Heidi Hansen

Mit elskede kaos

Heidi Hansen

Mit elskede kaos

Send en email til Heidi

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Heidi, kan du sende hende en email her.

Jeg hedder Heidi og er 37 år, bor alene, er studerende (I hvert fald et par måneder endnu) og arbejder som pædagogmedhjælper, som studiejob.

Jeg er oprindeligt fra Jylland, men rykkede til Hovedstadsområdet for 6 år siden og er stadig nyforelsket i byen; København. Jeg har længe gået med tanken om, at starte en blog med hvad der skete, da jeg fjernede mit filter. Derfor var det helt oplagt at bede Rikke om at blive fast blogger her.

Jeg lever med en spiseforstyrrelse, som kaldes BED (Binge eating disorder – Tvangsoverspisning). Jeg har lyst til at fortælle om, hvordan jeg fandt ud af at jeg ikke ”bare” var svært overvægtig, men i stedet havde en spiseforstyrrelse.

Min blog kommer til at handle om den rejse jeg er på, både fysisk og mentalt, blandet med en masse skarp selvironi og skamløs ærlighed.

Udover det, så har jeg lyst til at vi generelt skal blive bedre til, ikke at være så berøringsangste for at tale om overvægt og spiseforstyrrelser. Det skal være på et plan, hvor alle kan være med uden at skamme sig og uden at vi peger fingre!

Velkommen til Mit Elskede Kaos – Jeg håber du har lyst til at læse med.

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Kærligst Heidi

Heidi's indlæg

instagram
I biografen med de her dejlige damer fra @kvinderudenfilter.dk @rikkeganertolsoe @zilotte_the_dancer @thelifeofcille ♥️Vi skal se “A Star is Born” i @cinemaxx_danmark. Vi har fyldt op med sukker og kleenex 😍 #biograftur #cinemaxx #dejligtselskab #søndagsbarn
Min første besøg i Dem Gamle Scene i det @kglteater ❤️ Jeg er til åben prøve på #amadeus 🎭 Her er bare sindssygt flot! 😍 #mitkbh #kglteater #åbenprøve #amadues
😁 Det bliver en festlig jul i år! 🙅🏻‍♀️😁 #ærlighed #radicalhonestyrocks #jegfinderselvhjem #elskedekaos
Vi ♥️ @sgmd og han væltede Kolding SÅ lækkert sammen med os! Verdens bedste @juliadanaa - Du gør mig hel - Ja du gør! 💋♥️ #liamoconnor #godset #kolding #koncert #vifinderselvhjem
Ham der! ♥️ @sgmd i Kolding!
Luk Menuen