Tatjana Kristensen

...håbefuld pessimist

Send en email til Tatjana.

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Tatjana, kan du sende hende en email her.

Mit navn er Tatjana Kristensen, jeg er 28 år gammel og gift med manden i mit liv Jakob. Sammen har vi Lilly fra august 2017 og netop livet som mor på godt og ondt, graviditet og konelivet, vil jeg blogge end del om.

Derudover er jeg en pessimistisk kvinde med tungen lige i munden og jeg elsker at inspirere andre kvinder med min til tider sorte humor og forkærlighed til mad, diskussioner og deling af personlige erfaringer.

Så elsker du at læse om alt imellem himmel og jord på godt og ondt, så er bloggen her noget for dig. 

Jeg håber I vil være med på min nye rejse og glæder mig til at indvie jer i mit til tider rå og ærlige univers – også kaldet mit liv.

Kærligst Tatjana

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Seneste indlæg

Kære dagbog

Tabuhjørnet

instagram
G I V E A W A Y 🍃 Vind et spejl med LED og en valgfri konjac svamp, som passer til din hudtype fra @kropsform
_
Du deltager ved at følge @kropsform og undertegnede @tatjanabreitenstein (vi tjekker), smider et like og tagger 2 personer i en kommentar 🌸 Øg dine vinderchancer ved at tagge nye i hver kommentar du laver. Vinderen trækkes den 29.10.18 - held og lykke 🤞 Konkurrencen er ikke sponsoreret eller forbundet med Instagram. #konkurrencer #konkurrence #gaw #giveaway #vind #heldoglykke #gave #præmie #sponsoreret #beauty #beautyproducts #skønhed #spejl #konjac #selvforkælelse #blogger #photooftheday #pictureoftheday #inspiration #kropsform #musthaves @konkurrencer_for_alle_dk
Mandag vs. lørdag aften 😂 Som nogle af jer læste lidt tilbage, befandt jeg mig i en svær periode i mit liv. Jeg var ikke klar til at dele, men det er jeg nu. Den knude jeg fik undersøgt for et halvt år siden efterhånden, viste sig ved nye undersøgelser i sidste måned, ikke at være så fredelig som først antaget. En mistanke om celleforandringer, frygten for en påvirket stemme og masser af angstanfald senere, ligger jeg nu på Skejby og har netop fået fjernet højre side af skjoldbruskkirtlen og dermed knuden. Alt er gået helt fantastisk og jeg har det godt under omstændighederne 🙏 Jeg ville dele det her, da jeg nu er ovre min værste frygt og dermed er klar til at dele lidt mere. Den næste tid går jeg kontroller af stofskifte, stemmebånd og svar på knudens art i møde og glæder mig til at se en ende på, hvad jeg synes har været det længste forløb længe. Så endnu engang tak for jeres søde beskeder ved opslaget lidt tilbage - de varmer utroligt meget i dag ❤
Indeholder reklame for @junge.coats 🍁 Igår var den skønneste aften med gode veninder. Dejligt at koble helt af og føle sig som Tatjana igen. Og tjek så lige linselusen Lilly 😍
Indeholder reklame for @junge.coats 🍃 Jeg var igår i Herning til så hyggeligt blogger komsammen. Det er så fantastisk at være del af et univers, hvor man bare føler sig hjemme i blandt en masse dejlige og ikke mindst inspirerende kvinder, som ligesom én selv, deler uden filter. @kvinderudenfilter.dk er mit andet hjem og jeg fortryder ikke et sekund, at jeg valgte dét blognetværk. Vi har det bedste fællesskab, er jeg sikker på ❤ I aften bliver huset fyldt med skønne kvinder til min fødselsdag for veninderne. Det bliver så skønt at se savnede mennesker og drikke lidt vinno 😍 Lørdagskys og kram til jer derude.
Det der 👆 er seriøst det mest nuttede i hele verden. Hånd i hånd med far ❤
Luk Menuen