Psykolog Nina Porsager Seierøe

Alle mennesker kan have brug for at tale med en psykolog. I dag er det heldigvis ikke så tabubelagt, som det var en gang.

Måske har du haft depression inde på livet eller oplevet stress og angst. Måske føler du, at du ikke slår til, at du hele tiden løber hurtigt, men stadig ikke er god nok, at alle de andre klarer det bedre. Måske skal det hele være perfekt, og du må ingen fejl lave. Måske har du mistet en, du har kær og har svært ved at se, hvordan livet kan gå videre. Måske har du oplevet psykisk sygdom hos dig selv eller dine pårørende. Måske er det svært det der med at være forælder, at samarbejde og pleje dit parforhold og måske føler du dig misforstået, ikke set eller hørt. Måske har du haft en vanskelig barndom og har sår, der ikke vil hele. 
 
Jeg har selv siddet i klientstolen flere gange i mit liv, og oplever god brug af den uvildige anden, som kan hjælpe med perspektiver og andre vinkler på, hvad jeg har mødt af problematikker i mit eget liv. 
 
Jeg har været uddannet psykolog siden 2010, og jeg er autoriseret af Psykolognævnet.  Jeg har min egen klinik i Værløse, som jeg åbnede for et år siden i mit eget hjem. I den forbindelse begyndte jeg også at skrive blog. Det er en ny, kreativ og befriende proces for mig at kunne skrive. Min blog – “Noget på hjerte” udtrykker faglige og personlige perspektiver på de problematikker, jeg selv har inde på livet eller møder i klinikken.  Jeg er også til at finde på Facebook og Instagram, hvor lidt af dagligdagen vises frem.
 
Privat er jeg gift og har to børn fra 2006 og 2008. Jeg har kendt min mand siden 1997. 
 
I klinikken arbejder jeg med en bred vifte af problematikker, som blandt andet er nævnt ovenfor og arbejder med både børn (fra ca. 13 år), unge og voksne i alle aldre, med forældre og med par. Jeg har også erfaring med familiebehandling og dermed også yngre børn. 
 
Kunne du også have brug for en at snakke med, eller kender du til de problematikker, der er beskrevet ovenfor, så tag et kig på min hjemmeside. Her kan du læse mere om mig, om hvordan det er at have samtaler hos mig, yderligere om tematikker og om, hvorfor det at se en psykolog kan være en god idé.
 
Mange Hilsner

Nina Porsager Seierøe

Hvis du har lyst - må du gerne dele

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Yenny's indlæg

instagram
Samtalen er en yderst vigtig ingrediens i livet. Samtalen udvikler, perspektiverer, nuancerer og skaber muligheder. 
I går var jeg så heldig at have en dejlig og livsklog samtale med mine skønne og dygtige sparringspartner Charlotte aka @yogapsykologen en samtale som med sikkerhed vil ændre resten af livet for mig. Charlotte og jeg har kendt hinanden siden vi læste psykologi sammen og selvom vi ligner hinanden på mange punkter i vores livssyn, som mennesker og som udøvende psykologer, så forstår vi at udfordre og styrke hinanden. Tak for dig❣️
(Og tak for fine citater!) #psykoterapi #samtale #psykolog #refleksion #nuancer #udenfilter #natur #perspektiv #muligheder #udvikling #venskab #sparring #psykologi
Jeg udvider - får snart en dobbelt så stor tavleplads at skrive på😝 - jubii👏🏼.. Tavlen kan være et super redskab, når pointer skal huskes, opgaver skal skrives ned, tanker og refleksioner skal tydeliggøres. Selvom jeg ikke er en traditionel “tavlepsykolog”, så havde jeg alligevel forregnet mig på størrelsen og glæder mig over den kommende udvidelse😅. Tavlen er et godt “fælles tredje”, som det kaldes, et sted hvorpå klient og terapeut kan fokusere på, hvor fælles forståelse opstår og hvor intensiteten i kontakten kan mindskes, hvis den er svær, hvilket den til tider kan være❣️ #psykolog #psykologi #psykologværløse #terapi #samtale #tavle #selvstændig #livetsomselvstændig #tanker #refleksion #psykoterapi #fællestredje
Furesøen 13 grader i vandet. Super skønt for krop og sind❣️Hele familien kom under med skuldrene med udsigt til en is😜  #detkoldegys  #furesøen #næstensommer #godtforsindet #familietid #is #istid #søndag #familie #born #latter
SØNDAG, hængekøje, tanker og forsøg på at lette min sindsstemning.. Har været lidt nedtrykt de sidste på dage og kunnet mærke den negative tankespiral bygge sig op. Irritation som har presset på, kortluntethed over min familie og mig selv. Cykelturen i går hjalp ikke en gang.. tror hængekøjen kan noget og måske en tur i vandet senere! 
#hængekøje #cykling #relax #tanker #negativetanker #sindsstemning #kortlunte #irritation #søndag #solskin #megetatværetaknemmeligfor
WELLNESS-formiddag i dag. Har i dag kunnet indløse et gavekort, der tålmodigt har ligget i mit skab i 1,5 år til en lækker healende ansigts- og kropsmassage, samt adgang til relax og spa. En dejlig 40 års fødselsdagsgave. Tak for omsorgen til to dejlige kvinder, som har givet mig denne skønne gave🎁♥️ #wellness #spa #relax #værløsesvømmehal #massage #ansigtsmassage #selvomsorg #fødselsdagsgave #40år #eftertænksomhed #refleksion #tanker #meditation #dampbad #tylarium #koldtvand #boblebad
Luk Menuen