Jeanette

Jagten på det perfekte

Jeanette

Jagten på det perfekte

Send en email til Jeanette

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Jeanette, kan du sende hende en email her.

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Kom med ind et univers hvor jeg jagter det perfekte JEG, ikke kun mit jeg, men også andre kvinders jeg. Det bliver helt uden filter, med fokus på hvad vi kvinder gør for at være perfekte.

Hvorfor gør vi det. Alt fra krop, veninder, mænd og børn.

Lad os tag på en rejse sammen, hvor vi udforsker det usagte.

 Ud over det, ville i kunne komme til lære mig bedre at kende. Jeg er 31 år, og har dejlige 4 børn. Igennem mine graviditeter tog jeg en del på. Så jeg har igennem en livsstils ændring tabt 31 kg, der er stadig lidt kg som skal af endnu. Fitness og sund mad er noget som jeg har stor interesse i. Derfor vil jeg også gerne dele ud af lidt tips og lækre opskrifter.

Et kæmpe tabu for mig er, at jeg er ordblind. Det har hele mit liv, fyldt utrolig meget for mig. Alligevel er min ordblindhed min stærkeste side, fordi det er der min stædighed kommer fra. Så det store spørgsmål er: Kan man være ordblind og perfekt?

Jeg glæder mig, til at udforske verden med jer.

Kærligst Jeanette

Jeanette's indlæg

instagram

Warning: array_slice() expects parameter 1 to be array, object given in /var/www/kvinderudenfilter.dk/public_html/wp-content/plugins/elements-plus/elements/ep-instagram.php on line 153

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/kvinderudenfilter.dk/public_html/wp-content/plugins/elements-plus/elements/ep-instagram.php on line 157
Luk Menuen