Tilbuddet løber fra d. 9. november til d. 22. november 2017.

En fotograf som kommer til dig? 

Kunne du tænke dig at give smukke billeder i Julegaven? Af familien, af børnene - eller af dig selv? 

Siden for altid, har det været en god julegave, at give smukke billeder. Billeder af børnene, familiefotos eller billeder til manden måske? 
Fotografier indkapsler minder - minder som vi for altid kan kigge tilbage på.


Kvinderudenfilter.dk stiller deres fotograf til rådighed. Han er super dygtig. Han har mange års erfaring - og han formår at skyde nogle fantastiske billeder.

Og det bedste af det hele, han kommer til dig!

Han pakker lamper, baggrund om nødvendigt - kamera osv., og så rykker han ud til dig. Hvorfor så det, kan man spørge sig selv om. 

I har vel nok set hvad der sker når børn eksempelvis bliver hevet ind foran en hvid baggrund i et foto studie. De er utrygge ved situationen måske, de gider ikke rigtig - og så står fotografen og forsøger at få dem til at smile, forældrene prøver ikke at få dem til at græde osv. 

Vi tror på at børnene i vante omgivelser vil finde det mere trygt. Og det tror vi faktisk også at det kan være for resten af familien. 
Vi er jo trygge inde for vores egne vægge. Og når ikke at det skal være opstillet i et studie - åbner det også op for fede muligheder for gode situationsbilleder.
Eksempelvis af barnet som leger på gulvet - eller på sit værelse, eller måske endda i haven hvis vejret tillader det.

Fotografen kører ud til hele Sjælland*

Der kan forekomme kørselstillæg hvis distancen er meget lang - dette aftales og afregnes direkte med fotografen. Du kan med fordel ringe og tage en snak med fotografen inden at du køber tilbuddet.

TILBUD
En fotograf som kommer ud til dig.

En fotograf som kommer ud til dig i 1-2 timer alt afhængig af omfanget. Du vil få 150-300 digitale billeder i høj opløsning.
Normalpris 1.699 kr. – Kvinderudenfilter pris 799 kr.

Mulighed for tilkøb:

Redigering af 5 billeder (eksempelvis hvis man ønsker sort/hvid eller ønsker billedernes farver lidt mere kontrastfulde)
Pris 799 kr. Kvinderudenfilter pris 349 kr.

Redigering af 10 billeder (eksempelvis hvis man ønsker sort/hvid eller ønsker billedernes farver lidt mere kontrastfulde)
Pris 1299 kr. Kvinderudenfilter pris 549 kr.


Om fotografen, Hasse Jensen


Hasse Jensen har været fotograf i 30 år. Han har arbejdet for forskellige magasiner og aviser. Hasse er utrolig god til at lytte efter kundernes ønsker, således at resultatet i den grad bliver tilfredstillende.
Han er meget pædagogisk og har selv små børn. Derved er han mere end egnet som børnefotograf også.

Et af de magasiner som Hasse har fotograferet for, var Tidens kvinder. Så ønsker man sig at få taget billeder til manden, er dette også en mulighed.

Alle slags billeder er sådan set en mulighed, du kan evt. ringe til Hasse og få en snak. T. 24 64 74 07.

Køb tilbud

Ja tak.

Bealing via mobilepay.

Må vi sende dig nyhedsbreve?
Jeg accepterer betingelserne.
Jeg ved at jeg skal betale via mobilepay, før jeg modtager mit værdibevis. Til T. 41410200

Nb. Dit køb er først endeligt når beløbet overføres via mobilepay. Når du har udfyldt formularen herover og trykker: Ja tak, jeg vil gerne købe - Vil der fremkomme en besked med betalingsoplysninger.
Du vil modtage dit værdibevis når betalingen er gået igennem, inden for 24 timer. Du kan godt købe flere - men så skal du udfylde formularen igen.


Efter køb.
Sådan gør du brug af dit værdibevis.

Indløsning

 • Værdibeviset er gyldigt frem til og med d. 6. februar 2018.
 • Med dette værdibevis, får du besøg af Kvinderudenfilter.dks fotograf i 1-2 timer og vil modtage150-300 digitale billeder i høj opløsning, samt evt. tilkøb.
 • Fotografen kører ud til hele Sjælland*.
  Der kan forekomme kørselstillæg hvis distancen er meget lang - dette aftales og afregnes direkte med fotografen. Du kan med fordel ringe og tage en snak med fotografen inden at du køber tilbuddet.
 • Du skal ringe og booke tid hos Kvnderudenfilter.dks fotograf, Hasse Jensen på tlf. 24647407
 • Oplys at der er tale om et tilbud fra Kvinderudenfilter.dk.
 • Du skal kunne fremvise dette købsbevis når du mødes med fotografen.
 • Aftaleparten er: Kvinderudenfilter.dk. Se Kvinderudenfilter.dks generelle betingelser her.

Tidligere tilbud

Tilbuddet løber fra d. 19. oktober til d. 1. november 2017.

Botox eller filler? 

Er du nået frem til at du vil gøre noget ved ansigtets alderstegn?

Mange har allerede taget valget om at gøre noget ved ansigtets alderstegn.

Det kan være et svært valg at træffe. Dette bunder ofte i usikkerhed. Usikkerhed omkring hvad det er, hvordan det fungerer – hos hvem og hvor man skal vælge at få det gjort, osv.

