Psykolog Nina Porsager Seierøe

Alle mennesker kan have brug for at tale med en psykolog. I dag er det heldigvis ikke så tabubelagt, som det var en gang.

Måske har du haft depression inde på livet eller oplevet stress og angst. Måske føler du, at du ikke slår til, at du hele tiden løber hurtigt, men stadig ikke er god nok, at alle de andre klarer det bedre. Måske skal det hele være perfekt, og du må ingen fejl lave. Måske har du mistet en, du har kær og har svært ved at se, hvordan livet kan gå videre. Måske har du oplevet psykisk sygdom hos dig selv eller dine pårørende. Måske er det svært det der med at være forælder, at samarbejde og pleje dit parforhold og måske føler du dig misforstået, ikke set eller hørt. Måske har du haft en vanskelig barndom og har sår, der ikke vil hele. 
 
Jeg har selv siddet i klientstolen flere gange i mit liv, og oplever god brug af den uvildige anden, som kan hjælpe med perspektiver og andre vinkler på, hvad jeg har mødt af problematikker i mit eget liv. 
 
Jeg har været uddannet psykolog siden 2010, og jeg er autoriseret af Psykolognævnet.  Jeg har min egen klinik i Værløse, som jeg åbnede for et år siden i mit eget hjem. I den forbindelse begyndte jeg også at skrive blog. Det er en ny, kreativ og befriende proces for mig at kunne skrive. Min blog – “Noget på hjerte” udtrykker faglige og personlige perspektiver på de problematikker, jeg selv har inde på livet eller møder i klinikken.  Jeg er også til at finde på Facebook og Instagram, hvor lidt af dagligdagen vises frem.
 
Privat er jeg gift og har to børn fra 2006 og 2008. Jeg har kendt min mand siden 1997. 
 
I klinikken arbejder jeg med en bred vifte af problematikker, som blandt andet er nævnt ovenfor og arbejder med både børn (fra ca. 13 år), unge og voksne i alle aldre, med forældre og med par. Jeg har også erfaring med familiebehandling og dermed også yngre børn. 
 
Kunne du også have brug for en at snakke med, eller kender du til de problematikker, der er beskrevet ovenfor, så tag et kig på min hjemmeside. Her kan du læse mere om mig, om hvordan det er at have samtaler hos mig, yderligere om tematikker og om, hvorfor det at se en psykolog kan være en god idé.
 
Mange Hilsner

Nina Porsager Seierøe

Hvis du har lyst - må du gerne dele

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Yenny's indlæg

instagram
Skønlitterære bøger📚 skulle være berigende for mentaliseringsevnen. Det vil sige evnen til ikke blot at vise empati for den anden, men at forsøge at sætte sig i den andens sted samtidig med at have øje👁 for sig selv og eget ståsted i det øjeblik. En vanskelig opgave som vi vist kun er i stand til - når vi er gode til det altså - ca 35 % af tiden, hvor vi interagerer med andre mennesker👥. Resten af tiden opholder vi os mere eller mindre bevidst kun til os selv👤! Det er en evne, som kan opøves ved at fokusere herpå. Hvad er bedre end, hvis bøger kan lede lidt af vejen📚? Jeg elsker at læse og læser hurtigt📖. I lang tid har jeg desværre ikke fået åbnet en skønlitterær bog🤷🏼‍♀️. Tanker om alt det, jeg burde nå og gøre som fx at læse faglitteratur og dygtiggøre mig, har stået i vejen for at læse🤦🏼‍♀️, ligesom telefonen desværre er en tidsrøver af rang og tit bare er en forlængelse af min hånd📲🙈. Får I læst i sommeren og i så fald hvad?
Regnvejrsdag❣️ vågnet af min hoste (ja forkølelsen🤧 spøger endnu) efter en nat med voldsom lyn og torden⛈⚡️. Det er fascinerende som lyden kan rulle imellem bjergene. Dagen står på indeaktiviteter: bøger, spil, blade📖, shoppingcenter🛍 og snak og samvær. Derudover skærmene📱🖥 som er svære at lægge væk for alle familiemedlemmer. Vi øver med at begrænse og har en regel, som hedder: ingen Netflix uden at spørge om lov og at det er ok for alle at sige, at en anden skal lægge skærmen væk. Hvad har I af regler og hvor meget mobilferie📲📲, går der i den hos jer?
Heaven on Earth. Her bor lykken. Fantastisk at lande efter 12 timer i bil fra Paris og lige få skumringen med🌙. Her er så smukt og stille, så jeg næsten kan få åndenød. Det har jeg lidt i forvejen dog, fordi forkølelsen har fået tag i min krop🤧🤒.. håber roen efter hektiske og skønne Paris kan få det til hurtigt at gå over❣️ #sommer2019 #psykologenholderferie #como #geralario #italien #livet #lykken #udsigt #smukt #forkølet #ro #natur #skumringstid #skumring #comolake #lakecomo #fordybelse #terapi
Ferie- at være på ferie sammen i hinandens nærhed 24/7 kræver konstant afstemning med hinanden af forventninger og ønsker, for at undgå for mange konflikter og uoverensstemmelser🙏🏼. Jeg elsker min familie♥️, men jeg har også brug for egentid og stille stunder. Tid til at absorbere alle indtryk og mærke efter❣️ I år har vi valgt bilferie for første gang med ruten Liege i Belgien - Paris - Comosøen i Italien inden turen hjem igen. Det vil sige meget tæt samvær i en lille kabine en del af tiden🚘. Det er heldigvis gået forbavsende godt og er i min optik værd at foretrække fremfor ture til og fra lufthavne, Security check og afventen ved terminalen, i køen ombord og fra borde på flyveren igen. Jeg skal dog lige have turen hjem igen, hvor den fede ferie er slut og forventningens glæde ikke er en del af turen - hvis det også går godt, så er jeg sikker på, at det er min foretrukne rejseform😅. Hvordan holder I ferie i år, og hvad foretrækker I? #paris #como #liege #egentid #stillestund #indtryk #bilferie #psykolog #familie #samvær #ferie #sommerferie #forventninger #forventningensglæde #samvær #nærvær
Instagram Image
Luk Menuen