At være mor

Kan det være hårdt at være mor? Ja! Er det også det bedste i verden, at være nogens mor ? Ja! Kan det være svært nogle gange, at alle har en mening om hvordan man skal være mor? Hvordan man skal opdrage?

Det er skønt at være nogens mor. Det kan også være hårdt. Der hører mange tanker til moderskabet – tilmed oplevelser. Dem kan du dele her.

Mette Egelund

#Hjertekender

Dagen. Dagen d. 1 August 2019 står ret klart i min hukommelse. Og de efterfølgende dage også. En tragisk trafikulykke i nærområdet kostede 3 liv den dag. Deriblandt min søns bedste ven på bare 7 år.

Læs indlægget »

Følg os meget gerne på de sociale medier

Rikke Ganer-Tolsøe

Mor jeg savner dig!

Av mit moderhjerte.. Oliver og jeg havde meget alene tid førhen. Jeg kunne bl.a. hente ham tidligt i hverdagene fordi at jeg var selvstændig, og fordi at jeg selv bestemte. Nårh ja, og så var vi jo alene ham og jeg i næsten 6 år før jeg mødte Mr. A. For nyligt tog jeg mig et job for stabilitetens skyld.

Læs indlægget »

Vil du gerne vide når vi holder events m.m.?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev – som kun sendes ud ved aktuelle begivenheder.

Luk Menuen