At være mor

Kan det være hårdt at være mor? Ja! Er det også det bedste i verden, at være nogens mor ? Ja! Kan det være svært nogle gange, at alle har en mening om hvordan man skal være mor? Hvordan man skal opdrage?

Det er skønt at være nogens mor. Det kan også være hårdt. Der hører mange tanker til moderskabet – tilmed oplevelser. Dem kan du dele her.

Brev fra en anden mor, livet som mor, morlivet, mobning, min dreng bliver holdt udenfor
Anonym kvinde

Brev fra en anden mor

En anonym kvinde har delt en skrivelse, som vi håber når langt ud. En skrivelse med så vigtigt et budskab – især sådan som tiden er i dag. Det er op til os som forældre at

Læs indlægget »
Mette Vestergaard

Nu er den gal igen….

Jeg har igen igen stødt panden mod stressmuren. Ja du læste rigtigt. Den er god nok! Jeg er åbenbart sådan en, som skal have det slået virkelig hårdt fast med syvtommersøm, før jeg fatter, hvad der

Læs indlægget »

Følg os meget gerne på de sociale medier

Mette Vestergaard

Jeg får fnat!

Dette blogindlæg er igen et af de mere personlige af slagsen, samtidig med, at jeg vil fortælle lidt fakta om sygdommen fnat undervejs. Hvorfor emnet fnat? Fordi det her indlæg, kommer nemlig lige præcis til at handle om emnet fnat! Og hvorfor så egentlig det? Jo ser du – jeg har for nylig været smittet med fnat. Derfor! BUM så

Læs indlægget »

Modtag vores nyhedsbrev