Kontakt oplysninger

Hvis du har lyst - må du gerne dele

Psykoterapeut og hypnotisør

Hej – mit navn er Joanna Izabelle

Jeg har hjulpet hundrevis af mennesker igennem svære tider – måske kan jeg også hjælpe dig.

Jeg har 20 års erfaring med at hjælpe mennesker gennem problemstillinger ved at finde nye veje og løse de forhindringer, som står i vejen for en lykkeligere hverdag. Uanset hvad der står i vejen for dig i din hverdag, så er jeg ret sikker på, at jeg også kan hjælpe dig videre. 

Hos mig får du en masse redskaber, som du også selv kan bruge og vil gøre en forskel for dig i din hverdag. Redskaber, der kommer fra min baggrund inden for både kognitiv adfærdsterapi og som hypnoterapeut. Målet er, at du får de redskaber der skal til for at fremadrettet kunne være i stand til at hjælpe dig selv, og i sidste ende blive din egen terapeut.  

Du vil modtage en kombination, som er unik og forandringsskabende – og som ikke fås særlig mange andre steder. Jeg giver dig konkrete redskaber fra den kognitive terapi og hjælper dig med en større forståelse med hypnoterapien. Metoderne tilpasses dig og dine behov – så du kan få et personligt og skræddersyet forløb. 

Hvorfor vælge mig?

Med min viden og erfaring giver mulighed for en bred vifte af tilgange til løsning af netop din problemstilling. Jeg har gennem tiden stødt på alverdens problemstillinger – så jeg vil helt sikkert også kunne hjælpe dig.

Kognitiv terapi er baseret på en videnskabeligt veldokumenteret terapeutisk tilgang, som har vist de bedste resultater til en lang række tilstande f.eks. stress, angst, depression og lavt selvværd. Kognitiv terapi er ganske simpelt – terapi der virker!

Hypnoterapien kan bare noget helt særligt og du vil få svar på de ting, som er svære at få fat i under en bevidst tilstand. Jeg bruger hypnoterapi, når vi skal finde ind til kernen og til løse gåden om, hvordan problemerne er opstået. Det giver bare så god mening for de fleste at få den viden og skabe en forståelse for de problemer, der dukker op igen og igen. Under hypnose kan vi skabe store forandringer og jeg har hjulpet mennesker med hypnose med meget stor effekt. Disse behandlinger rykker virkelig.

Du kan kombinere metoderne eller lade dem stå alene – du vælger det, som giver bedst mening for dig.

Kontakt mig endelig hvis du har spørgsmål eller hvis du vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Kærligst 

Joanna Izabelle

Psykoterapeut og hypnotisør

Yenny's indlæg

instagram