Retningslinjer

Læs dette inden fremsendelse af materiale...

Der er visse ting der skal overholdes på kvinderudenfilter.dk. Heriblandt valg af sprogbrug. Foruden det, er der visse ting man skal være opmærksom på, hvis man sender os en historie/en skrivelse.

 • 01. Sprogbrug

  Vi tolererer ikke skældsord, øgenavne m.m. Det er tilladt at være uenig, eller synes dårligt om en historie - men der skal være plads til os alle. Så enten - så undlader man, at kommentere - eller også holder man sig til, at skrive i en ordentlig tone.Kvinderudenfilter.dk forbeholder sig retten til, at slette stødende kommentarer som er i uoverensstemmelse med ovenstående. Dette gør sig også gældende i fremsendte skrivelser. Skrivelser må ikke være til for at ramme enkeltstående personer - så du bedes være objektiv og undlade at nævne navne.

 • 02. Rettigheder til tekst/indhold

  Vi vil utrolig gerne modtage historier/fortællinger fra kvinder landet over, som har noget på hjertet. Man accepterer ved fremsendelse af materiale, at Kvinderudenfilter.dk får rettigheder til at kunne bruge materialet i sammenhænge hvor Kvinderudenfilter.dk indgår. Kvinderudenfilter.dk forbeholder sig altså retten til at bruge materialet på kvinderudenfilter.dk og i andre sammenhænge hvor Kvinderudenfilter.dk indgår uden at spørge om lov. Kvinderudenfilter.dk forbeholder sig tilmed rettigheder til, at rette i materialet - kun i grad af grammatik og tegnsætning - samt opstilling, således det passer ind i resten af indholdet på kvinderudenfilter.dk

 • 03. Offentliggørelse

  Fremsendt materiale til kvinderudenfilter.dk må forventes, at blive offentliggjort. Da kvinderudenfilter.dk har rettigheder til al tekst/indhold på siden - vil dette også kunne fremkomme i andre medier, eksempelvis Facebook - hos eventuelle samarbejdspartnere samt i markedsførings sammenhæng.

 • 04. Anonymitet

  Anonymitet er i højsæde hos Kvinderudenfilter.dk. Vi deler kvinders inderste tanker og hemmeligheder, samt belyser tabu emner, som andre ikke tør sige højt. Det kan gøres fuldstændig anonymt, når materiale bliver offentliggjort på Kvinderudenfilter.dk, hvis du vælger dette i forbindelse med fremsendelse af materiale. Der er et felt i vores kontaktformular hvor du vælger om det skal publiceres med dit navn eller anonymt. Vi respekterer anonymitet 100%.

 • 05. Data

  I forbindelse med fremsendelse af materiale, beder vi om dit navn og din mail adresse. Det er vigtigt at vi kender 'kilden' bag - da vi ofte modtager skrivelser som kræver et svar 'bag kulissen'. Du sætter selv hak i om vi må sende dig et nyhedsbrev, dvs. benytte dine oplysninger kommercielt. Vi videregiver ikke dine oplysninger.

 • 06. Aldersgrænse

  Du skal være over 18 år for, at kunne fremsende materiale! Du skal tilmed være over 18 år for, at læse indholdet på Kvinderudenfilter.dk.

Kærligst Kvinderudenfilter.dk