Nordic gear outdoor virksomhed, virksomhedsnetværk Kvinderudenfilter.dk

Rabatkoden Kvinderudenfilter giver 15% rabat på alle varer hos Nordic Gear, og kan kombineres med eksisterende rabatter. 

Kontakt oplysninger

Nordic Gear er en dansk outdoor virksomhed med base i Horsens. Vi består af passionerede udendørs entusiaster med en fælles vision om at forbinde mennesker med naturen gennem komfortabelt og pålideligt udstyr.

Vores rejse begyndte med ønsket om at levere produkter, der ikke kun opfylder kravene fra ekstreme eventyrere, men også skaber oplevelser, der varer livet ud. Bæredygtighed og samfundsansvar er en stor del af fundamentet bag vores virksomhed, og det afspejler sig i vores partnerskaber og donationer. To eksempler på dette er, at du planter et træ for hvert eneste køb, du foretager hos Nordic Gear, gennem vores samarbejde med Ecologi. Gennem vores webshop vil du også kunne få et uforpligtende tilbud om at få en energiaftale om levering af klimavenlig strøm.

Nordic Gear har sammen med Ecologi og de øvrige partnere plantet 75 mio. træer og nedbragt CO2 trykket med 2.8 mio. ton siden år 2020. Aktuelt støtter Nordic Gear fem bæredygtige projekter gennem dit bidrag; heriblandt et projekt i Columbia som beskytter Metavén skoven mod rydning, og et energiprojekt i Brasilien som beskytter mod udledning af metangas til atmosfæren.

Malte, Direktør Nordic Gear

Hvis du har lyst - må du gerne dele

Yenny's indlæg

instagram