Kontakt oplysninger

Hvis du har lyst - må du gerne dele

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Psykoterapeut og hypnotisør

Hej – mit navn er Joanna Izabelle

Jeg har hjulpet hundrevis af mennesker igennem svære tider – måske kan jeg også hjælpe dig.

Jeg har 20 års erfaring med at hjælpe mennesker gennem problemstillinger ved at finde nye veje og løse de forhindringer, som står i vejen for en lykkeligere hverdag. Uanset hvad der står i vejen for dig i din hverdag, så er jeg ret sikker på, at jeg også kan hjælpe dig videre. 

Hos mig får du en masse redskaber, som du også selv kan bruge og vil gøre en forskel for dig i din hverdag. Redskaber, der kommer fra min baggrund inden for både kognitiv adfærdsterapi og som hypnoterapeut. Målet er, at du får de redskaber der skal til for at fremadrettet kunne være i stand til at hjælpe dig selv, og i sidste ende blive din egen terapeut.  

Du vil modtage en kombination, som er unik og forandringsskabende – og som ikke fås særlig mange andre steder. Jeg giver dig konkrete redskaber fra den kognitive terapi og hjælper dig med en større forståelse med hypnoterapien. Metoderne tilpasses dig og dine behov – så du kan få et personligt og skræddersyet forløb. 

Hvorfor vælge mig?

Med min viden og erfaring giver mulighed for en bred vifte af tilgange til løsning af netop din problemstilling. Jeg har gennem tiden stødt på alverdens problemstillinger – så jeg vil helt sikkert også kunne hjælpe dig.

Kognitiv terapi er baseret på en videnskabeligt veldokumenteret terapeutisk tilgang, som har vist de bedste resultater til en lang række tilstande f.eks. stress, angst, depression og lavt selvværd. Kognitiv terapi er ganske simpelt – terapi der virker!

Hypnoterapien kan bare noget helt særligt og du vil få svar på de ting, som er svære at få fat i under en bevidst tilstand. Jeg bruger hypnoterapi, når vi skal finde ind til kernen og til løse gåden om, hvordan problemerne er opstået. Det giver bare så god mening for de fleste at få den viden og skabe en forståelse for de problemer, der dukker op igen og igen. Under hypnose kan vi skabe store forandringer og jeg har hjulpet mennesker med hypnose med meget stor effekt. Disse behandlinger rykker virkelig.

Du kan kombinere metoderne eller lade dem stå alene – du vælger det, som giver bedst mening for dig.

Kontakt mig endelig hvis du har spørgsmål eller hvis du vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Kærligst 

