This Is Nette

Jeannette Wiedekam

Send en email til Jeannette

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Jeannette, kan du sende hende en email her.

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Mit navn er Jeannette og jeg er 42 år. Jeg bor alene med min søn Mathias på 13 år. Vi bor i udkanten af Odense.

Jeg kommer oprindelig fra Lolland, men flyttede til Amager som 19-årig med min daværende kæreste for at komme i lære indenfor kontorfaget. Jeg elskede at bo på Amager, men alligevel flyttede jeg dog til Odense, hvor jeg i dag har boet i over 14 år.

Jeg arbejder til daglig som sekretær i uddannelsesverdenen. Min fritid bruger jeg på at nyde livet så meget som muligt, både med min søn, venner og familie. Min søn spiller håndbold, så det bakker jeg rigtig meget op omkring og det bruger jeg derfor meget tid på. Derudover er jeg motionsløber og holder meget af at læse, rejse og være kreativ på forskellige måder.

Mit hjerte banker for at hjælpe udsatte familier, især enlige mødre med små midler, så dette bruger jeg også lidt tid på, især i julemånederne.

Jeg har altid godt kunne lide at skrive og har i mange år ville lave en blog, hvor jeg kunne dele ud af min erfaring med livet, så jeg er glad for, at være blevet en del af Kvinder uden filter.

Jeg lægger vægt på, at vi skal kunne tale om alt og at det hele ikke skal fremstå så perfekt. Jeg glæder mig til at byde jer indenfor i mit univers, hvor jeg kommer til at fortælle lidt om alt, lige fra hvordan det er at være enlig mor og single gennem mange år til livet som håndboldmor og det sjove liv med forhåbentlig masser af oplevelser endnu og så alt det midt i mellem, som i høj grad kan være ret så uperfekt.

//Nette

Nette's indlæg

instagram
Lad os bare blive enige om, at det godt kunne være lidt svært, at forlade sin dyne i dag, ik? 🙄 
Men lad os nu bare glemme alt om vejret og hoppe i det lækreste tøj vi har, sæt håret, læg makeuppen og smil lidt, så er jeg sikker på det bli'r den skønneste dag 💋❤💅👚👖👜👢💄💍 Det håber jeg ihvertfald at du får..... 😍
.....
#ladosikketaleomvejret #havdenskønnestedag #levlivet #levlivetmensduhardet #livealittle #smile #havefun #enjoyyourlife #positivemind #behappy #odense #denmark #efterår #autumn #kvinderudenfilter #blog #blogger #thisisnette
Nyt post på bloggen i dag 👀 Det handler om at hjælpe andre... nemlig de udsatte familier, som ikke har økonomien til en ny skoletaske eller f.eks. at holde en jul som den kammeraterne måske får.... 🎁🎄🎁 Hjælper du? Eller har du et godt råd, som kan hjælpe med at gøre julen bedre og billigere? Så lad mig endelig høre fra dig 🙏..
#blog #blogger #odense #hjælpsom #hjælper #hjælpandre #velgøremhed #goderåd #kvinderudenfilter #nytindlæg
Todays throwback is to the summer of 2011 at Bornholm. My beautiful son, 6 years old at the beach in Dueodde. Just before he started school. OMG I already miss summer so much, that I keep looking at pictures from earlier holidays and already trying to plan our next summer.... I cannot wait for the sun and hot weather to come back.... ☀️☀️☀️⛱⛱⛱
#summer #holidays #vacation #hrowback #bornholm #dueodde #sommer #sommerferie #ferie #rejse #travel #missthesun #savnersologsommer #minsøn #myson
Når man er skidt og ikke orker at lave aftensmad og det skal være nemt.... 🍕🍕🍕🍽🍽🍽🥤🥤🥤Så er det jo godt vi har @logpizza
#aftensmad #nemaftensmad #pizza #dovenskab #dovenskabenlængeleve #pizzaløg #højby #odense #odenses #søndag #søndagshygge #Søndagsmood #hyggemedsønnike #goingdown #søndagaften
Back home and feeling tired and sick today..... Now relaxing at home on the couch with old episodes of Sex and the city.... 😷🤒🤢🤧😰.
#sick #feelingsick #tired #home #relaxing #goingdown #afslapning #træthed #syg #forkølet #sofatid #layingonthecouch #sexandthecity #series #seriesøndagpåsofaen #seriesøndag #odense
Luk Menuen