At være mor

Kan det være hårdt at være mor? Ja! Er det også det bedste i verden, at være nogens mor ? Ja! Kan det være svært nogle gange, at alle har en mening om hvordan man skal være mor? Hvordan man skal opdrage?

Det er skønt at være nogens mor. Det kan også være hårdt. Der hører mange tanker til moderskabet – tilmed oplevelser. Dem kan du dele her.

Anne Holm Nyland Nordestgaard

Synes du jeg er gammel?

Jeg synes ofte, at alder bruges til at sætte folk som dig og mig i bås. Engang var man for ung, nu er man måske snart for gammel? Men for gammel til hvad? Til at søge

Læs indlægget »

Følg os meget gerne på de sociale medier

Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Vi har spurgt 10 kvinder: Er der noget som du skammer dig over?

Vi har spurgt 10 vidt forskellige kvinder: Er der noget som du skammer dig over?Et ret åbent spørgsmål hvor vi i den grad lægger op til fri fortolkning. Alle kvinder er naturligvis anonyme. 10 kvinder åbner op, bryder tabuer og er hudløse ærlige. Tak for at dele. “Jeg skammer mig over alle de gange jeg ikke har været kærlig over

Læs indlægget »

Modtag vores nyhedsbrev