Rikke Ganer-Tolsøe

Iværksætter // Sangerinde // Blogger

Rikke Ganer-Tolsøe

Iværksætter // Sangerinde // Blogger

Modtag Rikkes nyhedsbrev

Tilmeld dig meget gerne mit nyhedsbrev – så vil du af og til modtage en mail, når der er nyt i bloggen. Tak fordi at du gerne vil følge med! 

Jeg er stifter af, samt indehaver af Kvinderudenfilter.dk.

Jeg startede Kvinderudenfilter.dk – fordi jeg havde noget på hjertet. Noget som jeg gerne ville dele. Og i stedet for at starte et forum kun for mig – startede jeg et forum hvor alle kvinder kan dele. Det gjorde jeg af flere årsager.
Dels mener jeg at der er brug for et forum, hvor vi ikke dømmer hinanden – et forum hvor vi kan sige (skrive) det som det er og et sted hvor vi kan dele vores erfaringer og få glæde af andres.
Muligheden for at man kan dele helt anonymt er der også – simpelthen for at det bliver helt uden filter – og for at man kan lette sit hjerte, uden frygten for hvad andre tænker om én.

Privat er jeg er 31 år og mor til det bedste i mit liv – min søn Oliver som er 7 år gammel.
Hjemme hos os møder man vores fransk-snorkende bulldog, Cody – og dværghamstret Bob. Man støder sikkert også på vasketøj og rod, men til gengæld hygger vi og griner en masse.

En anden kæmpe stor del af mig,  er at jeg er sangerinde og optræder med det. Jeg elsker at synge, jeg har altid gjort det – men de sidste 3 år har jeg optrådt professionelt med det.

Jeg Elsker humor og jeg forsøger at få det med i mange af mine skriverier her i bloggen. Jeg skriver om singleliv, hverdagsliv, om det at være mor og så deler jeg mine og mange andre kvinders tanker. 

Du må meget gerne dele min blog:

Kærligst Rikke

Seneste indlæg

instagram
Såå vi på den igen ... Hunden der lugter af brændte popcorn.... og så i den her varme 😩 æææv! #frenchbulldog #bulldoglife #frenchie
Jeg tror ikke at jeg falder i søvn idag - jeg tror at jeg besvimer 🙄😂
-
-
Håber at I har haft en dejlig søndag! 
Imorgen tager Olli og jeg på miniferie til Jylland 🌸❤️
-
-
#godnat #miniferie #jylland #århus #randers #rikkeganertolsøe #ferie #puttetid #kærlighed #sovgodt
Hjemmelavet pizza - fritter - og sweet patato fries til mor her - MUMS! 😍🍕😋 -
-
#sundays #søndage #pizza #pizzalover #aftensmad #dinner #sweetpatatofries
Søndags-break! Bananpandekager og hygge 🙌🏻❤️ Vi har den vildeste slap af dag... vi skal bare lige ud i Maxi-zoo og købe ind til dyrene 🤪🐹🐶 -
-
#rikkeganertolsøe #hyggedag #søndage #sundays #pandekager #bananpandekager #jummy
Godmorgen herfra 🌸❤️ Ristede boller - melon - juice og kakao 😋 Elsker søndage ... Egentlig hænger hovedpinen ved fra igår .. Jeg håber at den snart går væk.. Men god morgenmad på min ynglingsdag, det skulle til! -
-
#morgenmad #breakfast #sundays #søndag #rikkeganertolsøe
BEST BUDDY SØGES! Det er titlen på mit nyeste indlæg i bloggen. 🙏🏻 Jeg skrev forleden, at jeg har masser af tanker pt - som jeg bare lige manglede at forfatte.... Bl.a. det at være uheldig med det modsatte køn.. Egentlig kan jeg sgu godt undvære en kæreste, det kommer når det kommer. Men der er noget i det, med at have en tæt relation til det modsatte køn. Det giver noget andet, end ens veninder.... Hvad mener I? Jeg håber at I vil læse med.. ❤️ Der er lige nu direkte link i bio 🌸❤️
-
-
#nytibloggen #nytindlæg #blogindlæg #venskaber #kammerat #buddysøges #bestbuddy #rikkeganertolsøe #kvinderudenfilter

Livet som mor

Jeg er mor til Oliver på 7 år. Jeg elsker at være mor, og det er en kæmpe del af min identitet – derved også noget som jeg blogger en del om.

Humor og sandhed

Jeg kan som så mange andre godt lide at belyse det vi kvinder tænker og ikke siger højt – og jeg elsker at give det et twist af humor.

Selvudvikling

Jeg startede selv ud som en usikker ung pige. Der er sket utrolig meget siden da – og jeg deler løbende min rejse og tanker – min udvikling.

Hverdagsliv

Jeg lever et liv. Et liv som mor, som iværksætter, som musiker, et liv som kvinde – med almindelige dagligdags ting som alle andre. Min hverdag består af meget forskelligt – og det deler jeg her.

Karriere

Er du familie menneske eller karriere menneske? Er I nogensinde blevet spurgt om det? Jeg er begge dele – det er der dog nogen som mener, at man ikke kan være.

Musik

Man kan ikke hive musikken ud af mig. Jeg har sunget altid, og jeg synger stadig altid. Jeg er så priviligeret at jeg også tager ud og optræder med det. Jeg deler her oplevelser og tanker forbundet med min musik.

rikke II musik

acoustic event music

Jeg har optrådt professionelt i 3 år nu, som sangerinde. Jeg tager både ud og optræder alene – men også med en super dygtig guitarist – og sammen skaber vi en fed akustisk stemning som kan bruges ved alle lejligheder.

Luk Menuen