Tatjana Kristensen

...håbefuld pessimist

Send en email til Tatjana.

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Tatjana, kan du sende hende en email her.

Håbefuld pessismist er navnet på bloggen med den sjove indgangsvinkel til verden.

Et univers fyldt med sorg, glæder, masser af over-grænsen humor og ikke mindst ærlige fortællinger fra mit liv på godt og ondt.

Personligt, er mit navn Tatjana, 29 år og gift med Jakob, som jeg sammen har Lilly med – aka. vores kærlighedsyngel. 

 Jeg er en pessimistisk kvinde, deraf navnet, med tungen lige i munden og jeg elsker at inspirere og til tider provokere andre med mine mange fortællinger, meget sorte humor og deling af personlige erfaringer. 

Så elsker du at læse om alt imellem himmel og jord på godt og ondt, så velkommen til det håbefulde pessimistiske univers.

Kærligst Tatjana

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Seneste indlæg

Kære dagbog

Tabuhjørnet

instagram
Reklame | @mydreams.dk 💋 Godmorgen lørdag og arbejde i loppen. Hvad skal I lave sådan en skøn lørdag? 💕
.
.
.
.
.
#jewellery #bracelet #moffdeluxe #smykke #armbånd #photooftheday #pictureoftheday #blogger
Godmorgen 💋 Rigtig dejlig fredag til jer alle!
.
.
.
.
.
#selfie #friday #kisses
Reklame | @blogandshopfashion 🌸 Godmorgen lille fredag. I dag skal jeg helt ned i gear og nyde min fridag alene med mig selv inden aftensmad hos svigerforældrene 💕 Har I husket at deltage i konkurrencen om denne fine sag?
.
.
.
.
.
#fashion #outfitoftheday #dress #photooftheday #pictureoftheday #blogger
Mit yndlingssted 💕 Mange ved ikke at jeg elsker musik og rent faktisk har en lille drøm om at arbejde med netop det en dag. Jeg føler sangene, melodierne og tonerne på et andet niveau - jeg bliver et med musikken. En følelse jeg elsker at henkaste mig til 💕 Musik er levende for mig. For tiden er denne her lp med @lukasgraham min favorit og når først vinylen kommer i berøring med pickuppen, sker der magi i min ører og mit hjerte ❤️
.
Har I det også sådan med musik eller elsker I noget andet?
.
.
.
.
.
#music #musically #vinyl #lp #love #retro #interior #decorating #interior123 #bobedre #boligliv #danskerum #danskhjem #boligindretning #interiør #photooftheday #pictureoftheday #blogger
Godmorgen 🧡 En tur til lægen, et besøg hos @christinagrooen og en masse hygge med Lilly i eftermiddag, er hvad der venter sig på en skøn tirsdag. Hvad skal I lave i dag? 👏
.
.
.
.
.
#kids #mom #momlife #livetsommor #elsker #pigemor #familie #kærlighed #photooftheday #pictureoftheday #blogger
Luk Menuen