativitet!
Måske I kan bruge en profil som mig i jeres virksomhed, på anden vis og har helt andre idéer til mig.
Så hold Jer endelig ikke tilbage - jeg hører meget gerne fra Jer.

Mange hilsner 

Rikke Ganer-Tolsøe