At være mor

Kan det være hårdt at være mor? Ja! Er det også det bedste i verden, at være nogens mor ? Ja! Kan det være svært nogle gange, at alle har en mening om hvordan man skal være mor? Hvordan man skal opdrage?

Det er skønt at være nogens mor. Det kan også være hårdt. Der hører mange tanker til moderskabet – tilmed oplevelser. Dem kan du dele her.

kvinderudenfilter - gravid - børn - depression
Kvinde

Jeg tabte mere end mig selv.

Dette blog opslag er mit første nogensinde og emnet gør ondt. Jeg vil begynde min historie i Marts 2012. Jeg havde følt mig skidt tilpas i nogle dage med kvalme og opkast og rigtig skidtmas.. så

Læs indlægget »
Mette Egelund

Opdragelsen starter indefra

ANMELDELSE/REKLAME: Jeg har fået æren af, at læse en bog af forfatter og spirituel familie mentor, Marianne Thyboe. Bogen handler om børneopdragelse og allerede der, ville jeg normalt stejle en smule, fordi jeg synes ofte den

Læs indlægget »

Følg os meget gerne på de sociale medier

kvinderudenfilter - morlivet - skilsmisse - baby
Kvinde

Jeg har aldrig følt mig stærkere!

Det værst tænkelige er sket.Jeg er blevet enlig mor, blot 4 måneder efter min lille babypige er kommet til verden. Det er en angst der har siddet længe i min krop. Både igennem mine overvejelser for nogensinde at blive mor, igennem min graviditet og efter jeg blev mor. Nu står jeg så her! Enlig mor, uden tag over hovedet og

Læs indlægget »

Vil du gerne vide når vi holder events m.m.?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev – som kun sendes ud ved aktuelle begivenheder.