Send en email til Mette

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Mette, kan du sende hende en email her.

Mit navn er Mette Underbjerg, faktisk – så hedder jeg Mette-Marie, men det må i godt undlade 😉

Jeg er 30 år og bor i Nakskov på Lolland, med min søn Elias på 7 år og min datter Elma på snart 1/2 år. Jeg har i mange år gået med tanken om, at skrive en bog. Jeg kommer ud af en familie hvor min bedstefar både var forfatter og kunstner og jeg ved, at jeg har det i blodet. Men alle starter et sted – og mit blev så her, hos Kvinderudenfilter.dk og tusinde tak for den mulighed!

Her vil jeg dele ud af mine livserfaringer, jeg vil dele hudløs ærlige ting som jeg ikke har delt før – jeg vil skrive om forholdet til min far og hvordan det har påvirket mine valg af mænd i mit voksne liv. Her er ingen kedelige leverpostejsopslag, men ærlig snak fra hjertet, tanker og følelser. Tak fordi du vil læse med. 

Mette 

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Mette's indlæg

instagram
Det smukkeste lys i stuen ☀️🍃
💁🏽‍♀️..
Ingen som dig lille elms 💕
Den her store dreng fylder 7 år i dag 🎁🎈 #Minstørstekærlighed #7åridag #Somtidengår #Jegforstårdetikke #MinElias #Drengemor #Stolt
I dag har vi fået oksefodbolde, vendt i hjemmelavet tomatsauce med pasta til. Jeg har altid lavet kødsovs med alverdens lækre grøntsager, lavet den med fløde osv, for ellers synes jeg den var kedelig og flad, men denne opskrift har jo ikke krævet noget som helst altså og smager virkelig godt. Kødbollerne er selvfølgelig også hjemmelavet 🍅🥩🥫🌱. @coop_danmark  gør det altså meget nemmer!
Luk Menuen