At være mor

Kan det være hårdt at være mor? Ja! Er det også det bedste i verden, at være nogens mor ? Ja! Kan det være svært nogle gange, at alle har en mening om hvordan man skal være mor? Hvordan man skal opdrage?

Det er skønt at være nogens mor. Det kan også være hårdt. Der hører mange tanker til moderskabet – tilmed oplevelser. Dem kan du dele her.

Rikke Ganer-Tolsøe

Mit fødselsbrev

Jeg skal snart føde, og jer der har fulgt med ved at det ikke ligefrem er noget som jeg ser frem til. Jeg ser frem til at møde min baby, men ikke til selve fødslen. Det

Læs indlægget »

Følg os meget gerne på de sociale medier

Rikke Ganer-Tolsøe

Jeg har bygget rede! Se babyværelset

Der er da ikke noget hyggeligere, end at gå og gøre klar til at baby kommer til verden, på den anden side af maveskindet. Vi er ved at være i mål herhjemme. Der er da lidt småting der mangler – lidt billeder på væggene – en uro og sådan lidt, men i det store hele, så er vi ved at

Læs indlægget »

Vil du gerne vide når vi holder events m.m.?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev – som kun sendes ud ved aktuelle begivenheder.