Jeanette

Jagten på det perfekte

Jeanette

Jagten på det perfekte

Send en email til Jeanette

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Jeanette, kan du sende hende en email her.

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Kom med ind et univers hvor jeg jagter det perfekte JEG, ikke kun mit jeg, men også andre kvinders jeg. Det bliver helt uden filter, med fokus på hvad vi kvinder gør for at være perfekte.

Hvorfor gør vi det. Alt fra krop, veninder, mænd og børn.

Lad os tag på en rejse sammen, hvor vi udforsker det usagte.

 Ud over det, ville i kunne komme til lære mig bedre at kende. Jeg er 31 år, og har dejlige 4 børn. Igennem mine graviditeter tog jeg en del på. Så jeg har igennem en livsstils ændring tabt 31 kg, der er stadig lidt kg som skal af endnu. Fitness og sund mad er noget som jeg har stor interesse i. Derfor vil jeg også gerne dele ud af lidt tips og lækre opskrifter.

Et kæmpe tabu for mig er, at jeg er ordblind. Det har hele mit liv, fyldt utrolig meget for mig. Alligevel er min ordblindhed min stærkeste side, fordi det er der min stædighed kommer fra. Så det store spørgsmål er: Kan man være ordblind og perfekt?

Jeg glæder mig, til at udforske verden med jer.

Kærligst Jeanette

Jeanette's indlæg

instagram
Jeg er på rette vej, jeg kan mærke det helt ind i mit hjerte!  Det er mit nyeste blogindlæg, som handler om en stor beslutning jeg har taget ❤️ Det er et personlig blogindlæg, som jeg håber i vil læse 🤩 Glæder mig til at dele det med jer! Der ligger et link i bio (altså på forsiden af min profil) #bloggerlife bloggerlife #bloggerstyle #blogger #bloggermom #selvudvikling #selvstændig #amazing #instago #awesome #instagood
Verdens dejligeste mor har fødselsdag i dag ( altså min mor ik!) 😍❤️🇩🇰🇩🇰 vi har hygget om hende, hun fik selvfølgelig blomster og chokolade 😍🥰 super dejlig dag! #minmorharfødselsdag #tak #hygge #elskerelskerelsker #blogger #bloggerstyle #bloggerlife
Træningen går fremad, vægten står stille. Det er super positivt den ikke går op ad, selvom jeg gerne ville have den længere ned. Tænker jeg det handler om muskelmasse 🤩💪🏻 Eller det håber jeg 🤣 #fitness #fitnessworld #fitnessmotivation #blogger #bloggerstyle #kvinderudenfilterdk #gains #ihope #fitnesslife #fitstagram
På @kvinderudenfilter.dk ville det bare være såå meget nemmere hvis vi fik swipe funktion! Så hjælp os ved at følge kvinderudenfilter så vi kan få swipe 🙏🏻 så er i bare rigtig søde! #bloggerstyle #kvinderudenfilter #kvinderudenfilterdk #hjælpos #tak #blogger
Reklame~ Jeg fik i lørdags prøvet NADA for at se om vi kunne mindske min sukkertrang 🤩 Jeg må ærligt indrømme jeg havde lidt svært ved at tro på, at nogle nåle i øret kunne hjælpe på det. MEN det virker faktisk, jeg vil sige at den har endda gjort at jeg har mindre lyst til mad sådan generelt. (På den gode måde altså) ud over det, har den taget min hovedepine, plus den smerte jeg normalt har i kæberne. Så alt i alt rigtig godt! Jeg skal have det igen på onsdag, så er spændt på hvordan det går. Hvis nogen skulle være intresseret kan de skrive en privat besked til mig eller på @painkillerbypia #sukkertrang #nada #vægttab #mylife #blogger #bloggerstyle #painkillers #painkillerbypia
Luk Menuen