This Is Nette

Jeannette Wiedekam

Send en email til Jeannette

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Jeannette, kan du sende hende en email her.

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Mit navn er Jeannette og jeg er 42 år. Jeg bor alene med min søn Mathias på 13 år. Vi bor i udkanten af Odense.

Jeg kommer oprindelig fra Lolland, men flyttede til Amager som 19-årig med min daværende kæreste for at komme i lære indenfor kontorfaget. Jeg elskede at bo på Amager, men alligevel flyttede jeg dog til Odense, hvor jeg i dag har boet i over 14 år.

Jeg arbejder til daglig som sekretær i uddannelsesverdenen. Min fritid bruger jeg på at nyde livet så meget som muligt, både med min søn, venner og familie. Min søn spiller håndbold, så det bakker jeg rigtig meget op omkring og det bruger jeg derfor meget tid på. Derudover er jeg motionsløber og holder meget af at læse, rejse og være kreativ på forskellige måder.

Mit hjerte banker for at hjælpe udsatte familier, især enlige mødre med små midler, så dette bruger jeg også lidt tid på, især i julemånederne.

Jeg har altid godt kunne lide at skrive og har i mange år ville lave en blog, hvor jeg kunne dele ud af min erfaring med livet, så jeg er glad for, at være blevet en del af Kvinder uden filter.

Jeg lægger vægt på, at vi skal kunne tale om alt og at det hele ikke skal fremstå så perfekt. Jeg glæder mig til at byde jer indenfor i mit univers, hvor jeg kommer til at fortælle lidt om alt, lige fra hvordan det er at være enlig mor og single gennem mange år til livet som håndboldmor og det sjove liv med forhåbentlig masser af oplevelser endnu og så alt det midt i mellem, som i høj grad kan være ret så uperfekt.

//Nette

Nette's indlæg

instagram
TAK TAK TAK 💝 Tak for en hyggelig aften i går @kosmetolog.bjerrehus 💋❤💝 og alle I andre skønne kvinder. Dejlig lørdag aften og ikke mindst julefrokost.  Den første af de tre jeg deltager i... næste weekend napper jeg to stk... én på job og én med de fantastiske piger fra @kvinderudenfilter.dk 😍😘 Om lidt går turen til Sydfyn, hvor sønnen skal spille håndboldkamp 🤾‍♂️🤾‍♂️🤾‍♂️ og derefter kører vi min søster @c_dahlgaard og nevøerne til færgen. Tak for en hyggelig weekend ❤ #tak #weekend #julefrokost #hyggeligt #hygge #kvinderderdeler #kvinderudenfllter #blog #blogger #odense #lørdag #søndag #fyn
Det smukke juletræ i #odense på #flakhaven 🎄🎄🎄 #mitodense #juletræ #julelys #jul #christmas  #christmasthree #lights #christmaslights #ourtown #beautiful #smukttræ
Godmorgen fredag og alle jer instagrammere. 🤶🤶🤶 Så er det snart weekend for mange af os og jeg synes næsten min er forsvundet før den er startet, kender I det? 😜😱😳 Om lidt afsted på arbejde, derefter hemte/bringe opgaver af både ting, min søn, søster og nevøer... derefter smutter vi hjem og hygger med aftensmad og sikkert også julekalender eller andet hyggeligt.
Imorgen skal vi have en hyggedag på H.C. Andersens julemarked 🎄 og derefter overlader jeg hjemmet til min søster og drengene imens jeg skal til julefrokost med en samling skønne kvinder. 🤶🤶🤶 Følg endelig med i min story hele weekenden... også søndag når sønnike skal spille håndboldkamp på Sydfyn 🤾‍♂️🤾‍♂️God weekend til alle jer 😘😍
.
Have a nice weekend outthere. 🤶We're doing a lot this weekend with family visit and Christmas Party with a lot of great women. 🤶Tomorrow we're visinting a Christmas Matket. 🎁🎄Please follow in ny story all weekend, also om Sunday when my son is playing a handball match🤾‍♂️🤾‍♂️. Have a nice weekend everyone. 😘😍
#weekend #fredag #Friday #haveaniceweekend #godweekend #besøg #familiebesøg #familie #julemarked #christmasmarket #followme #følgmed #instastory #blog #kvinderudenfllter #influencer #odense #hcandersen #fyn
Vores bloggerforum hedder Kvinder uden filter. Jeg synes selv, jeg forsøger at leve op til den titel, men selvfølgelig er der nogen indlæg, der falder bedre ind under end andre. 
Mit nyeste indlæg "Lille spejl på væggen dér" er i den grad #udenfilter og vedrører i høj grad et #tabu - Det handler nemlig om, hvad jeg har gjort for mig selv, når der indimellem har været noget, som jeg ikke kunne lide, at se på i spejlet. Noget mange ikke tør eller vil stå ved, men hvorfor skal det være hemmeligt? Der er jo så mange, der får lavet et eller andet, for at forskønne dem selv, eller for at få det bedre med sig selv. Lad os bryde tabuet sammen - hop ind og læs, hvad jeg har fået gjort og fortæl mig også gerne, om du har fået lavet noget, eller om du har planer om det? 
#nytindlæg #kvinderudenfllter #bloggerforum #kvinderderdeler #blog #blogger #botox #filler #kosmetolog #operation #skønhedsoperation #plastikkirurg #lillespejl #skønhed #pleje #hemmelighed #hemmeligheder #tabuer #brydtabuet #tørduståved #kvinder #influencer #microinfluencer #kliniknielsen @kosmetolog.bjerrehus @kliniknielsen #linkibio
5,4 km #løbetur overstået med skønne #kolleger i lækkert #solskin men blæsende vejr idag. Kan dog godt mærke jeg skal have fat i ham #julemanden med et #ønske om et par nye #løbesko 🏃‍♀️🎅🎁
Hjem til hyggelig aften med sønnike @mathias_helveg og ikke mindst en spændende #håndboldkamp i tv med de #danske #EM piger. Følger du også med i håndbolden🤾‍♀️ her op til #jul 🎄
#løb #run #running #iform #iformigen #fit #fitmom #klarigen #danskeløbere #løbmedkolleger #motion #motionsløber #klartilkonfirmation #hygge #håndbold #blog #blogger #kvinderudenfllter #odense #fyn
Luk Menuen