Generelle betingelser

Generelle betingelser, Uden filter Shop

Køb
Værdibeviser bestilles online på Kvinderudenfilter.dk. Det vil altid være Kvinderudenfilter.dks aftaleparter som leverer de produkter eller tjenesteydelser som værdibeviset giver adgang til. Det er kun købet af værdibeviset som foreståes af Kvinderudenfilter.dk, ved mindre at det er en af Kvinderudenfilter.dks egne ydelser/tilbud. Dette vil i så fald stå i aftalepart.

Ved bestilling af værdibevis, skal angives; Fulde navn, adresse, email og tlf.nr.
Du kan kun benytte mobilepay som betalingsmiddel. Mobilepay tlf. 41410200.

Du vil inden for 24 timer efter din bestilling, modtage dit værdibevis. Dette vil blive fremsendt til den oplyste email.
Dette bevis har en unik kode, som du dels skal oplyse Kvinderudenfilter.dk ved evt. korrespondance, men også aftalepart når dette skal indløses.
Gyldigheden af værdibeviset samt øvrige vilkår indgået med aftaleparten vil altid fremgå af værdibeviset ligesom at det fremgår af tilbuddets beskrivelse allerede inden du vælger at bestille.

Fortrydelsesret

Som privatkunde har du 14 dages fuld fortrydelsesret fra den dag du modtager værdibeviset på din email. Hvis du ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du inden fortrydelsesrettens udløb kontakte Kvinderudenfilter.dk på mail: kontakt@kvinderudenfilter.dk. Husk at påføre din unikke kode ved henvendelse.

Reklamation
Skulle du opleve problemer med dit værdibevis fra Kvinderudenfilter.dk, kontakter du Kvinderudenfilter.dk via email: kontakt@kvinderudenfilter.dk eller pr. tlf. 41410200.
Det produkt eller den tjenesteydelse, som dit værdibevis berettiger til leveres af aftalepartneren. Hvis du er utilfreds med dit køb, skal du rette din reklamation og eventuelle erstatningskrav til aftalepartneren. Kvinderudenfilter.dk er udelukkende formidler af det pågældende tilbud,  og kan ikke gøres ansvarlig for eventuelle fejl og mangler i forbindelse med aftalepartnerens levering af et produkt eller en tjenesteydelse. Ved mindre - at Kvinderudenfilter.dk selv er aftalepart.

Indløsning

Du indløser dit værdibevis hos pågældene aftalepart. Værdibeviset kan ikke ombyttes til kontanter eller anden tjenesteydelse/produkt end omfattet af tilbuddet. Gyldigheden for værdibeviset står angivet derpå. Tilbuddet er gyldigt i den periode som der står angivet på værdibeviset, og hvis ikke at andet er oplyst - er dette gældende i 3 år fra udstedelse. Hvis ikke du når at benytte dit værdibevis indefor den angivne periode, kan du rette henvendelse til aftalepart. Aftalepart er dog ikke forpligtet til at refundere købet.

Ansvarsbegrænsing og forbehold

Kvinderudenfilter.dk fraskriver sig ethvert ansvar for de varer eller tjenesteydelser, der leveres i forbindelse med indløsning af værdibeviset (ved mindre at Kvinderudenfilter.dk selv er aftalepart). Den vare eller tjenesteydelse, som værdibeviset giver adgang til, leveres af aftalepartneren i eget navn, og Kvinderudenfilter.dk er ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med aftalepartnerens levering af varen eller tjenesteydelsen. Kvinderudenfilter.dk er ikke forpligtet til at udbetale erstatning for eventuelle tab under følgende omstændigheder:

  • Værdibeviset er ikke blevet indløst hos aftalepartneren
  • Varen eller tjenesteydelsen modsvarer ikke kundens forventninger
  • Aftalepartnerens konkurs
Gå tilbage til tilbuddet