Coach og personlig rådgiver for ambitiøse mødre

Jeg hedder Stine Taulborg Michaelsen og driver virksomheden momatwork, hvor jeg hjælper ambitiøse mødre med at balancere livet med børn og karriere – træffe modige valg og turde at stå ved dem.

Rigtig mange kvinder føler sig splittet mellem job og familie. For de vil gøre det HELE fantastisk godt. Og det gør de. 

Men prisen er høj, og rigtig mange mister kontakten til sig selv og brænder mentalt ud, når uendelige to-do-lister, kronisk dårlig samvittighed og følelsen af utilstrækkelighed dominerer hverdagen.

Som coach og personlig rådgiver hjælper jeg dig med at:

 • Finde ind til din kerne og dybeste længsler, drømme og mål i livet
 • Opdage og udfordre de ting, som REELT spænder ben for dig i dit liv
 • Udtrykke dine behov, så du bliver hørt – og får det, du gerne vil have
 • Styrke din kommunikation og relationer – til dig selv og andre
 • Skrue (helt) op for din selvkærlighed og dit selvværd, så du kan føle dig fri til at være dig – som kvinde, som mor og i din karriere.
 • Tage din power hjem og være heltinde i dit eget liv


Jeg ved, hvad jeg taler om – for jeg er selv gået vejen
Engang stod jeg selv dybt begravet i moradset. En hverdag fyldt med stress og dårlig samvittighed. Jeg knoklede løs, men havde aldrig følelsen af at komme rigtigt i mål. Mine egne behov blev udskudt, til jeg ikke længere kunne mærke dem, og jeg følte altid, at jeg stod bagerst i køen til alting. 

Vendepunktet kom først, da jeg stoppede op og tog ansvar for HELE mit liv. Den dag, jeg slog autopiloten fra og begyndte at træffe de rigtige valg for mig selv. Nu brænder jeg for at give stafetten videre og støtte dig i at skabe et liv, DU elsker at stå op til – hver dag.

Stine Taulborg Michaelsen

Hvis du har lyst - må du gerne dele

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Yenny's indlæg

instagram
Mig: Så skal vi ned og stemme? Nord: Hvad er det, mor? Mig: Vi skal være med til at vælge, hvem der skal bestemme i vores land. Jeg vil stemme på nogen, som bl.a. vil arbejde for, at der kommer flere voksne til at passe på jer i børnehaven og vuggestuen. Nord: Så vil jeg stemme på nogen, som vil arbejde for, at der kommer flere børn, jeg kan lege med. 😂❤️🤷‍♀️ #valg
Diggi-loo diggi-ley, alla tittar på mig, där jag går i mina gyllene skor🤩❤️#feelingawesome #hverdagerenfest #guldsko #whythehellnot #gaveframinmand #becauseimworthit
Mommy’s night out❤️☠️ #papabird #taibox #liketheolddays #livetsommor
Jeg øver mig hver dag i at være mere selvkærlig. Blandt andet ved at behandle min krop mere kærligt - især i forhold til, hvad jeg propper i den. Udover at være et sukkermonster af en anden dimension har jeg desværre også en uvane med at springe lidt let henover mine måltider. I hvert fald når jeg tillader mit ego og autopilot at styre showet. Så bliver det de lette løsninger (hvilket også er helt okay fra tid til anden) frem for de rigtige løsninger. Rom blev som bekendt ikke bygget på en dag, så jeg tager et lille skridt ad gangen. Bl.a. er jeg begyndt at investere lidt mere tid og kærlighed i mit morgenmåltid - både tilberedning og indtagelse. Det giver mig en skøn start på dagen, hvor jeg allerede er foran på point, inden jeg nærmest er begyndt🥰☀️ #momatwork #selvkærlighed #sundmorgenmad #engodstartpådagen #livetsommor
Noget, der virkelig udfordrer mig, er manglende fremdrift og lavt tempo. Det der ned bare at tulle rundt og lave ingenting. Eller lave formålsløse ting, der ikke fører til et målbart resultat. Men det er også noget af det, der giver mig allermest. Det er her, jeg kan mærke mig selv og mit hjerte. Det er her, jeg kan være rigtig nærværende over for det, som er. Lige nu og her. Være i kontakt med min taknemmelighed. Så jeg øver mig, så ofte jeg kan. I at lave ingenting. Slappe af. Og sådan en langsom lørdag formiddag, hvor alle i huset er sammen hver for sig, er en perfekt lejlighed til at træne langsomhed❤️💪 #langsomlørdag #slowliving #mentaltræning #livetsommor #livetmedbørn
Luk Menuen