Tatjana Kristensen

...håbefuld pessimist

Send en email til Tatjana.

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Tatjana, kan du sende hende en email her.

Mit navn er Tatjana Kristensen, jeg er 28 år gammel og gift med manden i mit liv Jakob. Sammen har vi Lilly fra august 2017 og netop livet som mor på godt og ondt, graviditet og konelivet, vil jeg blogge end del om.

Derudover er jeg en pessimistisk kvinde med tungen lige i munden og jeg elsker at inspirere andre kvinder med min til tider sorte humor og forkærlighed til mad, diskussioner og deling af personlige erfaringer.

Så elsker du at læse om alt imellem himmel og jord på godt og ondt, så er bloggen her noget for dig. 

Jeg håber I vil være med på min nye rejse og glæder mig til at indvie jer i mit til tider rå og ærlige univers – også kaldet mit liv.

Kærligst Tatjana

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Seneste indlæg

Kære dagbog

Tabuhjørnet

instagram
Reklame | Tronen 👑 Godmorgen til en ny uge. Lilly fik igår denne her fine stol fra @unikbarnebutik.dk og hun elsker den seriøst højere end os, tror jeg 😅🙈 Hun vil i hvert fald ikke være den foruden. Derudover buldrer sygdommen stadig på fuld skrue i det lille hjem, så vi tager en dag mere under dynen i dag. Håber imorgen bliver dagen uden sygdom 🤞 God dag derude skønne mennesker.
-
-
ᴿᵉᵏˡᵃᵐᵉ/ I samarbejde med @gammelholm_copenhagen .
-
-
——-3. ADVENTS GIVEAWAY——-
-
-
Så skyder @my_sweetuniverse og jeg vores 3. adventsgiveaway i gang med en smuk kjole fra @gammelholm_copenhagen til en værdi af 600,-.
-
-
Hop over til @my_sweetuniverse og se konkurrenceregler og deltag der.
-
-
-
#giveaway #konkurrence #gaw #vind #mode #fashion #design #kjole #festkjole #nordiskstil #inspiration #inspo #modetøj #modeinspo #gammelholmcopenhagen
Godmorgen søndag og ingen opkast 💪 Sødeste @my_sweetuniverse har spurgt om ikke jeg vil dele et billede af mig selv for at sætte fokus på, at vi skal være bedre til at elske os selv og ikke mindst være mindre selvkritiske og det vil jeg bestemt. Jeg er selv ret så dårlig til at være selvhadende i perioder, men ikke mere. I bund og grund handler det jo om usikkerhed - noget vi alle har, men i dag siger jeg til mig selv og mine medmennesker, at de er perfekte som de er ❤️
_
Vil smukkeste @by_dunai og @moments_by_sofahelikopter sende faklen videre? God søndag derude 🙏
Sponsoreret | Wake up light 💡 Godmorgen lørdag og en dag med mere sygdom. Vi har fået en ny gadget i soveværelset, som jeg er ret begejstret for - vores Wake up light fra @coolstuffdanmark. Det er en behagelig måde at vågne på med et lys, der stille og roligt lyser mere og mere op til en skøn lyd fra naturen 🌲 Specielt når man har en mand, der er ret vild med snooze knappen normalt 😅
GIVEAWAY | @familyrider_ladcykel_babboe 🌲 Mangler du den perfekte julegave til barnet, der har alt, så er den her. En mini løbeladcykel med plads til barnets yndlings bamser eller dukke til en værdi af 795,-
_
Du deltager ved at følge @familyrider_ladcykel_babboe og undertegnede @tatjanabreitenstein Like billedet Skriv hvem du mener mangler denne til børnene i kommentarfeltet Du må gerne tagge en ven eller to i kommentarfeltet, men det er ikke et krav for deltagelse - dog bliver vi så glade, hvis du vil 😁 Vinderen findes den 14.12.18 - held og lykke. Konkurrencen er ikke sponsoreret eller forbundet med Instagram. Held og lykke 🎅🙏
_________________________
#konkurrence #gave #giveaway #vind #heldoglykke #gaw #ladcykel #cykel #mini #barn #børn #gaver #julegave #familie #hygge #elsker #winter #photooftheday #pictureoftheday @konkurrencer_for_alle_dk
Luk Menuen