Rikke Ganer-Tolsøe

Iværksætter // Sangerinde // Blogger

Rikke Ganer-Tolsøe

Iværksætter // Sangerinde // Blogger

Modtag Rikkes nyhedsbrev

Tilmeld dig meget gerne mit nyhedsbrev – så vil du af og til modtage en mail, når der er nyt i bloggen. Tak fordi at du gerne vil følge med! 

Jeg er stifter af, samt indehaver af Kvinderudenfilter.dk.

Jeg startede Kvinderudenfilter.dk – fordi jeg havde noget på hjertet. Noget som jeg gerne ville dele. Og i stedet for at starte et forum kun for mig – startede jeg et forum hvor alle kvinder kan dele. Det gjorde jeg af flere årsager.
Dels mener jeg at der er brug for et forum, hvor vi ikke dømmer hinanden – et forum hvor vi kan sige (skrive) det som det er og et sted hvor vi kan dele vores erfaringer og få glæde af andres.
Muligheden for at man kan dele helt anonymt er der også – simpelthen for at det bliver helt uden filter – og for at man kan lette sit hjerte, uden frygten for hvad andre tænker om én.

Privat er jeg er 31 år og mor til det bedste i mit liv – min søn Oliver som er 7 år gammel.
Hjemme hos os møder man vores fransk-snorkende bulldog, Cody – og den langørede kanin, Mie-Fehår. Man støder sikkert også på vasketøj og rod, men til gengæld hygger vi og griner en masse.

En anden kæmpe stor del af mig er at jeg er sangerinde og at jeg optræder med det. Jeg elsker at synge, jeg har altid gjort det – men de sidste 3 år har jeg optrådt professionelt med det.

Jeg Elsker humor og jeg forsøger at få det med i mange af mine skriverier her i bloggen. Jeg skriver om singleliv, hverdagsliv, om det at være mor, om det at være Iværksætter og karrierekvinde og så deler jeg mine og mange andre kvinders tanker. 

Du må meget gerne dele min blog:

Kærligst Rikke

Seneste indlæg

instagram
Det er lørdag! Vejret igår var intet mindre end fantastisk - viiirkelig balsam for sjælen! At stå i skæret af en sol på vej ned, var SKØNT! Jeg har ikke delt mange smil ud på det seneste, og det svinger stadig. Men det her er så ægte, som det overhovedet kan være! Mig, lige dér - i en smuk skov, omgivet af fantastisk natur, de flotteste farver 🍂🌱🌸 - i legehumør og fuld af taknemmelighed for dagen! Det her er trods alt sådan jeg kender mig selv bedst - det her afspejler heldigvis mere mig, end den sidste uge... Jeg lærer hele tiden, og jeg lærer også af det denne gang ❤️ -
-
-
Fotograf og coach @hassefotograf - @kvinderudenfilter.dk fotograf - udvikling igennem billeder 🙌🏻🙏🏻
-
-  #rikkeganertolsøe #selftherapy #selvterapi #selvkærlighed #natur #lovenature #naturebeautiful #leafs #efterår #fall #influencer #heartbroken
Idag var virkelig været en SKØN dag - trods ALT! Jeg har været i selskab med min gode ven, sparringspartner,  og fotograf @hassefotograf  igennem 14 år - og vi var SÅ gode! 😍 Han skød over 1000 billeder af mig, og der er SÅ mange gode! Jeg glæder mig helt enormt til løbende at “pynte mine SoMe” med disse ❤️ Udover det - så giver det mig bare fantastisk meget, HVER gang, at få skudt de her billeder. Et selvtillidsboost - et friskt syn, et kreativt indspark - og jeg elsker det! Der er en grund til at vi har “Udvikling igennem billeder” hos @kvinderudenfilter.dk - det er fordi at det er en hel fantastisk ting, at se sig selv fra en ny vinkel af og til 🙌🏻❤️ Råb højt hvis i er nysgerrige 🍂🌱 -
-
-
Fotograf og coach @hassefotograf - @kvinderudenfilter.dk fotograf, Udvikling igennem billeder. 🌸
-
-  #rikkeganertolsøe #selvtillidsboost #selvtillid #udviklingigennembilleder #fotografering #modelforendag #model #blogger #iværksætter #influencer #kvinderudenfilter #coaching #fotografering
TIME TO GET UP! Han ændrer ik’ mening - og intet bliver som det lige var! Og Sådan er det... Jeg kan og vil ikke blive liggende så længe (også fordi at det gør ondt i ryggen 🤪) Eii! Så de her dage tager jeg mig, af MIG! Igår spa hos @dagnaspa med mine skønne lillesøstre - og idag skal jeg lege model i selskab med min gode ven @hassefotograf 🌸 THIS IS FOR ME! -
-
#selftherapy #selvterapi #paspåmig #selvkærlighed #kærlighed #lovehurts #rikkeganertolsøe #sårbarhed #opigen
L U N C H 🍔 -
-
#burger #burgerlover #lunch #frokost #jummy #foodlover
Godmorgen ❤️ Hvordan balancerer du privatliv og arbejdsliv? ( tanker ) Jeg lå og talte i tlf med en veninde her til morgen, hvor vi kom til at tale om, hvor meget god energi det stjæler - når privatlivet (kærlighedslivet) sejler. Og vi står begge to, som 2 selvstændige karrierekvinder - som bliver nød til at få ting gjort, for der er ikke nogen som gør det for os. Når man hopper til en jobsamtale eksempelvis - så ved jeg at det er en god ting at sige, at man er eminent til at adskille privatliv fra arbejdsliv. Men hvor mange kan reelt set det? Total koble hovedet fra alt der foregår derhjemme - og så bare tage arbejds-kasketten på? Selvfølgelig kan det lade sig gøre... Men hvordan gør man lige det Bedst? Hvad er tricket? Det var lige lidt torsdagstanker herfra - jeg håber at nogen har lyst til at bidrage ❤️ -
-
#torsdagstanker #tanker #debat #rikkeganertolsøe #selvstændig #karriereliv #karriere #arbejdsliv #iværksætter #privatliv #delmedmig

Livet som mor

Jeg er mor til Oliver på 7 år. Jeg elsker at være mor, og det er en kæmpe del af min identitet – derved også noget som jeg blogger en del om.

Humor og sandhed

Jeg kan som så mange andre godt lide at belyse det vi kvinder tænker og ikke siger højt – og jeg elsker at give det et twist af humor.

Selvudvikling

Jeg startede selv ud som en usikker ung pige. Der er sket utrolig meget siden da – og jeg deler løbende min rejse og tanker – min udvikling.

Hverdagsliv

Jeg lever et liv. Et liv som mor, som iværksætter, som musiker, et liv som kvinde – med almindelige dagligdags ting som alle andre. Min hverdag består af meget forskelligt – og det deler jeg her.

Karriere

Er du familie menneske eller karriere menneske? Er I nogensinde blevet spurgt om det? Jeg er begge dele – det er der dog nogen som mener, at man ikke kan være.

Musik

Man kan ikke hive musikken ud af mig. Jeg har sunget altid, og jeg synger stadig altid. Jeg er så priviligeret at jeg også tager ud og optræder med det. Jeg deler her oplevelser og tanker forbundet med min musik.

rikke II musik

acoustic event music

Jeg har optrådt professionelt i 3 år nu, som sangerinde. Jeg tager både ud og optræder alene – men også med en super dygtig guitarist – og sammen skaber vi en fed akustisk stemning som kan bruges ved alle lejligheder.

Luk Menuen