Coach og personlig rådgiver for ambitiøse mødre

Jeg hedder Stine Taulborg Michaelsen og driver virksomheden momatwork, hvor jeg hjælper ambitiøse mødre med at balancere livet med børn og karriere – træffe modige valg og turde at stå ved dem.

Rigtig mange kvinder føler sig splittet mellem job og familie. For de vil gøre det HELE fantastisk godt. Og det gør de. 

Men prisen er høj, og rigtig mange mister kontakten til sig selv og brænder mentalt ud, når uendelige to-do-lister, kronisk dårlig samvittighed og følelsen af utilstrækkelighed dominerer hverdagen.

Som coach og personlig rådgiver hjælper jeg dig med at:

  • Finde ind til din kerne og dybeste længsler, drømme og mål i livet
  • Opdage og udfordre de ting, som REELT spænder ben for dig i dit liv
  • Udtrykke dine behov, så du bliver hørt – og får det, du gerne vil have
  • Styrke din kommunikation og relationer – til dig selv og andre
  • Skrue (helt) op for din selvkærlighed og dit selvværd, så du kan føle dig fri til at være dig – som kvinde, som mor og i din karriere.
  • Tage din power hjem og være heltinde i dit eget liv


Jeg ved, hvad jeg taler om – for jeg er selv gået vejen
Engang stod jeg selv dybt begravet i moradset. En hverdag fyldt med stress og dårlig samvittighed. Jeg knoklede løs, men havde aldrig følelsen af at komme rigtigt i mål. Mine egne behov blev udskudt, til jeg ikke længere kunne mærke dem, og jeg følte altid, at jeg stod bagerst i køen til alting. 

Vendepunktet kom først, da jeg stoppede op og tog ansvar for HELE mit liv. Den dag, jeg slog autopiloten fra og begyndte at træffe de rigtige valg for mig selv. Nu brænder jeg for at give stafetten videre og støtte dig i at skabe et liv, DU elsker at stå op til – hver dag.

Stine Taulborg Michaelsen

Hvis du har lyst - må du gerne dele

Yenny's indlæg

instagram