Vi holder løbende events

Kvinderudenfilter.dk hoster løbende events for kvinder primært. Vi har allerede gode idéer til kommende spændende og inspirerende events. Hvis du gerne vil have besked som en af de første, om vores arrangementer – bliv da medlem.

Kommende events

Tidligere afholdte events

Tid til Tøsetirsdag igen, i cinemaxx d. 6. november 2018

Der er skruet op for hyggen, når vi igen i samarbejde med CinemaxX afholder TøseTirsdag!
Vi byder velkommen med et glas bobler i foyeren – og lækker vinsmagning fra ESAmor. I salen venter en lille slikpose og ikke mindst lodtrækning om lækre præmier. Så nu er det altså snart tid til, at du skal sætte dig til rette i sædet, og lade dig forføre af den ultimative kærlighedshistorie.

Du inviteres hermed til et yderst spændende og inspirerende event - nemlig MODIG 2018.

Onsdag d. 21 november 2018 afholdes velgørenheds eventet MODIG 2018 i København, som er arrangeret af Kvinderudenfilter.dk i samarbejde med CinemaxX.

Meningen med MODIG 2018 er at støtte Red Barnet i kampen mod mobning. Mobning starter i en tidlig alder, og foregår også i det voksne liv, men uanset alder har vi et ansvar som voksne, og forældre, for at stoppe mobning.

MODIG 2018 byder på spændende foredrag fra eksperter, som kan ændre vores måde at tænke, agere og kommunikere på.


Iris Engelund
Talentudvikler / Speaker

Iris Engelund om hvor stor betydning vores talenter har for vores kommunikation og relationer generelt, og hvorfor vi går galt af hinanden. “At kende sit talent er en øjenåbner der kan bruges i alle områder af ens liv. Hvad enten det er personlig udvikling, karriere eller parforhold.”

Nichlas Farup
NLP / Lifecoach / Mentor

Nichlas Farup taler om følelsesmæssig omprogrammering, som fordyber sig i, hvordan vi som mennesker begrænser os selv, når vi gang på gang bekræfter vores kendte reaktionsmønstre. Mobning er ofte udløst af nogle følelser, som er sårede eller sidder fast. Hør mere om hvordan de følelser kan omprogrammeres og føre til nye og sundere mønstre.

Christel Knop
Events & Entertainment 

Christel Knop er professionel event planner med flere års erfaring, og har i de senere år haft særligt fokus på sine børne award shows som hun har afviklet med støtte fra bl.a. Peter Mygind, Hella Joof, Robert Hansen, hvor temaet er anti-mobning – et tema som ligger hendes hjerte nært. Derfor er det med stor passion, at Christel er med som event planner på MODIG. Red barnet kommer til at fortælle lidt om hvad de gør i kampen mod mobning, som er en yderst vigtig sag.

I billetten får du 2,5 timers intensiv foredrag, snacks og drikke, og dejlig musik. Samtidig er du med til at støtte en god sag, da DKK 150,- af billetprisen går til Red Barnet’s kampagne mod mobning.

Rikke Ganer-Tolsøe
Stifter og indehaver af Kvinderudenfilter.dk

“Hos Kvinderudenfilter.dk har vi skabt et frirum, hvor vi ikke dømmer hinanden og hvor der er plads til at være sig selv. #duerikkealene Hvis vi som voksne kan gøre en forskel for børn og allerede stoppe mobning i en tidlig alder, kan vi se frem til en fremtid uden mobning. Det kræver mod at stå op for andre. Det kræver mod somme tider at gøre det rigtige, derfor hedder dette event, MODIG.”

 

På denne helt fantastiske dag, er der nogle sponsorer som har været med til at gøre det muligt. CinemaxX som hovedsponsor. Det er hos CinemaxX i København at hele eventet afholdes.
Simply cooking
ESAmor og Banana Joe står alle for plejningen. Kvinderudenfilter.dk er arrangør.

Sikre dig din billet allerede nu!

Detaljer:

MODIG 2018 afholdes onsdag d. 21. november kl 17:30 til 22:00 i CinemaxX København, Kalvebod Brygge 57, 1560 København.

Program:

Kl. 17:30 – Velkomst i Foyeren / Musik

Kl. 18:30 – Start i salen / Rikke byder velkommen

Kl. 18:35 – Iris Engelund om Hjernens talenter

Kl. 19:25 – Pause 10 min.

