At være mor

Kan det være hårdt at være mor? Ja! Er det også det bedste i verden, at være nogens mor ? Ja! Kan det være svært nogle gange, at alle har en mening om hvordan man skal være mor? Hvordan man skal opdrage?

Det er skønt at være nogens mor. Det kan også være hårdt. Der hører mange tanker til moderskabet – tilmed oplevelser. Dem kan du dele her.

Mette Egelund

Alene på min fødselsdag

Det er d.3/7 – 2020 hvor jeg sidder og skriver det her. I morgen fylder jeg 37 år! I mit hoved ser jeg Bridget Jones for mig i en af hendes film, hvor hun sidder alene

Læs indlægget »
Tatjana

Hvor blev mor af?

Mor er væk ligesom far er normalvis, men i dag leger vi omvendt land.  Jeg har de sidste par uger tænkt godt og grundigt over, hvilke forskelle der egentlig er på mor og far, når det

Læs indlægget »

Følg os meget gerne på de sociale medier

Regitze Bonde

Alt om min fødsel

Det er oplagt at dele hele mit forløb i et lidt længere og mere detaljeret skriv, her på min blog, end bare det korte “jeg har født” opslag som jeg lavede på Instagram. For der ligger jo meget mere bag sådan en oplevelse, end “så har jeg født”. Og jeg er i hvert fald altid selv nysgerrig på at vide

Læs indlægget »

Vil du gerne vide når vi holder events m.m.?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev – som kun sendes ud ved aktuelle begivenheder.