Coach og personlig rådgiver for ambitiøse mødre

Jeg hedder Stine Taulborg Michaelsen og driver virksomheden momatwork, hvor jeg hjælper ambitiøse mødre med at balancere livet med børn og karriere – træffe modige valg og turde at stå ved dem.

Rigtig mange kvinder føler sig splittet mellem job og familie. For de vil gøre det HELE fantastisk godt. Og det gør de. 

Men prisen er høj, og rigtig mange mister kontakten til sig selv og brænder mentalt ud, når uendelige to-do-lister, kronisk dårlig samvittighed og følelsen af utilstrækkelighed dominerer hverdagen.

Som coach og personlig rådgiver hjælper jeg dig med at:

  • Finde ind til din kerne og dybeste længsler, drømme og mål i livet
  • Opdage og udfordre de ting, som REELT spænder ben for dig i dit liv
  • Udtrykke dine behov, så du bliver hørt – og får det, du gerne vil have
  • Styrke din kommunikation og relationer – til dig selv og andre
  • Skrue (helt) op for din selvkærlighed og dit selvværd, så du kan føle dig fri til at være dig – som kvinde, som mor og i din karriere.
  • Tage din power hjem og være heltinde i dit eget liv


Jeg ved, hvad jeg taler om – for jeg er selv gået vejen
Engang stod jeg selv dybt begravet i moradset. En hverdag fyldt med stress og dårlig samvittighed. Jeg knoklede løs, men havde aldrig følelsen af at komme rigtigt i mål. Mine egne behov blev udskudt, til jeg ikke længere kunne mærke dem, og jeg følte altid, at jeg stod bagerst i køen til alting. 

Vendepunktet kom først, da jeg stoppede op og tog ansvar for HELE mit liv. Den dag, jeg slog autopiloten fra og begyndte at træffe de rigtige valg for mig selv. Nu brænder jeg for at give stafetten videre og støtte dig i at skabe et liv, DU elsker at stå op til – hver dag.

Stine Taulborg Michaelsen

Hvis du har lyst - må du gerne dele

Yenny's indlæg

instagram
My super heroes🥰  #superhelte #søskendekærlighed #momatwork #omlidterderendergræder
Tænk sig, at du bliver to år i dag, lille Søs! 🇩🇰 Tak fordi du har lært mig at sætte tempoet ned og leve med hjertet forrest. Og tak fordi du hver dag minder mig om livets særlige gave - og at det eneste der virkelig betyder noget, er lige nu og her og den kærlighed, vi deler med andre. 
Stort tillykke med din dag, min skat❤️🥰 #præmatur #mindsetiseverything #birthdaygirl
Dagen derpå...😘 #glædeligjul #førstejuledag #takforgaverne
Min dreng på 4 år gav mig en tegning i dag. Han tegner kun sjældent, så jeg spurgte ham overrasket, om han havde øvet sig i at tegne cirkler. 
Nej, mor, svarede han. Det er da huller. 
Huller?  Ja. Huller. Og nede i dem er der fyldt med vulkaner og lava og stenhulk....og bananer. Kan du slet ikke se det?  Kun med hjertet kan du se rigtigt, sagde den lille prins.  Børn begrænser ikke sig selv, men lægger puslespillet, som de har lyst. Og sådan får de på magisk vis trekanten til at passe i det runde hul. Eller fylder det med vulkaner og bananer....❤️🔥🍌 #minstørstelæremester #detmuligeidetumulige #mindsetiseverything 
#lifecoaching
Juhuu! Første træningsdag i Heltindeklubben! 😍💪🔥 #stopselvsabotagen #sejemødre #fraunderskudtiloverskud #personligudvikling #lifecoaching #Heltindeklubben
Luk Menuen