Tatjana Kristensen

...håbefuld pessimist

Send en email til Tatjana.

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Tatjana, kan du sende hende en email her.

Mit navn er Tatjana Kristensen, jeg er 28 år gammel og gift med manden i mit liv Jakob. Sammen har vi Lilly fra august 2017 og netop livet som mor på godt og ondt, graviditet og konelivet, vil jeg blogge end del om.

Derudover er jeg en pessimistisk kvinde med tungen lige i munden og jeg elsker at inspirere andre kvinder med min til tider sorte humor og forkærlighed til mad, diskussioner og deling af personlige erfaringer.

Så elsker du at læse om alt imellem himmel og jord på godt og ondt, så er bloggen her noget for dig. 

Jeg håber I vil være med på min nye rejse og glæder mig til at indvie jer i mit til tider rå og ærlige univers – også kaldet mit liv.

Kærligst Tatjana

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Seneste indlæg

Kære dagbog

Tabuhjørnet

instagram
Skønne @almaloves.dk søger ambassadører og det er vi ret vilde med herhjemme 🌸 Udover at have nogle lækre brands til de mindste, så har de det fantastiske zerowaste koncept, som jeg forelskede mig i tidligere 🙌❤ Det ville være os en ære at repræsentere @almaloves.dk ❤
_______________
#ambassadøralmaloves #børnemode #børnetøj #danskdesign #danskebrands #barnemote #baby #mode #fashion #babyfashion #ootd #almaloves #love #ig_captures #instalove #instababy #instamom #photooftheday #pictureoftheday #blogger #zerowaste #ig_fashionkiddies
Indeholder reklame for @dresslab_dk 🛍 Jeg er begyndt at nyde de timer jeg har alene. Nyde at der er tid til venindebesøg og mulighed for at skrive uforstyrret på bloggen. Med andre ord: jeg nyder mig tid ❤ Siden jeg fik den her kimono tilsendt for snart små to uger siden, har jeg nok haft den på 10 gange. Jeg elsker den! 😍 Den er lige nu sat ned til 399,- hos yndlingsshoppen @dresslab_dk 🌸
G I V E A W A Y 🥥 Vind din helt egen PACIFICA Coconut Water Micellar Cleansing Tonic til en værdi af 189.00,- Så lækker og uundværlig til din renserutine om aftenen. Deltag ved at følge @human_balance og @tatjanabreitenstein, smid et like og tag 2 venner i en kommentar 💕 Øg dine vinderchancer ved at smide 2 nye i hver kommentar du laver. Vinderen trækkes den 21.08.18 kl. 20.00. Konkurrencen er ikke sponsoreret eller forbundet med Instagram. #konkurrence #gave #giveaway #vind #heldoglykke #sponsoreret #konkurrencer #sommer #august #gaw #præmie #skønhed #hudpleje #beauty #photooftheday #pictureoftheday #blogger #inspo @konkurrencer_for_alle_dk @danske_konkurrencer_dk
Reklame for @restaurantflammen🔥 Dejligt børnevenligt og så sødt personale - det er hvad du får hos Flammen. Nå ja, og så spiser børn helt gratis mandag-onsdag 😍 #restaurantflammen RestaurantFlammen
Vejret er super trist, så der var brug for lidt farve i hjemmet ⚘ L. har igen hygget sig i dagplejen og jeg tog for første gang hjem imens. Det er altså helt underligt at have hjemmet for sig selv og have ro til at skrive ansøgninger. Men det er også rart. Resten af dagen bliver vi indendørs og hygger i tipien ⛺
Luk Menuen