Om kvinderudenfilter.dk

Idéen om at skabe et kvinde univers hvor man kan dele på kryds og tværs – opstod ud fra egne personlige oplevelser og samtaler med veninder.

Vi kvinder er gode til at dele. Ved at skabe et forum hvor alle kvinder (+18) kan dele deres tanker, følelser, erfaringer samt oplevelser – mener vi, at vi kan skabe et mere reelt billede af kvinden.

Her er ikke fakta baseret artikler eller journalistiske vinkler i spil.

Det er kvinder selv, ’almindelige’ kvinder – som deler ud af deres erfaringer, til glæde for andre både kvinder og mænd.
Det gør det ægte, det gør det relaterbart, nemt at identificere sig med – det gør det nærværende og det gør det til Kvinderudenfilter.dk. Et univers hvor kvinders tanker er samlet.

Så del dine erfaringer og få glæde af andres.

Kvinderudenfilter.dk huser kun indhold, som er skrevet af kvinder. Men alle – også mænd, kan kommentere på indlæggene. Mændene spiller en stor rolle på Kvinderudenfilter.dk. De bliver talt til, spurgt til, og skrevet om. Man kan tilmed få sin egen blog hos Kvinderudenfilter.dk

Kærlige hilsner

Rikke Ganer-Tolsøe

Stifter af Kvinderudenfilter.dk

Her er ingen restriktioner omkring hvad man må skrive om – foruden at man ikke må skrive for at ’ramme’ nogen, med navn – det er ikke det Kvinderudenfilter.dk skal bruges til. I dette forum dømmer vi ikke hinanden, og man kommenterer i god tone.

Det har aldrig været nemmere at blogge – Vi opsætter din blog for dig, ud fra dine ønsker om farver, font m.m. Du skal bare gøre det du elsker, at skrive, at dele og inspirere. Skriv til os på kontakt@kvinderudenfilter.dk for mere info.

Luk Menuen