Det ALDERbedste liv

- som sen-ager

af Anne Holm Nyland Nordestgaard

Det ALDERbedste liv

- Som sen-ager, af Anne Holm Nyland Nordestgaard

Send en email til Anne

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Anne, kan du sende hende en email her.

Velkommen til mit sen-agerunivers.

Jeg hedder Anne, er 64 år, gift med en dejlig mand, mor til to voksne døtre, bonus mor til tre voksne sønner, mormor og bedste til ni børnebørn.

Jeg bor på Tåsinge lige ud til Svendborg Sund, et kig der glæder mig hver dag.

Missionen med min blog er at afdramatisere alderdom og vise, at Kvinder i sølvsegmentet er fulde af liv og farver. Vi har den ”lille sorte” og stiletterne i klædeskabet og bruger begge dele flittigt. Vi har meget at byde ind med. Vi er bevidste, selvstændige, interessante og uafhængige kvinder med økonomisk overblik. Vi er de bevidste forbrugere; både af materielle goder og i høj grad af rejser og oplevelser. Jeg vil brande kvinder i sølvsegmentet, sen-ager tiden er fantastisk. Så frygt ikke alderen.

Jeg vil også blogge om, hvordan du træner til livet som 50-60 plus. Jeg dyrker selv en del motion, spiller golf, løber, vandrer og cykler lange ture på min mountainbike. Jeg spiser overvejende vegetarisk og ellers fisk.

Ud over at være blogger hos Kvinderudenfilter.dk er jeg ambassadør for magasinetmidti.dk, hvor jeg også skriver en klumme i hvert blad. Jeg driver virksomheden KommuniCare-consult, hvor jeg arbejder nogle timer om ugen.

Jeg har været investor i 30 år og arbejder dagligt med mine investeringer på aktiemarkedet. Jeg lever et aktivt liv med FIRE (financial indepedent, retire early).

Jeg håber på at kunne inspirere dig til at leve et aktivt sen-agerliv. Mest af alt ønsker jeg at fortælle, at 60’erne er/bliver en fantastik epoke i dit liv.

Kærlig hilsen

Anne

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Anne's indlæg

Følg mig gerne på