Rikke Ganer-Tolsøe som er indehaver af Kvinderudenfilter.dk og sangerinde ved RIKKE || Musik valgte City Care i Hellerup.
”Jeg har altid været lidt nervøs for at ændre på mig selv for meget. Hele idéen omkring at få noget ind i kroppen, og hvad det så eventuelt ville gøre ved mig – har afholdt mig lidt. Men sagen er den at jeg længe har makeuppet mig frem til en større overlæbe, da min overlæbe er ret lille. Og det kan man altså godt se. Så nu tog jeg springet – nu skulle det være, at jeg gjorde noget ved det.
Heldigvis er det jo sådan i dag – at hvis man er utilfreds med noget, så kan man gøre noget ved det. Jeg siger bare altid ”Alt med måde”.
Jeg undersøgte markedet og jeg blev helt tryg ved City Care. Derfor valgte jeg at lave et samarbejde med dem – da jeg er 100% tryg ved dem der udfører behandlingerne og lægen som står bag klinikken.”

Hos Kvinderudenfilter.dk – ønsker vi at oplyse forbrugerne så godt som muligt. Vi har derfor valgt at lave en reportage hos City care i Hellerup, hvor vi både kommer ind på faldgrupper, forskellen mellem Botox og Filler, og meget mere.

TILBUD
Vælg imellem Botox eller Filler

Rynkebehandling/fyldning med Teosyal filler
Teosyal – 1 ml.
Normalpris 3200 – Kvinderudenfilter pris 1595 kr.

Botulinum toxin (Botox)
Ét område:
Rynker mellem øjenbrynene, “Kragetæer” ved øjnene, eller Tværrynker i panden

Normalpris 2100 kr. Kvinderudenfilter pris 1050 kr.


Om Filler hos City Care

City Care anvender kun ikke-permanent filler på klinikken.
En filler er en gel bestående af 98% vand og 2% hyaluronsyre, som findes i huden i forvejen. Hudens naturlige indhold af hyaluron og kollagen forsvinder med alderen, hvilket gør huden tynd og får huden til at falde sammen og rynke.

Filleren bruges typisk til de statiske rynker, som er opstået, fordi huden med alderen mister sin spændstighed og fylde, det vil sige rynkerne omkring munden og den markante fure fra næse til mundvig.
Den kan også bruges til at ændre ansigtets træk; det kan fx være at give kindbenene mere fylde, gøre kæbelinjen skarpere eller hagen mere markant.
Filleren bruges også til forstørrelse af læberne.

Filler behandlingen
Behandlingen foregår på den måde, at sygeplejersen sprøjter filleren ind i rynken i de øverste hudlag med en meget tynd nål, hvorved rynken straks glattes ud. Resultatet kan umiddelbart ses med det samme, og effekten holder i ca. 6-8 måneder, men det er meget individuelt.

Der kan være bivirkninger forbundet med filler behandlingen. Hævelse, rødme og i nogle tilfælde blå mærker. Der er tilmed risiko for infektion.

Om Botox hos City Care

Botox – Botolinum toxin
Botoxbehandling anvendes til rynker, der er opstået af, at du har lavet den samme ubevidste bevægelse mange gange; har smilet, har rynket brynene, har misset mod solen. Det kan være rynker i panden eller mellem øjenbrynene eller ”kragetæer” ved øjnene.
Musklen er som to elastikker, der hiver hver sin vej. Hvis vi svækker den ene, trækker den anden mere, og det er den teknik, vi anvender, når vi arbejder med Botox i pande og rundt om øjnene.

Botox behandlingen
Behandlingen foregår på den måde, at Botox’en i ekstremt fortyndet form sprøjtes ind i musklen med en meget tynd nål og får den til at slappe af, hvilket betyder, at den overliggende hud bliver glat og uden rynker.
Ubehaget er som følelsen af et myggestik.
Behandlingen tager kun få minutter, og du kan gå direkte tilbage på arbejde bagefter.
Botox’en begynder at virke efter et par dage, og den fulde effekt opnås efter ca. 10 dage. Resultatet holder 3-4 måneder, så man skal forvente at gentage behandlingen 2-3 gange om året.

Der er ingen eller få bivirkninger ved brugen af Botox, som er et stof, man har anvendt siden 1960’erne til at behandle fx spastiske lammelser for at få musklerne til at slappe af.
Botoxbehandlingen kan give forbigående hovedpine.

// UDLØBET

Nb. Dit køb er først endeligt når beløbet overføres via mobilepay. Når du har udfyldt formularen herover og trykker: Ja tak, jeg vil gerne købe - Vil der fremkomme en besked med betalingsoplysninger.
Du vil modtage dit værdibevis når betalingen er gået igennem, inden for 24 timer. Du kan godt købe flere - men så skal du udfylde formularen igen.


Efter køb.
Sådan gør du brug af dit værdibevis.

Indløsning

 • Værdibeviset er gyldigt frem til og med d. 20. januar 2018.
 • Du skal ringe og booke tid hos City care på tlf. 71990586
 • Oplys at der er tale om et tilbud fra Kvinderudenfilter.dk.
 • Det er påkrævet at du kommer op til en for konsultation min. 48 timer før behandling.
 • Du skal kunne fremvise dette købsbevis når du møder op til konsultation.
 • Aftaleparten er: City Care Hellerup. Vi gør opmærksom på at Kvinderudenfilter.dk udelukkende er formidler af tilbuddet, og at spørgsmål vedr. tilbuddet rettes mod aftalepart. Se Kvinderudenfilter.dks generelle betingelser her.

Om City Care

Hos City Care vil du kun blive behandlet af højtuddannede sygeplejersker og læger, som stiller mindst lige så store krav til resultatet af din behandling, som du selv gør, og de arbejder efter Sundhedsstyrelsens retningslinier.
Plastikkirurg Per Bjerregaard, som driver plastikkirurgisk klinik i Hørsholm og har mange års erfaring, er City Care's lægefaglige ansvarlige læge. Læs mere på klinikkens hjemmeside.