Udvikling igennem billeder
KOncept udviklet af Kvinderudenfilter.dk

Kvinderudenfilter.dk vil gerne tilbyde kvinder en unik mulighed for personlig udvikling. Det gør vi med et hovedelement som er fotografering, kombineret med coaching - alt sammen for at finde frem til den kvinde du er, eller som du mangler at kunne udtrykke. Disse enkeltstående konsultationer eller forløb, aftales individuelt efter behov.
Kontakt derfor Kvinderudenfilter.dk på email, kontakt@kvinderudenfilter.dk - hvis du trænger til at se dig selv i en ny vinkel.


Inspiration

Karrierekvinde

Professionel rådgivning / styling / fotografering / grafik / Idéudvikling

Evt. til dig som er nået til et sted i din karriere hvor du gerne vil nå nye højder, eller hvor udvikling er et stort nøgleord. 

Måske trænger du til et boost til at komme videre i din karriere. 

Fotografering / sparring til reklame, portrætter, produkter m.m.

Inspiration

selvtillidsboost

Professionel rådgivning / styling / fotografering / grafik / posering


Til dig som har svært ved at se det andre når de kigger på dig. Til dig som trænger til at se dig selv i en ny vinkel.

Måske har du siddet fast i noget som trak dig ned, nu vil du op.

Fotografering / coaching, portrætter, krop, personlig udtryk

Det hele starter med én session.
Denne session skal gøre dig samt os klogere på, hvilken retning vi skal i.
Det er praktisk arbejde med fotografering, samt sideløbende dialog og coaching.

Sessionens varighed er 3 timer.
- Vi starter med en indledende dialog som går på at finde ud af hvem du er, hvor du gerne vil hen - og hvordan du ser dig selv.
- Vi arbejder utrolig meget i billeder. Fotograferingen vil finde sted løbende, alt imens coaching og videre dialog om grænser, trygge rammer m.m. spiller en stor rolle.
- Løbende er der plads til tøjskift, tilrettelse af make up og hår.
- Afsluttende kigger vi på billeder, og tager dialogen om et evt. videre forløb.

Nogle gange er én session alt hvad man har brug for, til at starte med.

Alle billeder ( min. 300 billeder) får du med dig hjem, digitalt. Billederne vil være dine, som du ejer og kan bruge som du vil.
Billederne er en vigtig del i at kigge på sig selv, og det skal vi nok komme nærmere ind på.
Sessionen er alt afhængig af vejrforholdene, udendørs i sommermånederne - og ved dårlige vejrforhold, indendørs i et studie.
Coaching og tilrettelæggelse af Rikke Ganer-Tolsøe, som har startet Kvinderudenfilter.dk. Kvinderudenfilter.dks egen fotograf Hasse Jensen vil fotografere samt supplere med hans erfaring som mentor igennem mange år, på coaching delen.


Prisen for første session

2495 kr.
Indledende dialog
2 timers kombineret coaching / fotografering
Min. 300 billeder digitalt.
Afsluttende dialog.
Session: 3 timer


Nb. Når du udfylder ønsket om en session og sender det afsted til os via formularen, vil vi ringe/skrive til dig for en indledende snak samt aftale dato/tid.

Jeg ønsker en session

Selvtillid
Udstråling
Fremtoning
Selvsyn
Selvværd
Udadvendthed
Seksualitet
Karriere
Andet

Nb. Når du udfylder ønsket om en session og sender det afsted til os via formularen, vil vi ringe/skrive til dig for en indledende snak samt aftale dato/tid.

Se referencer nederst på siden.

Inspiration

sensuel kvinde

Professionel rådgivning / styling / fotografering / grafik / udtryk

Til dig som gerne vil føle dig sexet. Til dig som gerne vil lære at udtrykke dig som en sensuel smuk kvinde, og selv få følelsen af, at det er du.

Måske du godt kunne blive mere selvsikker på et seksuelt plan.

Fotografering / coaching, energi, personlig udtryk, kropsholdning

Inspiration

Den unge kvinde

Professionel rådgivning / styling / fotografering / grafik / udtryk


Til dig som skal finde dit ståsted. Til dig som skal finde dit personlige udtryk, og din vej frem. Til dig som skal se dig, som du er.

Måske du er påvirket af mobning, eller lavt selvværd.

Fotografering / coaching, portrætter, krop, personlig udtryk

Fælles for alle forløb, er at du kan sammensætte det ud fra dine egne ønsker;

At styrke din selvsikkerhed, evt. når det kommer til mødet med modsatte køn. At styrke dit syn på dig selv, så du lærer at elske dig selv. At give din udadvendthed et boost, eller at fjerne din generthed. At lære dig at bruge den krop du nu engang er ustyret med. At give dig værktøj, til et positivt livssyn. At du ”tør” at være dig selv.


Du vil modtage råd fra ”4 nye positive øjne” som ser på dig for første gang.Ærlighed er et kæmpe nøgleord for os, som du også vil finde ud af. Det er alt sammen for at få dig i en mere positiv retning.Vi respekterer 100% dine ønsker og grænser, vi skræddersyer forløbet således, at du har det godt med det hele vejen igennem.

Rikke Ganer-Tolsøe

Coach / Motivationstaler /Underviser


"Jeg startede selv ud med at være en usikker ung kvinde, og jeg brugte metoden med udvikling igennem billeder, til at finde frem til hende, som jeg gerne ville være. Og hende er jeg idag. Mit positive livssyn har fået mig langt."

Hasse Jensen

Coach / Mentor / Fotograf


"Jeg har igennem 20 år fotograferet kvinder. Jeg fandt hurtig ud af, at det kan have en enorm effekt på den personlige udvikling og selvtilliden, når en kvinde pludselig får set sig selv i nye vinkler, igennem fotografi. Jeg er meget positiv som menneske."

Referencer

"Jeg var enormt spændt på det - Jeg har aldrig før stået foran et kamera på den måde. Stemningen var utrolig behagelig og sjov - hvilket gjorde mig rigtig tryg. Jeg var meget tilfreds med det synlige resultat, altså billederne, men hold da op hvor det også gav et selvtillidsboost som intet andet."

Jannika

"Jeg var meget spændt på hvad jeg ville komme hjem med af resultat, jeg kunne mærke undervejs at jeg slappede mere af og så begyndte jeg selv at komme med ideer, det gjorde mig endnu mere afslappet og gav de aller bedste resultater fra den dag. Mit humør og selvtillid var i top da jeg tog hjem igen."
Mette

"Altså før jeg tog derhen var jeg meget spændt, spændt på at se om jeg kunne få det bedre med mig selv. Da vi var i processen syntes jeg det var sjovt at få taget billeder, i starten føltes det lidt latterligt, men jeg begyndte at føle mig mere og mere sikker jo længere vi blev ved. Og da vi var færdige og jeg så billederne igennem, blev jeg nærmest rørt over at se mig selv, fordi at jeg faktisk syntes jeg så godt ud. De billeder fik mig virkelig til at føle mig unik. Og alt min dårlige selvtillid forsvandt lige så stille. Og nu går det bare fremad..."
Minella