5 anbefalinger du ikke må gå glip af #5

Hold da op min uge er bare fløjet afsted. Det er har nok også noget at gøre med at jeg har mødt en sød mand, der har fyldt meget i mit liv den sidste uges tid. Derfor kommer denne uges anbefalinger lige en dag for sent – jeg lover det aldrig sker igen (ama’r og halshug). haha.

Nå, nu til de der anbefalinger.

1.       Interessant interview med Rasmus Pauludan.

Jeg synes det her var et virkeligt interessant interview, også fordi det virker som om at Ramus er lidt intimideret af Ellie (værtinden). Rasmus Pauludan er selvfølgelig stadig Rasmus Pauludan, og får derfor også sagt nogle lidt åndsvage ting – men om man kan li Rasmus Pauludan eller ej, synes jeg at det er virkelig sjovt hvordan han reagerer, når han bliver stillet nogle spørgsmål omkring kvinder og seksualitet.

2.       Nu skal vi have slået den myte ihjel – er det farligt at knække fingre?

Den her video er ikke helt ny mere, men jeg har taget den med, fordi jeg synes den er liiiidt sjov. Jeg er sådan én der knækker fingre i ny og næ, så jeg blev rigtig glad over resultatet. Nyd den.

De tre sidste anbefalinger jeg har taget med fra denne uge, er mere klima-inspireret. Som nogle af jer nok ved, så har jeg det med at søge mod interessante artikler og videoer, med folk der arbejder for en grønnere fremtid. Og denne uge er ingen undtagelse.

3.       Danske ingeniør studerende opnår store ting! Link her

Det var været “Vm i robotdesign” – og gæt hvem der vandt? 4 danske maskininginiør studerende fra Aarhus! De vandt foran store firmaer som: Samsung, Mazda, Volvo mm. Robotten de vandt med, er en polarbåd, som kan hjælpe klimaforskerne med at udvikle bedre klimamodeller.

Artiklen er ikke så lang, så den er nem lige at skimme sig igennem – men for lige at gentage det mest inspirerende: ” … Vi er bare studerende, og vi har dystet med nogle af de helt store tech-virksomheder og eliteuniversiteter i verden…. allermest er vi glade for, at vi har fået lov til at samarbejde med universitetets klimaforskerne, og at det er lykkedes for os at gøre dem klogere på konsekvenserne af den globale opvarmning,” siger Mathias Skovby, diplomingeniørstuderende ved Aarhus Universitet.

4.       Er du en klimasynder eller en klimaven? Link her

Valget jo er på onsdag, og mange meningsmålinger viser, at det uovertruffen største emne inden for politik lige nu, er klima. Derfor har DR valgt at lave denne test, for at du selv kan få et billede af, hvor klimavenlig du nogenlunde er. Hvis du føler, at du kunne gøre det bedre, så prøv at tage testen, og undersøg hvilke muligheder der er for dig, for at gøre en forskel for klimaet.

5.       De store musikere rotter sig sammen for klimaet.

Okay, den sidste her, er nok en sang I måske har hørt i radioen allerede. Det lidt ligesom da de største musikere i 90érne, lavede en støtte sang for Afrika. Og det er jo i sig selv, også ganske fint. Noget jeg dog er lidt skeptisk omkring er, hvor meget de her musikere selv tænker på klimaet, for de er vel, om nogen, STORE KLIMA SYNDERE. Med store biler, private jets – og så har jeg vist hørt et rygte et sted om, at Justin Bieber bruger et nyt par Calvin Klein underbukser, hver dag. Sangen er som sådan god, med et godt budskab, så her er den altså alligevel.

Klima er et vigtigt emne for mig, specielt nu når vi nærmer os valg. Så mit lille opråb til jer er også, tænk grønt nu når I skal til at stemme på onsdag!

Det var mine anbefalinger for denne uge! Hvis I har nogle anbefalinger til mig, må I MEGET gerne linke dem i kommentarfeltet!

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg fra Tanketyven

Følg @Tanketyven på instagram.

