Rikke Ganer-Tolsøe

Iværksætter // Sangerinde // Blogger

Rikke Ganer-Tolsøe

Iværksætter // Sangerinde // Blogger

Modtag Rikkes nyhedsbrev

Tilmeld dig meget gerne mit nyhedsbrev – så vil du af og til modtage en mail, når der er nyt i bloggen. Tak fordi at du gerne vil følge med! 

Jeg er stifter af, samt indehaver af Kvinderudenfilter.dk.

Jeg startede Kvinderudenfilter.dk – fordi jeg havde noget på hjertet. Noget som jeg gerne ville dele. Og i stedet for at starte et forum kun for mig – startede jeg et forum hvor alle kvinder kan dele. Det gjorde jeg af flere årsager.
Dels mener jeg at der er brug for et forum, hvor vi ikke dømmer hinanden – et forum hvor vi kan sige (skrive) det som det er og et sted hvor vi kan dele vores erfaringer og få glæde af andres.
Muligheden for at man kan dele helt anonymt er der også – simpelthen for at det bliver helt uden filter – og for at man kan lette sit hjerte, uden frygten for hvad andre tænker om én.

Privat er jeg er 31 år og mor til det bedste i mit liv – min søn Oliver som er 7 år gammel.
Hjemme hos os møder man vores fransk-snorkende bulldog, Cody – og dværghamstret Bob. Man støder sikkert også på vasketøj og rod, men til gengæld hygger vi og griner en masse.

En anden kæmpe stor del af mig,  er at jeg er sangerinde og optræder med det. Jeg elsker at synge, jeg har altid gjort det – men de sidste 3 år har jeg optrådt professionelt med det.

Jeg Elsker humor og jeg forsøger at få det med i mange af mine skriverier her i bloggen. Jeg skriver om singleliv, hverdagsliv, om det at være mor og så deler jeg mine og mange andre kvinders tanker. 

Du må meget gerne dele min blog:

Kærligst Rikke

Seneste indlæg

instagram
Lille Mie-fehår og Cody-lody kan sagtens sammen nu - og det er vi mega glade for herhjemme 🐰🐶 De er sgu da søde!! -
-
#rikkeganertolsøe #kæledyr #kanin #frikanin #franskbulldog #frenchie #pet #animalfriends #lovethem #cozyness
NYT INDLÆG I MIN BLOG 🙏🏻 Lidt fra fortiden.. Ikke alle valg er lige nemme, men nogle gange skal de tages, før at noget bedre kan komme til ❤️ Jeg håber at I har lyst til at læse med - der er lige nu direkte link i bio 🌸 -
-
#rikkeganertolsøe #nytindlæg #blogindlæg #atværemor #livetsommor #sværevalg #bedretider #alenemor #morblogger #hjemmeboende #som #voksen
G I V E A W A Y  tid 🤩🌸🤞🏻🤞🏻 Reklame // Jeg modtog forleden denne jakke fra @barbaraschoice - og jeg synes ærlig talt at den er møglækker! Den er god i kvaliteten - varm og bare fed! Jeg har kun fået ros.. og så går den både til et par høje sko - og til sneaks, jeg er fan! 😍👏🏻
Kunne du tænke dig jakken? For jeg har fået lov at lave en GIVEAWAY - sådan at én af Jer kan modtage denne jakke 😍 -
-
Alt du skal gøre er: 🌱 AT følge @barbaraschoice her på INSTA - og også lille mig, @rikkeganertolsoe 😇😍 🌱 Og så kommentere hvilken størrelse du ønsker jakken i! 
Du må gerne tagge en veninde eller to som også skal have chancen for at vinde 🤞🏻🤞🏻❤️
Jeg finder en vinder på tirsdag - d. 25-9-2018 🤞🏻🌸🤩😍
I min story kan du se flere billeder og lige nu også en lille video hvor jeg har jakken på 😍
-
-
#giveaway #jakke #nyjakke #gavetid #framigtiljer #rikkeganertolsøe #fashion
Tak for idag, @bug.anders @ronnigarner og @michella_engelstock 😘🙏🏻 Jeg tror nok at vi skal få lavet noget fedt! -
-
#nymusik #newmusic #musiker #sangerinde #rikkemusik #rikkeganertolsøe #originalmusic #recording #studiotime
YESTERDAYS OUTFIT 🌸 -
-
#thelook #rikkeganertolsøe #outfitinspiration #outfitoftheday #dress #summerlook #fashion

Livet som mor

Jeg er mor til Oliver på 7 år. Jeg elsker at være mor, og det er en kæmpe del af min identitet – derved også noget som jeg blogger en del om.

Humor og sandhed

Jeg kan som så mange andre godt lide at belyse det vi kvinder tænker og ikke siger højt – og jeg elsker at give det et twist af humor.

Selvudvikling

Jeg startede selv ud som en usikker ung pige. Der er sket utrolig meget siden da – og jeg deler løbende min rejse og tanker – min udvikling.

Hverdagsliv

Jeg lever et liv. Et liv som mor, som iværksætter, som musiker, et liv som kvinde – med almindelige dagligdags ting som alle andre. Min hverdag består af meget forskelligt – og det deler jeg her.

Karriere

Er du familie menneske eller karriere menneske? Er I nogensinde blevet spurgt om det? Jeg er begge dele – det er der dog nogen som mener, at man ikke kan være.

Musik

Man kan ikke hive musikken ud af mig. Jeg har sunget altid, og jeg synger stadig altid. Jeg er så priviligeret at jeg også tager ud og optræder med det. Jeg deler her oplevelser og tanker forbundet med min musik.

rikke II musik

acoustic event music

Jeg har optrådt professionelt i 3 år nu, som sangerinde. Jeg tager både ud og optræder alene – men også med en super dygtig guitarist – og sammen skaber vi en fed akustisk stemning som kan bruges ved alle lejligheder.

Luk Menuen