koncept udviklet af kvinderudenfilter.dk

Udvikling igennem billeder

Kvinderudenfilter.dk vil gerne tilbyde kvinder en unik mulighed for personlig udvikling. Det gør vi med et hovedelement som er fotografering, kombineret med coaching – alt sammen for at finde frem til den kvinde du er, eller som du mangler at kunne udtrykke. Disse enkeltstående konsultationer eller forløb, aftales individuelt efter behov. Kontakt derfor Kvinderudenfilter.dk på email, kontakt@kvinderudenfilter.dk – hvis du trænger til at se dig selv i en ny vinkel.

Rikke Ganer-Tolsøe
Administrerende direktør / Indehaver

“Jeg startede selv ud med at være en usikker ung kvinde, og jeg brugte metoden med udvikling igennem billeder, til at finde frem til hende, som jeg gerne ville være. Og hende er jeg idag. Mit positive livssyn har fået mig langt. Vi har koblet en yderst dygtig og professionel fotograf på, som altid leverer nogle smukke billeder, men også en rigtig god sparring med den som står foran kameraet.. Vi glæder os til at møde dig!”

Rikke Ganer-Tolsøe
Administrerende direktør / Indehaver

“Jeg startede selv ud med at være en usikker ung kvinde, og jeg brugte metoden med udvikling igennem billeder, til at finde frem til hende, som jeg gerne ville være. Og hende er jeg idag. Mit positive livssyn har fået mig langt.”

Hasse Jensen
Coach / Mentor / Fotograf

“Jeg har igennem 20 år fotograferet kvinder. Jeg fandt hurtig ud af, at det kan have en enorm effekt på den personlige udvikling og selvtilliden, når en kvinde pludselig får set sig selv i nye vinkler, igennem fotografi. Jeg er meget positiv som menneske.”

Referencer

Det hele starter med én session.

Denne session skal gøre dig samt os klogere på, hvilken retning vi skal i. Det er praktisk arbejde med fotografering, samt sideløbende dialog og coaching.

Sessionens varighed er 3 timer:

  • Vi starter med en indledende dialog som går på at finde ud af hvem du er, hvor du gerne vil hen – og hvordan du ser dig selv.
  • Vi arbejder utrolig meget i billeder. Fotograferingen vil finde sted løbende, alt imens coaching og videre dialog om grænser, trygge rammer m.m. spiller en stor rolle.
  • Løbende er der plads til tøjskift, tilrettelse af make up og hår.
  • Afsluttende kigger vi på billeder, og tager dialogen om et evt. videre forløb.

Nogle gange er én session alt hvad man har brug for, til at starte med.

Alle billeder ( min. 300 billeder) får du med dig hjem, digitalt. Billederne vil være dine, som du ejer og kan bruge som du vil. Billederne er en vigtig del i at kigge på sig selv, og det skal vi nok komme nærmere ind på. Sessionen er alt afhængig af vejrforholdene, udendørs i sommermånederne – og ved dårlige vejrforhold, indendørs i et studie.

Coaching og tilrettelæggelse af Rikke Ganer-Tolsøe, som har startet Kvinderudenfilter.dk. Kvinderudenfilter.dks egen fotograf Hasse Jensen vil fotografere samt supplere med hans erfaring som mentor igennem mange år, på coaching delen.

Prisen for første session, a 3 timer:
2.995 kr.

Indledende dialog, 2 timers kombineret coaching / fotografering,
min. 300 billeder digitalt & afsluttende dialog.

Jeg ønsker en session

Nb. Når du udfylder ønsket om en session og sender det afsted til os via formularen, vil vi ringe/skrive til dig for en indledende snak samt aftale dato/tid.

Billeder fra vores fotoshoots /sessioner

Karrierekvinde

Professionel rådgivning / styling / fotografering / grafik / Idéudvikling.

Evt. til dig som er nået til et sted i din karriere hvor du gerne vil nå nye højder, eller hvor udvikling er et stort nøgleord. Måske trænger du til et boost til at komme videre i din karriere. Fotografering / sparring til reklame, portrætter, produkter m.m.

Selvtillidsboost

Professionel rådgivning / styling / fotografering / grafik / posering.

Til dig som har svært ved at se det andre ser når de kigger på dig. Til dig som trænger til at se dig selv i en ny vinkel.
Måske har du siddet fast i noget som trak dig ned, nu vil du op. Fotografering / coaching, portrætter, krop, personlig udtryk.

Sensuel kvinde

Professionel rådgivning / styling / fotografering / grafik / udtryk

Til dig som gerne vil føle dig sexet. Til dig som gerne vil lære at udtrykke dig som en sensuel smuk kvinde, og selv få følelsen af, at det er du. Måske du godt kunne blive mere selvsikker på et seksuelt plan. Fotografering / coaching, energi, personlig udtryk, kropsholdning.

Den-unge-kvinde
Den unge kvinde

Professionel rådgivning / styling / fotografering / grafik / udtryk.

Til dig som skal finde dit ståsted. Til dig som skal finde dit personlige udtryk, og din vej frem. Til dig som skal se dig, som du er. Måske du er påvirket af mobning, eller lavt selvværd.

Fotografering / coaching, portrætter, krop, personlig udtryk

At styrke din selvsikkerhed, evt. når det kommer til mødet med modsatte køn. At styrke dit syn på dig selv, så du lærer at elske dig selv. At give din udadvendthed et boost, eller at fjerne din generthed. At lære dig at bruge den krop du nu engang er ustyret med. At give dig værktøj, til et positivt livssyn. At du ”tør” at være dig selv.

Du vil modtage råd fra ”4 nye positive øjne” som ser på dig for første gang. Ærlighed er et kæmpe nøgleord for os, som du også vil finde ud af. Det er alt sammen for at få dig i en mere positiv retning.Vi respekterer 100% dine ønsker og grænser, vi skræddersyer forløbet således, at du har det godt med det hele vejen igennem.