Joanna Izabelle

Psykoterapeut og hypnotisør

Yenny's indlæg

instagram
Selvudvikling er ikke et endegyldig mål, det er en rejse. Ofte en besværlig rejse, som kræve en masse mod og udholdenhed.
Det handler om at lære sig selv bedre at kende, og derfra skabe forbedringer ved at arbejde med dit indre. 
Dit indre ( læs hjerne) vil have modstand på udvikling til enhver tid - din hjerne hader nemlig udvikling. 
Udvikling og forandringer er ofte vildt angstprovokerende, til tider smertefulde og ofte besværlige. Det hader din hjerne !!!! Den vil gøre modstand og bede dig om at vende tilbage til mere vante rammer ... også selvom disse er dårlige for dig ! Giver det mening ? 
Din hjerne hader altså udvikling af enhver slags, for den ønsker ikke forandring, den elsker vaner og hader risici. Den vil blot have dig tilbage i gamle vaner og det den kender som “tryghed”.
Det er her det virkelig arbejde starter og du er nød til have være SÅ bevidst om dine mål, ønsker og konsekvenser af fastholdelse af gamle vaner og mønstre. 
Få støtten til forandringer udefra, du behøver ikke at stå med alting alene. Det bliver ofte for hårdt og succesraten for din forandring falder. 
Skriv en besked, hvis du ønsker støtte til at komme ud af gamle kedelige vaner. Måske kan jeg hjælpe dig til at stå stærkere i dig selv 💚
.
.
. . #terapi #kognitivterapi #hypnose #hypnoterapi #angst #psykoterapi #hypnotisør #mindfulness #mindfullnes #selvomsorg #stress #sprituality #yoga #meditation #metakognitivterapi #selvstændig #samtaleterapi #samtale #gratisafklarendesamtale #vaner #mål #nyemål #staystrong
Dagens vigtigste møde i dag er mødet med dig selv. 
I det sekund du vågner og dine tanker starter din dag. De tanker du er så vant til... sikkert de samme tanker, som du havde i går, i forgårs og for flere måneder siden. 
De tanker som enten gøre dig glad, nysgerrig, angst, trist, opgivende .... så hvad er DIN tankestil. Har du mon nogensinde tænkt over det ? 
Tankestil er noget af det jeg bruger tid på at afkode i mine sessioner og vise dig metoder til at ændre disse, hvis de ikke er gavnlige for dig. Er det tid til en ny og forbedret tankestil ? Alt starter der og er vejen til et mere velafbalanceret liv og mere hverdagslykke
.
.
.
. . #terapi #kognitivterapi #hypnose #hypnoterapi #angst #psykoterapi #hypnotisør #mindfulness #mindfullnes #selvomsorg #stress #sprituality #yoga #meditation #metakognitivterapi #selvstændig #samtaleterapi #samtale #gratisafklarendesamtale
Anders and I 🤩 han kom lige forbi i en Limo og insisterende på et foto ...
.
.
. . #terapi #kognitivterapi #hypnose #hypnoterapi #angst #psykoterapi #hypnotisør #mindfulness #mindfullnes #selvomsorg #stress #sprituality #yoga #meditation #metakognitivterapi #selvstændig #samtaleterapi #samtale #gratisafklarendesamtale #starstruck #whome
Har du prøvet hypnoterapi ?
Et hvilket som helst problem af psykologisk karakter kan behandles med hypnose ...angst, stress, lavt selvværd, jalousi, sukkertrang, rygning, flyskræk, kræsenhed, alle fobier .... jeg kunne blive ved. 
Skab forandringer på kort tid. 
Er du nysgerrig så ring eller skriv til mig og hør mere ❣️ Kærligst Joanna
.
.
. . #terapi #kognitivterapi #hypnose #hypnoterapi #angst #psykoterapi #hypnotisør #mindfulness #mindfullnes #selvomsorg #stress #sprituality #yoga #meditation #metakognitivterapi #selvstændig #samtaleterapi #samtale #gratisafklarendesamtale #fobi
“Fear is the price of imagination”

Angst og bekymringer er som hovedregel din fantasi, som løber afsted med dig. 
Når mennesker lider af angst, handler det om overfokusering på katastrofer i fremtid. Med andre ord spådom over det værst tænkelige vil ske, hvis ikke man tænker eller forbereder sig, eller måske helt undgå situationer der skaber angst. 
De fleste over vores bekymringer og angsttanker sker imidlertid ikke, ihvertfald ikke som vi tænker det. Derfor spilder vi tid og masser af energi på at overtænke situationer i fremtiden, som ikke har noget med virkeligheden at gøre. Derved opstår angst. 
Vil du stoppe din overtænkning og få redskaber til at skabe en mere afbalanceret hverdag. Vil du øge din trivsel og få glæden tilbage. Jeg bruger evidensbaseret metoder til at få dig tilbage på sporet. 
Se mere på www.joannaizabelle.dk
.
.
. . #terapi #kognitivterapi #hypnose #hypnoterapi #angst #psykoterapi #hypnotisør #mindfulness #mindfullnes #selvudvikling #selvomsorg #stress #sprituality #yoga #meditation #metakognitivterapi #selvstændig #samtaleterapi #samtale #gratisafklarendesamtale #forandring #fear #imagination
Luk Menuen