Psykolog Nina Porsager Seierøe

Alle mennesker kan have brug for at tale med en psykolog. I dag er det heldigvis ikke så tabubelagt, som det var en gang.

Måske har du haft depression inde på livet eller oplevet stress og angst. Måske føler du, at du ikke slår til, at du hele tiden løber hurtigt, men stadig ikke er god nok, at alle de andre klarer det bedre. Måske skal det hele være perfekt, og du må ingen fejl lave. Måske har du mistet en, du har kær og har svært ved at se, hvordan livet kan gå videre. Måske har du oplevet psykisk sygdom hos dig selv eller dine pårørende. Måske er det svært det der med at være forælder, at samarbejde og pleje dit parforhold og måske føler du dig misforstået, ikke set eller hørt. Måske har du haft en vanskelig barndom og har sår, der ikke vil hele. 
 
Jeg har selv siddet i klientstolen flere gange i mit liv, og oplever god brug af den uvildige anden, som kan hjælpe med perspektiver og andre vinkler på, hvad jeg har mødt af problematikker i mit eget liv. 
 
Jeg har været uddannet psykolog siden 2010, og jeg er autoriseret af Psykolognævnet.  Jeg har min egen klinik i Værløse, som jeg åbnede for et år siden i mit eget hjem. I den forbindelse begyndte jeg også at skrive blog. Det er en ny, kreativ og befriende proces for mig at kunne skrive. Min blog – “Noget på hjerte” udtrykker faglige og personlige perspektiver på de problematikker, jeg selv har inde på livet eller møder i klinikken.  Jeg er også til at finde på Facebook og Instagram, hvor lidt af dagligdagen vises frem.
 
Privat er jeg gift og har to børn fra 2006 og 2008. Jeg har kendt min mand siden 1997. 
 
I klinikken arbejder jeg med en bred vifte af problematikker, som blandt andet er nævnt ovenfor og arbejder med både børn (fra ca. 13 år), unge og voksne i alle aldre, med forældre og med par. Jeg har også erfaring med familiebehandling og dermed også yngre børn. 
 
Kunne du også have brug for en at snakke med, eller kender du til de problematikker, der er beskrevet ovenfor, så tag et kig på min hjemmeside. Her kan du læse mere om mig, om hvordan det er at have samtaler hos mig, yderligere om tematikker og om, hvorfor det at se en psykolog kan være en god idé.
 
Mange Hilsner

Nina Porsager Seierøe

Hvis du har lyst - må du gerne dele

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Yenny's indlæg

instagram
TAKNEMMELIGHED -blogindlæg som er skrevet i april sidste pr, nogen af jer har nok læst det men hvis ikke, så er det at finde lige nu med link i bio. Det passer med januars taknemmelighedschallenge som jeg har skudt i gang og køre med jeres fine svar om egne taknemmeligheder. Det er den store overvældende taknemmelighed over livet og om følelser, der her kommer til udtryk, læs med kommentér og smid et 👍🏼, det betyder mere end I aner❣️ #taknemmelighed #taknemmelig #taknemmelighedschallenge #livet #døden #livogdød #sundhed #sygdom #angst #dødsangst #følelser
På de triste, mørke og grå dage er det her livseliksir ☀️♥️🙏🏼 5 km løb og en dukkert🏃🏼‍♀️💦. Luft 7 vand 3 grader.
..
..
..
#natur #blåhimmel #vintersol #søndersø #solnedgang #løbetur #badetur #vinterbadning #løb #motion
TAKNEMMELIGHED🙏🏼 - jeg bliver dagligt ramt af taknemmelighed over, at jeg selv kan tilrettelægge min dage, vælge mine pauser, længde og mængde, nyder små ting, som at brygge mig en kaffe☕️ på min elskede nespresso, lave en omelet🍳 til frokost, gå en tur, lade være, læse eller lignende. Nogle gange skal jeg knibe mig selv i armen - er det her VIRKELIG min virkelighed😍?? Andre gange skal jeg berolige mig selv - kommer der nu nok kunder i biksen, vil det hele løbe rundt🙇🏼‍♀️ og isen i maven kan smelte helt💦 og panikken lurer under overfladen.  Oftest føler jeg mig mest bare heldig❣️
..
..
..
..
#psykolog #psykologi #psykologværløse #psykologstorkøbenhavn #psykolognordsjælland #psykologfuresø #terapi #samtaleterapi #selvstændig
⭐️VEDHOLDENHED⭐️ - mit ord for 2020. Jeg kan blive både overrasket og stolt, når min veninde sender en mail videre, hvor jeg figurerer (bogstavelig talt😅), som reklame for @michellekristensen.dk online Camp her i januar. Jeg satte er mål i august og er nået langt. Jeg viser tit måltider og motion i mine stories og har det rigtig godt med min nye livsstil. Det har ikke rigtig gjort ondt og jeg har det rigtig godt i min krop, så uden at få reklamepenge kan jeg kun anbefale Michelle Kristensens bootcamp og vil ønske jer, som har kastet jer ud i det her i januar - held og lykke💪🏼. For mig selv er målet at holde ved de gode vaner jeg har fået siden august👍🏼. Tak til jer der hepper og har heppet med derude😊
#psykologi #motivation #vedholdenhed #psykolog #vægttab #motion #løb #mkprincipperne #michellekristensen
Nå der lige er en lille pause inden en aftale. Det regnede for meget til en løbetur🌧, ej faktisk kunne jeg ikke nå det.. kun hvis jeg virkelig ville🏃🏼‍♀️ - og så regnede det for meget🌧 og min kollega lokkede mig til at sludre💬, så blev det kaffe i stedet og en migstund🤷🏼‍♀️♥️. @psykologmarleneschmidt de havde ikke matchalatte, så mangler stadig at prøve den! 
#enstillestund #migtid #latte #cafelatte #godeundskyldninger #regnvejr #overspringshandlinger #deterbareok
Luk Menuen