Tatjana Kristensen

...håbefuld pessimist

Send en email til Tatjana.

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Tatjana, kan du sende hende en email her.

Håbefuld pessismist er navnet på bloggen med den sjove indgangsvinkel til verden.

Et univers fyldt med sorg, glæder, masser af over-grænsen humor og ikke mindst ærlige fortællinger fra mit liv på godt og ondt.

Personligt, er mit navn Tatjana, 29 år og gift med Jakob, som jeg sammen har Lilly med – aka. vores kærlighedsyngel. 

 Jeg er en pessimistisk kvinde, deraf navnet, med tungen lige i munden og jeg elsker at inspirere og til tider provokere andre med mine mange fortællinger, meget sorte humor og deling af personlige erfaringer. 

Så elsker du at læse om alt imellem himmel og jord på godt og ondt, så velkommen til det håbefulde pessimistiske univers.

Kærligst Tatjana

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Seneste indlæg

Kære dagbog

Tabuhjørnet

instagram
Sygedag 🤧 Det er nu, det der føles som hundrede gang, at jeg er forkølet siden min operation i november. Hvorfor slæber jeg alt det elendighed til min næse? 🙈 Sidder I inde med gode råd, så smid dem endelig til en forkølet kvinde 🤞
Godmorgen 🌿 Lilly skal afleveres i dagpleje senere og jeg skal hygge med en god veninde i dag. Behøver jeg at sige, i dag bliver en god dag? Hvad skal mine søde følgere lave i dag? 🧡
Reklame | @mamalux.dk | @purefamily.dk✨ Godmorgen til en ny uge og dermed nye muligheder. Jeg er begyndt at forsøge mig med den positive tankegang - specielt om mandagen, og prøver at se muligheder frem for begrænsninger 😍💪 Har I forøvrigt husket at deltage i den super fine giveaway, jeg startede igår? Dejlig mandag til jer ❤️
GIVEAWAY | Reklame for @mamalux.dk 🌿 Søndagskonkurrencen er tilbage og denne gang med et smukt taskesæt fra DAY ET til en værdi af 648,-
_
Du deltager ved at følge @mamalux.dk og undertegnede @tatjanabreitenstein Like billedet Skriv "MAMA" i kommentarfeltet Du må gerne tagge en ven eller to i kommentarfeltet, men det er ikke et krav for deltagelse - dog bliver vi så glade, hvis du vil 😁 Vinderen findes den 27.01.19. Konkurrencen er ikke sponsoreret eller forbundet med Instagram. Held og lykke 🧡
_________________________
#konkurrence #gave #giveaway #vind #heldoglykke #gaw #taske #makeup #day #mamalux #præmie #beauty #accessories #photooftheday #pictureoftheday
@konkurrencer_for_alle_dk
Godmorgen 🧡 Det var alt jeg ville sige - og tjek min profil i aften. Måske der starter en top lækker giveaway, hvem ved? 😉
Luk Menuen