Netværk

Bag hver en virksomhed, bag hver en idé, bag hver en tanke – bag hvert et projekt, er der mennesker. 
Mennesker med en historie. Vi er glade for, at kunne præsentere vores netværk af dygtige og spændende mennesker – virksomheder som er her for at tage del i et spændende fællesskab.

Skal din virksomhed også have en profil?

Få adgang til et spændende netværk, og opdag fordelene ved at have en profil hos Kvinderudenfilter.dk.

  • Kom i kontakt med en stærk målgruppe – Kvinder 30+
  • Opnå ærlige og troværdige anmeldelser/ markedsføring
  • Bliv en del af et spændende netværk
  • Få links ind til din hjemmeside/dit produkt

Hvis du gerne vil vide mere – udfyld da formularen.

Iris Isabella Engelund; Min store passion er at skabe vækst, innovation og flow via mit fokus på talentudvikling. Mit talent er, at jeg kan tilføre en håndterbar strategi, som virker med det samme, som er helt nede på jorden og som virker på den lange bane..

Nordic Gear er en dansk outdoor virksomhed med base i Horsens.
Vi består af passionerede udendørs entusiaster med en fælles vision om at forbinde mennesker med naturen gennem komfortabelt og pålideligt udstyr.

CinemaxX  – mere end bare en biograf. Dagligdagen hos os byder på mange sjove oplevelser. Vi hoster mange store arrangementer, samt mindre. Vi har et dedikeret hold af medarbejdere, som virkelig går ind på den kreative del, og gør hvert et…

ModernHouse er et univers af Dansk Design fra Upcoming Designere. 
Vores webshop er startet med netop det formål at støtte alle de mange kreative danskere. Vi drømmer om at samle dem et sted og hjælpe dem ud på boligmarkedet som inspirationskilde..

Med ESAmor bestræber Gitte Aya sig på at berige danskerne med lækre, økologiske spanske produkter, endda i et fornuftigt prisniveau. Vi afholder vinsmagninger og tapasarrangementer, alt sammen med afsæt i egne erfaringer og historier..

Simply Cooking blev etableret i 2000 af Martin Haugaard Zielke, uddannet kok fra Kong Hans Kælder. I dag sidder han som kreativ direktør og videreudvikler Simply Cookings kerneområder, som er bæredygtig kantinedrift, frokostordning, catering og kokkeskoler…

InZhape er et fitnesscenter KUN for kvinder. Dette inkluderer ledelsen, instruktørerne og alle medarbejderne. Vores lokaler er afskærmet, så man ikke kan kigge ind af vinduerne, derfor kan alle slappe af og være sig selv..

ORION går op i at give dig den bedste oplevelse. Vi informerer Danmark og bryder gerne tabuer, da vi mener, at alle har ret til at nyde sig selv og hinanden!
Vi holder løbende events i vores 4 butikker rundt om i landet. Vores butikker finder du i København…

Rikke er solosanger og synger til alle type arrangementer. Rikke optræder dog primært med unikke indslag, som oftest er 1-3 sange. Så har du brug for at tilføje noget unikt til dit event, dit arrangement, så kan du med fordel tage fat i Rikke..

Jeg er coach og personlig rådgiver for ambitiøse mødre. Jeg hedder Stine Taulborg Michaelsen og driver virksomheden momatwork, hvor jeg hjælper ambitiøse mødre med at balancere livet med børn og karriere – træffe modige valg og turde at stå..

En iværksætters drøm skabt ud af en passion for træ og fornemmelse for design i en bæredygtig verden.
Træ ure fra WoodMe er dansk designede, unikke kvalitetsure.Med base i Kolding, Danmark, bliver WoodMe urene designet med baggrund i …

Pift stemningen op til din næste fest eller arrangement med en photo booth fra Myselfie, og forevig samtidig minderne med sjove og unikke billeder.
Myselfie er en selfieboks som passer perfekt til alle tænkelige festlige arrangementer..

Kvalitets sushi der fokuserer på en smagsoplevelse udover det sædvanlige. Japansk restaurant med frisk sushi og varme japanske retter som Yakitori og Yakiniku. Det japanske køkken hører til blandt de sundeste og mest delikate i verden…

Likørhaven er et lille firma, her er smagen i centrum “Kvalitet frem for kvantitet”. Alle snaps og likører bliver lavet med den rene smag i tankerne, hvert frugt, nød eller bær bliver nøje udvalgt og brugt i produktionen. Der bliver desuden ikke brugt tilsætningsstoffer..

Psykolog Nina Porsager Seierøe. Jeg har været uddannet psykolog siden 2010 og jeg er autoriseret af Psykolognævnet.  Jeg har min egen klinik i Værløse, som jeg åbnede for et år siden i mit eget hjem. I den forbindelse begyndte jeg også at skrive blog. Det er en ny, kreativ..

Jeg har 20 års erfaring med at hjælpe mennesker gennem problemstillinger ved at finde nye veje og løse de forhindringer, som står i vejen for en lykkeligere hverdag. Uanset hvad der står i vejen for dig i din hverdag, så er jeg ret sikker på, at jeg også kan hjælpe dig videre. 

Have til Bord tager udgangspunkt i vores køkkenhave, som sammen med vores lille drivhus er drivkraften i vores virke. Vi elsker at arbejde i grænselandet mellem at dyrke egne råvarer, lave god mad som vi indtager ved et veldækket bord, og så elsker vi at fotografere.