Blogger

Submissive Anne

Blogger hos Kvinderudenfilter.dk

Jeg hedder Anne, jeg er 42 år og nygift. Jeg er mor til to helt igennem fantastiske drenge på 9 og 10 år, vi bor i hus på landet, det som nogen kalder udkants-Danmark, men smukt er det.

Jeg er submissiv og i alle henseender ejet af Master A.

Jeg vil skrive meget om det at være submissiv og være ejet af en dominerende herre med småsadistiske træk. Vi lever i et forhold som man kalder D/d 24/7, med behørig hensynstagen til mine børn - med andre ord velkommen til mit sorte univers. Det er meget ærlige og sandfærdige beretninger, så alt hvad du læser om mig, er sket i den virkelige verden.

Jeg vil fortælle om hvad der sker i mig, tanker, leg, drømme. I skal vide, at det ikke kun er jer, der læser alt, hvad jeg skriver, ”smiler lidt”, Master A følger også med i alt hvad jeg skriver og tænker. Så alt jeg deler med jer, ser Master A også, og gæt EN gang, det er ikke umuligt, at det vil falde svært tilbage på mig selv - ja du læste rigtigt! Enhver mulighed til, at bruge mine egne tanker imod mig, vil være en sand fornøjelse for Master A.

Jeg glæder mig til at føre dig igennem en helt anden verden, som vi alle er fascineret af i mere eller mindre grad.

Submissive Anne

Nyeste indlæg...

Der kommer nye indlæg 

  - på Kvinderudenfilter.dk hver uge.


Hvis du vil have have en mail, omkring nye indlæg på Kvinderudenfilter.dk - så signup til vores nyhedsbrev!
Vi sender vores nyhedsbrev én gang om ugen.

Det er en høflig reminder til dig, som gerne vil læse og følge med - således at de skønne kvinder som deler, ikke deler forgæves. 

Del dine erfaringer og få glæde af andres.
-sådan sir' vi her hos Kvinderudenfilter.dk.

Måske at du også har noget at dele? Det kan du gøre her.

Modtag vores nyhedsbrev

Alle indlæg i min blog.

Tusind tak fordi at du læste med!