Når jeg ser det her billede så tænker jeg - "gud hvor har jeg dog taget på". Det føles mega øv, og det føles som om, at alt den energi jeg har brugt på at acceptere min krop som den er, nærmest bare bliver skyllet ud i toilettet. Det er så ærgerligt, at jeg ikke kan være glad for alle de gode ting der sker med min krop lige nu: Jeg har ikke haft forstoppelse de sidste 3 måneder, jeg er en af dem der cykler hurtigt på cykelstien (så jeg må sku da havde fået opbygget et på gode benmuskler), jeg er ikke blevet solskoldet endnu den her sommer (lidt solbrændt måske, men ikke skoldet endnu) og jeg har faktisk fået en god potion fine fregner. Altså min krop klare det jo godt - jeg er bare sur på den fordi den er blevet større og mere hængende (som om det ikke sker automatisk med alderen alligevel...) Jeg priser mig lykkelig for at have Bartenden til at minde mig om at jeg er den smukkeste kvinde han nogensinde har mødt. Så skal alt nok gå! Tror lige jeg maler mine tånegle ekstra røde - så jeg lige føler mig lidt lækker på fødderne i hvert tilfælde. xoxo
Sad lige og kiggede mine gamle billeder igennem og fandt lige det her billede af min hund derhjemme i DK. Hun elsker leverpostejsmadder - det gør jeg virkelig også - uuhhh jeg savner leverpostejsmadder. Jeg savner også hende. Det der med at man ikke kan skype eller snakke med sin hund i telefonen, det er faktisk lidt hårdt. Håber ikke mine forældre har fodret hende så meget at hun skal rulles ud af døren. Hun er en af grundene til at jeg glæder mig til at komme hjem. #KærlighedTilHunde og #KærlighedTilLeverpostejsmadder 🤩
________________
#kvinderudenfilter #tanketyven #goldenretriever #food #dogs #missher
Der er sket noget stort i bartenderens og mit forhold. Læs om det i mit nyeste blogindlæg "Status kæreste" på @kvinderudenfilter.dk s forside. Jeg har det dog lidt svært med det og følelserne svømmer bare rundt i min krop. Hvad mon der kommer til at ske om en måned når jeg rejser? Føler det hele er sådan lidt uvist for tiden, og jeg gad egentlig godt bare at grave mig ned i min dyne og ikke snakke med nogen. Måske skal jeg bare lige have et kram. xoxo
_____________________
#tanketyven #kvinderudenfilter #blogger #blog #inlove #boyfriendquotes
Jeg kom endelig ud af sengen for at besøge en af de yderste hjørner af Frankrig ✌😎 Har haft nogle helt fantastiske dage med bartenderen, og nu har han en tandbørste til at ligge hjemme ved mig - er vi et rigtigt par nu? I dag var bare hygge dag med vennerne, og jeg har virkelig fået grint igennem og spist is! Jeg er glad! Nu skal jeg hjem og putte med Bartenderen igen😘
___________
#tanketyven #kvinderudenfilter #france #explore #ginger #yellowbag #orange
Ja, det er mig igen - mig der stadig er forelsket og ikke ved hvordan man gør. Hader at være skide bange hele tiden, skide bange for at han synes jeg er kedelig, åndsvag, for meget, ikke lige det han søgte alligevel. Men jeg har jo set ham hver dag den sidste uge faktisk - og kan ikke få nok - har bare lyst til at kysse på ham hele tiden - vågne op ved siden af ham - være tæt på ham❤ Av, jeg er vist faldet ret hårdt - er det ikke kun sådan noget man gør når man er teenager? Nå, men i så fald - jeg er teenage-forelsket, så er det sagt! xoxo  _______________
#kvinderudenfilter #tanketyven #inlove  #sleep #man #fuckmedfuckpå
Nogle gange er det bare vigtigt at vise og dele sin taknemmelighed! For jeg er SÅ taknemmelig for, at jeg kan dele alt med jer, både herinde og på @kvinderudenfilter.dk. At der altid er nogen der støtter mig, skriver en kommentar eller sender et hjerte! Lige meget om det er for at dele glæden eller sorgen. Tak for at jeg kan få lov til at skrige/skrive nogle ting ud, som ellers ville være blevet hobet op inden i mig! Tak for jer❤
___________________
#tanketyven #kvinderudenfilter #thankful #flowers #taknemmelig #tak

Skriv et svar

Luk Menuen