Annoncering

Hos Kvinderudenfilter.dk rammer du en stærk målgruppe – nemlig kvinder, primært i alderen 25+. Kvinderudenfilter.dk består af en række faste bloggere samt ambassadører, som vokser i antal løbende. Udover det, har vi en populær ‘åben-blog’– funktion, hvor alle kvinder kan skrive ind og dele, med navn eller helt anonymt.
Vi rammer derfor utrolig mange emner – og bevæger os inde for en del forskellige kategorier. 

Start her

Hvilken målgruppe vil du gerne ramme? Hvad er målet med din kampagne? Hvordan skal den syne rent visuelt – og på hvilke platforme? 

Den forudgående dialog for et samarbejde er altafgørende. Der er mange måder at strikke en marketings kampagne sammen på til netop Dig
– og den virksomhed som du repræsenterer. 

Vi har mulighed for at spænde over en bred vifte af platforme. Vores egen – www.kvinderudenfilter.dk, bannerannoncering, Facebook, Instagram, Snapchat – vi kan inddrage de enkelte bloggere – supplere med professionel fotografering og være din faste rådgiver, når det kommer til Online marketing / Blogger/influencer marketing.

Udover det er der mange kreative måder at vinkle en rigtig god kampagne. Og vi er klart åben for dialog, omkring specifikke ønsker, idéer og tanker.

Kvinderudenfilter.dk anses som troværdig, ærlig og spændende. Vil du være med? 

Influencer Insight

Disse søjler giver Jer et overblik over Kvinderudenfilter.dks faste bloggere/influencere.
Dem vil vi løbende opdatere, som vi bliver flere og flere. Ved SoMe tilstedeværelse er det blevet specificeret overfor bloggerne, at det skal være de SoMe profiler som de benytter aktivt til, at dele deres indhold fra bloggen.

Bloggernes alder

De er geografisk placeret

De har Børn

Hvad er deres civil status

Deres SoMe tilstedeværelse

Følgere på Instagram
0

Kontakt os

For samarbejde – send os da meget gerne en mail på kontakt@kvinderudenfilter.dk 
eller ring på telefon 4141 0202  Vi glæder os til at tage dialogen med Jer.