Psykolog Nina Porsager Seierøe

Alle mennesker kan have brug for at tale med en psykolog. I dag er det heldigvis ikke så tabubelagt, som det var en gang.

Måske har du haft depression inde på livet eller oplevet stress og angst. Måske føler du, at du ikke slår til, at du hele tiden løber hurtigt, men stadig ikke er god nok, at alle de andre klarer det bedre. Måske skal det hele være perfekt, og du må ingen fejl lave. Måske har du mistet en, du har kær og har svært ved at se, hvordan livet kan gå videre. Måske har du oplevet psykisk sygdom hos dig selv eller dine pårørende. Måske er det svært det der med at være forælder, at samarbejde og pleje dit parforhold og måske føler du dig misforstået, ikke set eller hørt. Måske har du haft en vanskelig barndom og har sår, der ikke vil hele. 
 
Jeg har selv siddet i klientstolen flere gange i mit liv, og oplever god brug af den uvildige anden, som kan hjælpe med perspektiver og andre vinkler på, hvad jeg har mødt af problematikker i mit eget liv. 
 
Jeg har været uddannet psykolog siden 2010, og jeg er autoriseret af Psykolognævnet.  Jeg har min egen klinik i Værløse, som jeg åbnede for et år siden i mit eget hjem. I den forbindelse begyndte jeg også at skrive blog. Det er en ny, kreativ og befriende proces for mig at kunne skrive. Min blog – “Noget på hjerte” udtrykker faglige og personlige perspektiver på de problematikker, jeg selv har inde på livet eller møder i klinikken.  Jeg er også til at finde på Facebook og Instagram, hvor lidt af dagligdagen vises frem.
 
Privat er jeg gift og har to børn fra 2006 og 2008. Jeg har kendt min mand siden 1997. 
 
I klinikken arbejder jeg med en bred vifte af problematikker, som blandt andet er nævnt ovenfor og arbejder med både børn (fra ca. 13 år), unge og voksne i alle aldre, med forældre og med par. Jeg har også erfaring med familiebehandling og dermed også yngre børn. 
 
Kunne du også have brug for en at snakke med, eller kender du til de problematikker, der er beskrevet ovenfor, så tag et kig på min hjemmeside. Her kan du læse mere om mig, om hvordan det er at have samtaler hos mig, yderligere om tematikker og om, hvorfor det at se en psykolog kan være en god idé.
 
Mange Hilsner

Nina Porsager Seierøe

Hvis du har lyst - må du gerne dele

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Yenny's indlæg

instagram
BEKYMRINGER, rumineren, tankemylder og deslige 🙇🏼‍♀️🙇🏻‍♂️kan være et forsvar mod at mærke efter, hvordan vi egentlig har det lige nu🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♂️. Ingen kan spå om morgendagen, ingen kender fremtiden, men måske med lidt hjælp kan vi lære at mærke “hvordan har jeg det egentlig lige nu? Hvad har jeg brug for, hvad er mine behov?”. Jo bedre vi bliver til det, jo bedre vil jeg påstå, at vi har mulighed for at få det❣️ #psykologi #psykolog #psykologværløse #tanker #tanke #bekymring #bekymringer #tankemylder #rumination #fremtiden #spekulationer #fremtidsbekymring #angst #depression #stress #katastrofetanker
Endelig fredag og fri - mor er træt nu😅. 3 dages fantastisk spændende kursus er slut- 2 yderligere dage venter i slutningen af november. Hovedet er fyldt og meget inspireret og også lidt stigning i angsten for, kan jeg det her😱😥😬, tør jeg kaste mig ud i nye metoder og greb i terapien... Samtidig glæden ved at mærke udvikling og føde til hjernen🤪🤩. Godt weekenden ikke er helt fyldt ud men har plads til afslapning på programmet🙏🏼😅. Rigtig god fredag og weekend derude❣️
Mit guld- min familie ♥️
Søndagsaktivitet: fagbogslæsning📖. Nogen skal snart på kursus📚 = mig. Onsdag-fredag i den kommende uge helliger jeg mig grundkursus i ISTDP = intensiv dynamisk korttidsterapi. Det ser jeg meget frem til. Det er spændende og også dejligt at dygtiggøre sig❣️Jeg er taknemmelig for at kunne det🙏🏼.
God søndag til jer.
Her fra min stol i Værløse melder jeg fuldt besat med tider indtil den 11/10🗓. Jeg er så glad og taknemmelig over, hvor godt det går i min lille klinik🙏🏼✨. Normalt kan jeg ikke sige, at jeg er booket op så lang tid ud i fremtiden, hvorfor også det at være selvstændig psykolog, er ligesom frisøren💇🏻‍♀️ - jeg må håbe, at nuværende klienter fortsat kommer og nye kommer til, for kalenderen er jo normalt næsten tom, når jeg kikker 14 dage frem i den🗓. Det er her, at tro på egne evner og is i maven er godt at have en hvis portion af😅👍🏼😬. At jeg lige nu er booket så langt frem, er for det første fordi, jeg skal på kursus 3 dage i næste uge, hvor jeg ingen tider har af den grund og jeg glæder mig til at dygtiggøre mig. 
Den anden grund er, at jeg skal på hvad jeg kalder en “livsrejse” med min far til USA🇺🇸, hvor jeg aldrig har været fra den 25/9-7/10❣️ En lille Update fra mig - tak til jer der læste med og god dag derude☺️
Luk Menuen