Send en email til Mette

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Mette, kan du sende hende en email her.

Mit navn er Mette Underbjerg, faktisk – så hedder jeg Mette-Marie, men det må i godt undlade 😉

Jeg er 30 år og bor i Nakskov på Lolland, med min søn Elias på 7 år og min datter Elma på snart 1/2 år. Jeg har i mange år gået med tanken om, at skrive en bog. Jeg kommer ud af en familie hvor min bedstefar både var forfatter og kunstner og jeg ved, at jeg har det i blodet. Men alle starter et sted – og mit blev så her, hos Kvinderudenfilter.dk og tusinde tak for den mulighed!

Her vil jeg dele ud af mine livserfaringer, jeg vil dele hudløs ærlige ting som jeg ikke har delt før – jeg vil skrive om forholdet til min far og hvordan det har påvirket mine valg af mænd i mit voksne liv. Her er ingen kedelige leverpostejsopslag, men ærlig snak fra hjertet, tanker og følelser. Tak fordi du vil læse med. 

Mette 

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Mette's indlæg

instagram
Kan godt gå hen og blive fan af morgenmad, hvis den ser sådan ud hver dag 🍓
Det har været en virkelig nice weekend, hvor jeg har nået noget af alt det, som jeg har skulle nå i laaaang tid 🤷🏽‍♀️🤦🏽‍♀️.. Fået pillet det store skab ned i bryggers så der kan blive ordnet derude, fået malet væggen i stuen og lidt andre små ting 💪🏼🔨 #Mankanvelselv #Singlemom #Kanselvvilselv • I morgen starter en ny uge. En del møder, men også en ny uge, med nye mål 💪🏼 der er blevet nydt lidt ekstra godt her i weekenden, så i den kommende uge står den på fuld cardio som fokus! Jeg er glad og jeg har det godt! Tak for jer og rigtig god søndag aften 💛💐
Reklame for @subbook_com 📙  Synes du også at alting er blevet liiiidt for digitalt og ønsker du noget håndgribeligt at dele med dine børn? Minder fra ferier, fødselsdage osv, så læs med videre her 👇🏽 Jeg har modtaget denne fine fine fotobog i gave fra @subbook_com 💛 Jeg elsker den! Faktisk er det så nemt, at man bare downloader deres app og i løbet af 10 min, så har man lavet sin egen bog! Man kan selv vælge design, indsætte tekst under billeder, vælge forside osv • du får 48 sider, fyldt med minder som du kan dele med dine nærmeste 💛- TJEK DET UD! Normal prisen for bogen er 249,- , MEN med koden: metteunderbjerg15 får du 15 % rabat. 
Pssst .. For hver 3. bog der bliver solgt, planter SubBook et træ, i samarbejde med organisationen ‘One tree planted’ 🌳 Det er jo fantastisk! 
God weekend 💐  #SubBook #Onetreeplated #Godtformål #Minder #Skabdinegen #Spredglæde #Sammenmedfamilien
💪🏼
G o d m o r g e n 🥤 min morgenmad i dag • jeg er ikke så god til morgenmad, men det er noget jeg bliver nød til at starte dagen på, så mit blodsukker ikke daler helt vildt og trangen til søde sager opstår 👎🏽 I dag har vi en aftale hos lægen og en træningsaftale med en veninde - dog har jeg begge børn hjemme i dag, da forkølelsen og hvad der der tilhøre, bare ikke vil slippe taget i Elias. Håber snart det vender lidt 🙏🏼
Luk Menuen