Min (u)fine familie

Christina M. Nielsen

Min (u)fine familie

Christina M. Nielsen

Send en email til Christina

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Christina, kan du sende hende en email her.

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Hvad er en familie uden sammenhold? Og kan man have et sammenhold uden en familie?
Det vigtigste i min verden er min familie- både den jeg selv har skabt, og den jeg havde i forvejen. Jeg er villig til at gå langt for dem jeg elsker, og til tider måske FOR langt. At være dén person, som vil sørge for at alle har det godt, kan til tider være så drænende- men på den anden side, hvem burde man ellers kunne støtte sig op ad, når tingene sejler? Denne blog vil handle om det at være en familie, at kæmpe for tingene- selv når det hele ser sort ud, og at have overskud til at være der for andre- også selvom man egentlig burde lade være.

Der vil selvfølgelig også forekomme sjove og skæve øjeblikke, for jeg er trods alt MOR, kæreste, søster, veninde, svigerinde, svigerdatter, tante og datter! Og så elsker jeg at have det sjovt; er det egentlig ikke også en del af det ”at leve”?

Jeg hedder Christina og er 27 år gammel. Jeg lever og bor sammen med min kæreste, gennem mange år, Mark og vores to små børn, Frederik og Karla på hhv. 3 ½ år og 4 måneder. Vi er som så mange andre en travl småbørnsfamilie med arbejde, lige nu barsel, børnehave, sport, huslige pligter osv. Du kender det sikkert selv!

Vi bor ikke i noget nybygget designerhjem, men derimod i en gammel lejlighed med larmende naboer og mange af de samme møbler, fra da vi flyttede ind. Vi er nok bedre til at køre en tur i sommerhus, end at tage en flyver sydpå og vi plejede at foretrække en lækker restaurant fremfor pasta/kødsovs og lørdagskylling… Men én ting, det kan vi: Vi kan værne om hinanden og alligevel få nogle gode stunder sammen. Vi har det jo egentlig meget godt alligevel ☺

Min kæreste og jeg kan godt lide at have travlt, og er ikke gode til at sætte os ned og bare kigge ud i luften. Der skal ske noget, og vi spilder bestemt ikke tiden.

Til dagligt, læser jeg til skolelærer i fagene dansk, historie og idræt. Jeg brænder for at hjælpe og værne om børn, og det at give noget tilbage, har altid vægtet højt på min prioriteringsliste. Lige for tiden er det dog min egen lille familie, der fylder, da jeg går hjemme på barsel. Jeg er mor med KÆMPE M, og jeg er der altid for vores børn- det var vores valg at sætte dem i denne verden, og dermed også vores ansvar at føre dem sikkert gennem livet.

Når man går hjemme på barsel, bruger man rigtig mange timer i hjemmet, og det kan godt være rigtig hyggeligt! Der er god tid til at få hjemmet ordnet, nusse og pusle om den lille, lade den store holde en masse fridage, tage til frokostaftaler osv. Men når man går hjemme med en baby, kan tankerne hurtigt begynde at rulle oveni hovedet; det kan være alt om fremtiden, og så sandelig også om fortiden.

Jeg lover 100% ærlighed, for ingen mennesker er perfekte! Jeg håber, at du vil læse med og både give feedback, men også gerne dele din historie med mig.

Kærligst, Christina

Christina's indlæg

instagram

Warning: array_slice() expects parameter 1 to be array, object given in /var/www/kvinderudenfilter.dk/public_html/wp-content/plugins/elements-plus/elements/ep-instagram.php on line 153

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/kvinderudenfilter.dk/public_html/wp-content/plugins/elements-plus/elements/ep-instagram.php on line 157
Luk Menuen