Kl. 19:35 – Start i salen – Red barnet holder oplæg

Kl. 20:05 – Kort indslag fra Christel Knop

Kl. 20:10 – Nichlas Farup om følelelsmæssig omprogrammering

Kl. 21:00 – Slut i salen – Nu kan der mingles m.m. i foyeren

Kl. 22:00 – Tak for idag

Hvis ikke at du har en facebook profil og gerne vil vide mere om et eller flere af vores events
– send os da en mail på kontakt@kvinderudenfilter.dk

SÅ holder vi fotoshoot igen, lørdag d. 6. okt. 2018

Kvinderudenfilter.dk holder fotoshoot event igen.
Det har været helt fantastisk de andre gange, og der er flere og flere som spørger efter hvornår vi holder igen – så det gør vi nu!

Tidligere har kvinder fået taget billeder til deres blogs, til deres hjemmeside, yoga billeder, terapeut-billeder, billeder til linkedin/jobsøgning, til manden, familiebilleder til væggene derhjemme og meget mere..

Reception hos Kvinderudenfilter.dk

Vi holder en reception i vores nyåbnede kontor på Strandlodsvej. 💃 Vi håber at byde velkommen til en masse nysgerrige mennesker, som har lyst til at hilse på os – skåle med os, samt have en hyggelig eftermiddag med os! 🍷

Læs mere…

Vi inviterer i biografen!

Startskud - Kvinderudenfilter.dk movieclub

31. maj 2018 – Arrangement kun for medlemmer

Vi vil gerne invitere i biografen – denne gang i CinemaxX i København!  Vi påtænker at starte en Kvinderudenfilter.dk movieclub – og som startskud, vil vi gerne invitere jer ind og se: I feel pretty filmen – på premiere dagen..

Vil Du med i biffen? København, Odense og Århus

TøseTirsdag er et hyggeligt event, der bliver afholdt hos CinemaxX i både København, Århus og Odense, nu i samarbejde med os, Kvinderudenfilter.dk. 😍🌸

Inden visningen af filmen servererer vi en forfriskning og trækker lod om lækre præmier i salen.
Vi skal ind og se WHITNEY filmen, tager du med? 

Læs mere…

Fotoekskursion - Bryd nogle grænser!

16. juni 2018

Vi har igennem tiden nu, taget mange smukke billeder, af mange smukke kvinder. Vi har haft et foto studie til rådighed hver gang – og alligevel er de fleste billeder blevet skudt ude foran studiet. Udenfor – hvor vinden har kunne fange håret – og hvor der var en naturlig baggrund – frem for bare “hvid baggrund”. .

Læs mere..

foredrag med lisbett wedendahl

12. juli 2017

Hvordan får man åbnet sit hjerte? Hvordan giver man slip? Hvordan lærer man at elske sig selv? Eller noget helt andet – hvordan bryder man dårlige mønstre?

fotoshoot-kvinderudenfilter

fotoshoot event

14. jan. 2017

‘Kvinde – se dig selv i en ny vinkel’. Kom og få skudt nogle lækre billeder af dig selv – og se dig selv fra en ny vinkel.
Vores dygtige fotograf står klar, til vores næste fotoshoot event d. 14. januar 2017. Se nogle af de billeder som er taget af vores fotograf til nogle af vores fotoshoots.

fotoshoot-kvinderudenfilter

fotoshoot event

11. marts 2017

Det gik så godt sidste gang vi holdte fotoshoot – så det gør vi igen. Det bliver lørdag d. 11. marts 2017 – i Hvidovre. Se nogle af de billeder som blev taget til fotoshootet d. 11. marts 2017

Inspirerende event for kvinder

3. september 2016

Vi havde besøg af Iris Isabella Engelund som talte om: Sæt dit talent i spil’. Et yderst inspirerende oplæg, som blev taget rigtig godt imod af de kvinder som deltog. Alle fik en goodiebag med hjem. Vores Goodiebags var sponsoreret af bl.a. Sinful.dk, Elisabeth Gierus – RAWBITE m.m. Der var vinsmagning – og Rikke musik (indehaver af Kvinderudenfilter.dk optrådte med sang.

Luk Menuen