få 10% rabat på din myselfie photobooth hvis du booker via knappen på myselfie's profil hos Kvinderudenfilter.dk
Kontakt oplysninger

Hvis du har lyst - må du gerne dele

Sæt gang i festen med en photo booth fra Myselfie

Pift stemningen op til din næste fest eller arrangement med en photo booth fra Myselfie, og forevig samtidig minderne med sjove og unikke billeder.

Myselfie er en selfieboks som passer perfekt til alle tænkelige festlige arrangementer, hvad enten du skal holde bryllup, konfirmation, familiesammenkomst eller blot ønsker at pifte stemningen op til festen med vennerne. Myselfie tager superskarpe billeder i HD-kvalitet og vil utvivlsomt blive samlingspunktet til dit næste arrangement.

Let og hurtigt at komme i gang

Selfieboksen fra Myselfie er nem og hurtig at sætte op og komme i gang med at bruge, og kræver ikke teknisk snilde eller færdigheder. Myselfie leverer til hele Danmark og du modtager din photo booth i en stødsikker og miljørigtige papkasse, som indeholder alt hvad du skal bruge – lige til at samle og sætte op. Nemt og hurtigt. Du kan desuden let flytte rundt på din Myselfie i løbet af aftenen, så den ikke nødvendigvis behøver at have samme placering hele festen igennem.

Når du lejer en selfieboks fra Myselfie må du bruge den så meget du vil i hele lejeperioden, der er ingen begrænsninger på antallet af billeder og selfieboksen er desuden forsikret i hele lejeperioden.

Se dine billeder allerede samme aften

Kobler du Myselfie til et wifi-netværk kan du se alle dine billeder allerede samme aften. Har du ikke mulighed for det, vil billederne blive lagt ind på Myselfies hjemmeside så snart selfieboksen returneres. Herefter vil du, ved at indtaste dit 4-cifrede ordre- eller bookingnummer, kunne logge ind og se alle dine billeder, hvor du samtidig har mulighed for at hente dem ned på din computer på kun ganske få minutter.

Sjove og unikke rekvisitter

Foruden 8 forskellige filtre som du frit kan vælge i mellem, følger der ydermere 31 forskellige rekvisitter med når du booker din photo booth fra Myselfie. Rekvisitpakken indeholder bl.a. pibe, overskæg, briller og meget mere.

Du har samtidig mulighed for at tilkøbe yderligere rekvisitter, som passer til lige netop din fest. Hos Myselfie har vi bl.a. rekvisit-pakker som passer til bryllupper, nytår, jul, babyshower, barnedåb og meget andet.

Yenny's indlæg

Følg os på