Mød holdet BackStage

Rikke Ganer-Tolsøe

Stifter af Kvinderudenfilter.dk

Mit navn er Rikke og jeg er 32 år gammel. Jeg har en dejlig dreng på 8 år, en fransk bulldog – en lille langøret (kanin) og så er jeg kærester med Mr. A.
 Jeg elsker at tilbringe tid med familien og jeg elsker det faktum, at jeg er ‘nogens’ mor! Jeg er en pige med ben i næsen og jeg har masser af gå-på-mod. Jeg får utrolig mange gode idéer, som jeg altid synes er verdens bedste – og jeg har gang i en del projekter. Professionelt har jeg arbejdet som key account manager, inde for online marketing i flere år. Jeg har været inde for salg de sidste 11 år. Idag er jeg indehaver af Kvinderudenfilter.dk – og jeg er en iværksætter med et positivt livssyn og et stort drive.

Jeg er en enorm kreativ pige. Jeg kan tegne, male, lave hjemmesider, skrive, synge m.m. Bl.a. har jeg en interesse og et flair for indretning, som er noget jeg har beskæftiget mig lidt med de sidste par år.

Jeg elsker at synge og det har altid være en passion. Jeg blev kastet ud i det, da en veninde uploadede en video af mig på Facebook, hvor jeg synger et cover af det populære nummer ‘All of me’ med John Legend, i min opgang. Den video spredte sig helt enorm og gav en masse opmærksomhed. Jeg har derfor nu en facebook side hvor man kan høre min musik, hvor jeg har en del følgere – en hjemmeside med min musik – og jeg er til tider ude og optræde til bl.a. bryllupper.

Kvinderudenfilter.dk er mit hjertebarn, så at sige.
Et mega spændende projekt – som jeg forventer mig rigtig meget af. Et blogger-fællesskab, hvor synspunkter, holdninger, oplevelser, følelser og tanker bliver delt af en masse forskellige skønne kvinder. Ikke alle har nogen at dele med. Nogen er bange for at blive ‘dømt’ – og andre har måske noget at ‘give’. Del dine erfaringer og få glæde af andres – Det er konceptet!

Jeg håber at du vil dele med os – dele med Kvinderudenfilter.dk og alle de der følger med.

vibeke-kvinderudenfilter

Vibeke Ejersbo Ganer-Tolsøe

Content manager / Social media manager / Sparringspartner

Mit navn er Vibeke og jeg er 35 år.
Jeg bor sammen med min mand og til sammen har vi vores datter på 4 år. Jeg er håndværker til hverdag – jeg er maler. Jeg er meget kreativ anlagt og ekstrem perfektionistisk i alt jeg laver.

Her hos Kvinderudenfilter.dk, hjælper jeg til med korrekturlæsning af de skrivelser vi modtager og holder løbende øje med kommentarer m.m., som bliver foretaget på sitet, samt på vores Facebook side.

Jeg er aktiv ambassadør iht. at få delt Kvinderudenfilter.dk på de sociale medier.
Jeg håber at I der læser med, vil gøre det samme.

Hasse Jensen

Fotograf / Mentor / Sparringspartner

Jeg har fra 1995 til 2008, været professionel Fotograf.
Jeg var fast tilknyttet Politikkens hus og Aller. samt div. ad hoc kunder. Jeg lavede meget for Aller koncernen – jeg var mest på Tidens kvinder. Da min bedste ven, for 1½ år siden, spurgte mig til råds om hendes ide – selvom at hun vidste at jeg var stoppet med at fotografere, tog det mig ikke længe, at sige ja til at hjælpe min ven. Siden har jeg været sparrings partner og “husets” faste fotograf.

Jeg er far til de skønneste børn og har et stort indblik, samt livserfaring, som jeg med mit positive væsen – der altid ser efter “lyse” løsninger – rådgiver ud fra.

Jeg håber at du/i kan se det gode i denne side, og vil bruge den til vidensdeling,
så alle får gavn af alle.

Katja Ziegler

Kreativ assistent

Mit navn er Katja. Jeg er 34 år og jeg bor i fra Valby.

Til dagligt arbejder jeg med børn og det har jeg gjort i lidt over 15 år.

Herinde hos kvinderudenfilter hjælper jeg til med det praktiske omkring events m.m., samt kreative iht. billeder/videoer og så er jeg generel sparrings partner.

Jeg håber at I finder kvinderudenfilter lige så spændende som vi gør

katja-kvinderudenfilter

Nini Ganer-Tolsøe

Teknisk assistent

Mit navn er Nini og jeg er 24 år.

Til dagligt arbejder jeg som laborant, hvortil jeg har næsen meget nede i den mikrobiologiske verden.

Her hos kvinder uden filter kommer min teknologiske evner og lyst til live, da jeg er teknisk assistent og hjælper med sidens opsætning og fremgang.

Jeg håber at I finder siden interessant – som os der står bag!

Charlotte Frølund

Content manager / Fast blogger hos Kvinderudenfilter.dk

Mit navn er Charlotte, 46 år og bor på Amager sammen min søn på 20 år, som er ved at være klar til at flytte hjemme fra.

Jeg har fuldtidskontorjob og ved siden af dette er jeg også danse-instruktør og bruger mange aftener og weekender på..

Læs mere..

Tatjana Kristensen

Facebook content manager / Fast blogger hos Kvinderudenfilter.dk

Mit navn er Tatjana, jeg er 29 år og gift med Jakob, som jeg sammen har Lilly med – aka. vores kærlighedsyngel. 

Jeg har en stor passion for marketing, og mit OCD elsker at få lov at planlægge opslag m.v.

Læs mere..

Bettina Biel

Event manager / Fast blogger hos Kvinderudenfilter.dk

Jeg er 47 år og mor til Andreas på 21. Til dagligt arbejder jeg i en salgsorganisation, men hjælper også til hos Kvinderudenfilter.dk som Event og Partner manager.

Det betyder, at jeg er med at arrangere events samt har kontakt til partnere og sponsorer. Er du interesseret i at være en del af Kvinderudenfilter.dk i forbindelse med Events eller høre om mulighed for at blive samarbejdspartner eller sponsor, så ring gerne til mig på telefon 30 63 76 35

Læs mere..