Kontakt oplysninger

Hvis du har lyst - må du gerne dele

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Psykoterapeut og hypnotisør

Hej – mit navn er Joanna Izabelle

Jeg har hjulpet hundrevis af mennesker igennem svære tider – måske kan jeg også hjælpe dig.

Jeg har 20 års erfaring med at hjælpe mennesker gennem problemstillinger ved at finde nye veje og løse de forhindringer, som står i vejen for en lykkeligere hverdag. Uanset hvad der står i vejen for dig i din hverdag, så er jeg ret sikker på, at jeg også kan hjælpe dig videre. 

Hos mig får du en masse redskaber, som du også selv kan bruge og vil gøre en forskel for dig i din hverdag. Redskaber, der kommer fra min baggrund inden for både kognitiv adfærdsterapi og som hypnoterapeut. Målet er, at du får de redskaber der skal til for at fremadrettet kunne være i stand til at hjælpe dig selv, og i sidste ende blive din egen terapeut.  

Du vil modtage en kombination, som er unik og forandringsskabende – og som ikke fås særlig mange andre steder. Jeg giver dig konkrete redskaber fra den kognitive terapi og hjælper dig med en større forståelse med hypnoterapien. Metoderne tilpasses dig og dine behov – så du kan få et personligt og skræddersyet forløb. 

Hvorfor vælge mig?

Med min viden og erfaring giver mulighed for en bred vifte af tilgange til løsning af netop din problemstilling. Jeg har gennem tiden stødt på alverdens problemstillinger – så jeg vil helt sikkert også kunne hjælpe dig.

Kognitiv terapi er baseret på en videnskabeligt veldokumenteret terapeutisk tilgang, som har vist de bedste resultater til en lang række tilstande f.eks. stress, angst, depression og lavt selvværd. Kognitiv terapi er ganske simpelt – terapi der virker!

Hypnoterapien kan bare noget helt særligt og du vil få svar på de ting, som er svære at få fat i under en bevidst tilstand. Jeg bruger hypnoterapi, når vi skal finde ind til kernen og til løse gåden om, hvordan problemerne er opstået. Det giver bare så god mening for de fleste at få den viden og skabe en forståelse for de problemer, der dukker op igen og igen. Under hypnose kan vi skabe store forandringer og jeg har hjulpet mennesker med hypnose med meget stor effekt. Disse behandlinger rykker virkelig.

Du kan kombinere metoderne eller lade dem stå alene – du vælger det, som giver bedst mening for dig.

Kontakt mig endelig hvis du har spørgsmål eller hvis du vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Kærligst 

Joanna Izabelle

Psykoterapeut og hypnotisør

Yenny's indlæg

instagram
“At fejle er at finde sig selv”. Jeg tror, at vi alle kender frygten for at lave fejl i større eller mindre grad. 
For nogle mennesker bliver det en overbevisning og leveregel om “ jeg skal være 100 % for ellers vil andre opdage at jeg ikke er god nok... (og når de gør det, så vil de forlade mig) 
En overbevisning der dagligt sætter dagsorden for hvordan livet skal leves og samtidig helt umulig at leve op til - 100 % .... dømt til at mislykkedes !! Du er et helt almindeligt menneske som VIL FEJLE ... enten ved at ikke gøre andre tilfredse, lave fejl på arbejde, skælde børnene for meget ud, sige noget rigtig dumt uden at tænke dig om .... det sker dagligt at du ikke vil kunne leve op til de 100 %
Disse leveregler er oftes ubevidste og samtidig styrende for dit stressniveau og din trivsel. 
Hvad er din leveregel? Er du bevidst om hvad der dybest set styre dig?
.
.
. . . #terapi #kognitivterapi  #hypnose #angst #psykoterapi #hypnotisør  #mindfulness #stress #yoga  #meditation #metakognitivterapi #selvstændig #samtaleterapi #samtale #gratisafklarendesamtale #coaching #nordsjælland #akupunktur #nada #gratis #meta #psykoterapeut #selværd #solopgang #fejl
Smukkeste solopgang 2020 ❤️ når lystet bryde frem ...
.
.
. .
. . #terapi #kognitivterapi  #hypnose #angst #psykoterapi #hypnotisør  #mindfulness #stress #yoga  #meditation #metakognitivterapi #selvstændig #samtaleterapi #samtale #gratisafklarendesamtale #coaching #nordsjælland #akupunktur #nada #gratis #meta #psykoterapeut #selværd #solopgang #lys
Smuk vandretur ❤️ magi for sjælen
Håber at I nyder juledagene med jeres kære ❤️ Der er ikke noget, der skal fikses i juletiden. Det kan være nærliggende at tænke, at nu hvor der er masser af tid, så kan I rigtigt få snakket om jeres problemer - lad være.
Nyd tiden, nyd hinanden, vær nærværende og sug til dig af gode minder og særlige øjeblikke 🎄
Husk i december, at kærlighed vejer mere end guld.
– Josephine Dodge Daskam Bacon
I julen har vi mulighed for at vise vores taknemmelighed, kærlighed, omsorg ... for alle dem der har indflydelse på vores liv. Dem som er nært og dem som er fjernt
Køb en buket blomster, send et kort, giv en kram og vær ikke nærig med det ❤️
.
.
. . #terapi #kognitivterapi  #hypnose #angst #psykoterapi #hypnotisør  #mindfulness #stress #yoga  #meditation #metakognitivterapi #selvstændig #samtaleterapi #samtale #gratisafklarendesamtale #coaching #nordsjælland #akupunktur #nada #gratis #meta #psykoterapeut #selværd #kvindeliv #jul #kram
Luk Menuen