Vi holder løbende events

Kvinderudenfilter.dk hoster løbende events for kvinder primært. Vi har allerede gode idéer til kommende spændende og inspirerende events. Hvis du gerne vil have besked som en af de første, om vores arrangementer – bliv da medlem.

Kommende events

Tidligere afholdte events

Hvis ikke at du har en facebook profil og gerne vil vide mere om et eller flere af vores events
– send os da en mail på kontakt@kvinderudenfilter.dk

Tid til Tøsetirsdag igen, i cinemaxx d. 7. maj 2019

Der er skruet op for hyggen, når vi igen i samarbejde med CinemaxX afholder TøseTirsdag!
Vi byder velkommen med et glas bobler i foyeren – og sjov med myselfie. I salen venter en skøn lodtrækning om lækre præmier, blandt andet også fra Orion. En mega sjov tøsefilm venter forude – vi skal nemlig ind og se The Hustle.

Myselfie billeder

Her er billederne taget med myselfie – husk at tagge #kvinderudenfilterselfie hvis du uploader dem på Instagram – så deltager du i konkurrencen om 2 billetter til næste tøsetirsdag d 11. juni 2019. Vi trækker vinderen på fredag, d. 10 maj.

Reception hos Kvinderudenfilter.dk

Vi holder en reception i vores nyåbnede kontor på Strandlodsvej. 💃 Vi håber at byde velkommen til en masse nysgerrige mennesker, som har lyst til at hilse på os – skåle med os, samt have en hyggelig eftermiddag med os! 🍷

Læs mere…

Tid til Tøsetirsdag igen, i cinemaxx d. 6. november 2018

Der er skruet op for hyggen, når vi igen i samarbejde med CinemaxX afholder TøseTirsdag!
Vi byder velkommen med et glas bobler i foyeren – og lækker vinsmagning fra ESAmor. I salen venter en lille slikpose og ikke mindst lodtrækning om lækre præmier. Så nu er det altså snart tid til, at du skal sætte dig til rette i sædet, og lade dig forføre af den ultimative kærlighedshistorie.

Vil Du med i biffen? København, Odense og Århus

TøseTirsdag er et hyggeligt event, der bliver afholdt hos CinemaxX i både København, Århus og Odense, nu i samarbejde med os, Kvinderudenfilter.dk. 😍🌸

Inden visningen af filmen servererer vi en forfriskning og trækker lod om lækre præmier i salen.
Vi skal ind og se WHITNEY filmen, tager du med? 

Læs mere…

Fotoekskursion - Bryd nogle grænser!

16. juni 2018

Vi har igennem tiden nu, taget mange smukke billeder, af mange smukke kvinder. Vi har haft et foto studie til rådighed hver gang – og alligevel er de fleste billeder blevet skudt ude foran studiet. Udenfor – hvor vinden har kunne fange håret – og hvor der var en naturlig baggrund – frem for bare “hvid baggrund”. .

Læs mere..

SÅ holder vi fotoshoot igen, lørdag d. 6. okt. 2018

Kvinderudenfilter.dk holder fotoshoot event igen.
Det har været helt fantastisk de andre gange, og der er flere og flere som spørger efter hvornår vi holder igen – så det gør vi nu!

Tidligere har kvinder fået taget billeder til deres blogs, til deres hjemmeside, yoga billeder, terapeut-billeder, billeder til linkedin/jobsøgning, til manden, familiebilleder til væggene derhjemme og meget mere..

Vi inviterer i biografen!

Startskud - Kvinderudenfilter.dk movieclub

31. maj 2018 – Arrangement kun for medlemmer

Vi vil gerne invitere i biografen – denne gang i CinemaxX i København!  Vi påtænker at starte en Kvinderudenfilter.dk movieclub – og som startskud, vil vi gerne invitere jer ind og se: I feel pretty filmen – på premiere dagen..

foredrag med lisbett wedendahl

12. juli 2017

Hvordan får man åbnet sit hjerte? Hvordan giver man slip? Hvordan lærer man at elske sig selv? Eller noget helt andet – hvordan bryder man dårlige mønstre?

fotoshoot-kvinderudenfilter

fotoshoot event

14. jan. 2017

‘Kvinde – se dig selv i en ny vinkel’. Kom og få skudt nogle lækre billeder af dig selv – og se dig selv fra en ny vinkel.
Vores dygtige fotograf står klar, til vores næste fotoshoot event d. 14. januar 2017. Se nogle af de billeder som er taget af vores fotograf til nogle af vores fotoshoots.

fotoshoot-kvinderudenfilter

fotoshoot event

11. marts 2017

Det gik så godt sidste gang vi holdte fotoshoot – så det gør vi igen. Det bliver lørdag d. 11. marts 2017 – i Hvidovre. Se nogle af de billeder som blev taget til fotoshootet d. 11. marts 2017

Inspirerende event for kvinder

3. september 2016

Vi havde besøg af Iris Isabella Engelund som talte om: Sæt dit talent i spil’. Et yderst inspirerende oplæg, som blev taget rigtig godt imod af de kvinder som deltog. Alle fik en goodiebag med hjem. Vores Goodiebags var sponsoreret af bl.a. Sinful.dk, Elisabeth Gierus – RAWBITE m.m. Der var vinsmagning – og Rikke musik (indehaver af Kvinderudenfilter.dk optrådte med sang.