Mie's univers

Mie Larsen

Mie's univers

Mie Larsen

Send en email til Mie

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Mie, kan du sende hende en email her.

Velkommen til min blog. Mit navn er Mie Larsen, jeg er 28 år gammel, blev mor til Felix som 27-årig. Til dagligt arbejder jeg som bankrådgiver og studere HDO i ledelse og organisation. 

Bloggen her kommer til at være mit frirum hvor jeg vil dele det meste fra mit liv og min hverdag. I mine indlæg vil i opleve hudløs ærlighed, personlighed samt åbenhed da det er vigtigt for mig mine indlæg afspejler mig som person ,så dem der læser med kan få en fornemmelse for hvem jeg er. 

Mit primære fokus på bloggen vil omhandle mit barsels-liv, morjobbet, glitter og glamour samt hverdagens travlhed med job, baby, hund og venindeskab! 

Jeg håber i vil følge med derude og kom altid med inputs hvis i har kommentarer eller kan relatere jer til mit hverdagsliv. 

Mie

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Mie's indlæg

instagram

Warning: array_slice() expects parameter 1 to be array, object given in /var/www/kvinderudenfilter.dk/public_html/wp-content/plugins/elements-plus/elements/ep-instagram.php on line 153

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/kvinderudenfilter.dk/public_html/wp-content/plugins/elements-plus/elements/ep-instagram.php on line 157