Persondataforordningen

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL MEDLEMMER

Retningslinjer for behandling af personoplysninger for medlemmer i forbindelse med tilmelding til nyheder og blogindlæg fra kvinderudenfilter.dk – CVR-nr. 37 23 70 35

1. Generelt

I forbindelse med din tilmelding til at modtage nyheder og blogindlæg fra kvinderudenfilter.dk modtager/indsamler vi personoplysninger om dig.
Disse retningslinjer er udarbejdet ud fra EU’s Databeskyttelsesforordning, som får virkning i Danmark fra 25. maj 2018, samt den nye danske databeskyttelseslov, der supplerer reglerne i databeskyttelsesforordningen og den nuværende persondatalov (samlet “gældende lovgivning”). Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

2. Personoplysninger

2.1 Hvad er personoplysninger?

Kvinderudenfilter.dk beder dig om dine almindelige kontaktoplysninger, når du tilmelder dig kvinderudenfilter.dk’s nyheder. Det er primært oplysninger som navn og e-mailadresse. De personoplysninger, som vi indsamler, bruges til at identificere dig som medlem og udsende de nyheder og blogindlæg du har tilmeldt dig. De personoplysninger, som vi indsamler i denne forbindelse, vil blive opbevaret i vores IT-system og/eller i et fysisk register.

2.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?

Opbevaring af personoplysninger afhænger af, hvor længe du ønsker at være medlem af kvinderudenfilter.dk og modtage nyheder og blogindlæg. Du vil til enhver tid kunne få både indsigt i det vi har sendt til dig, samt bede om at få alt slettet.

2.2. Når personoplysningerne ikke længere er relevante, og vi ikke er forpligtet til at opbevare dem, vil alle personoplysninger vedrørende dig blive slettet.

2.3 Hvad bruger vi personoplysninger til?

De personoplysninger, vi indsamler om dig bruges til at udsende de nyheder og blogindlæg, som du har tilmeldt dig og ønsker at modtage.

Oplysningerne vil aldrig blive videregivet til tredjepart.

2.4 Retten til indsigt i dine personoplysninger

Du har som medlem hos os til enhver tid ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi har på dig og hvordan disse behandles.
Du er til enhver tid berettiget til, at anmode om og modtage de personoplysninger om dig selv, som du har afgivet til Kvinderudenfilter.dk, samt gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger.

2.5 Retten til berigtigelse af dine personoplysninger

Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af Kvinderudenfilter.dk, uden unødig forsinkelse.

2.6 Retten til sletning af dine personoplysninger

Du har ret til at få personoplysninger om dig selv slettet hos Kvinderudenfilter.dk uden unødig forsinkelse.

2.7 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge gældende lovgivning skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores behandling af personoplysninger håndteres forsvarligt og med hensyntagen til dine rettigheder som medlem.

2.8 Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Ændres retningslinjerne, rettes datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. Disse retningslinjer bliver evalueret og om nødvendigt revideret hver 12 måned.

3. Kontakt

Ønsker du adgang til de oplysninger, som Kvinderudenfilter.dk har registreret om dig, rettelse, oplysninger om hvilke data eller at få slettet din e data, beder vi dig sende en e-mail på kontakt@kvinderudenfilter.dk

Ønsker du at klage over Kvinderudenfilter.dk’s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K Telefon: 33 19 32 00 E-mail: dt@datatilsynet.dk

Mange hilsner
Kvinderudenfilter.dk

Senest revideret: 23-07-2018

Luk Menuen