Alle mennesker kan have brug for at tale med en psykolog. I dag er det heldigvis ikke så tabubelagt, som det var en gang.
 
Måske har du haft depression inde på livet eller oplevet stress og angst. Måske føler du, at du ikke slår til, at du hele tiden løber hurtigt, men stadig ikke er god nok, at alle de andre klarer det bedre. Måske skal det hele være perfekt, og du må ingen fejl lave. Måske har du mistet en, du har kær og har svært ved at se, hvordan livet kan gå videre. Måske har du oplevet psykisk sygdom hos dig selv eller dine pårørende. Måske er det svært det der med at være forælder, at samarbejde og pleje dit parforhold og måske føler du dig misforstået, ikke set eller hørt. Måske har du haft en vanskelig barndom og har sår, der ikke vil hele. 
 
Jeg har selv siddet i klientstolen flere gange i mit liv, og oplever god brug af den uvildige anden, som kan hjælpe med perspektiver og andre vinkler på, hvad jeg har mødt af problematikker i mit eget liv. 
 
Jeg har været uddannet psykolog siden 2010, og jeg er autoriseret af Psykolognævnet.  Jeg har min egen klinik i Værløse, som jeg åbnede for et år siden i mit eget hjem. I den forbindelse begyndte jeg også at skrive blog. Det er en ny, kreativ og befriende proces for mig at kunne skrive. Min blog – “Noget på hjerte” udtrykker faglige og personlige perspektiver på de problematikker, jeg selv har inde på livet eller møder i klinikken.  Jeg er også til at finde på Facebook og Instagram, hvor lidt af dagligdagen vises frem.
 
Privat er jeg gift og har to børn fra 2006 og 2008. Jeg har kendt min mand siden 1997. 
 
I klinikken arbejder jeg med en bred vifte af problematikker, som blandt andet er nævnt ovenfor og arbejder med både børn (fra ca. 13 år), unge og voksne i alle aldre, med forældre og med par. Jeg har også erfaring med familiebehandling og dermed også yngre børn. 
 
Kunne du også have brug for en at snakke med, eller kender du til de problematikker, der er beskrevet ovenfor, så tag et kig på min hjemmeside. Her kan du læse mere om mig, om hvordan det er at have samtaler hos mig, yderligere om tematikker og om, hvorfor det at se en psykolog kan være en god idé.
 
Mange Hilsner

Nina Porsager Seierøe

Hvis du har lyst - må du gerne dele

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Yenny's indlæg

instagram
Tillid❣️Læser lige i øjeblikket “Det du ikke forstår gør dig klogere”. Der er en fin passage om tillid, og hvordan tillid netop ikke bygger på en kontrakt, men afhænger af at turde tro på den anden/de andre og du kan ikke være sikker på, hvad det ender med. Når vi stoler på vores partner, vores familie, vores venner, tillader vi risikoen ved at blive såret, for at miste, for at blive ladt i stikken... Uden den risiko opnår vi heller ikke muligheden for elske eller blive elsket♥️.. #søndagstanker #detduikkeforstårgørdigklogere #svendbrinkmann #tornørretranders #ranewillerslev #psykologi #psykolog #psykologværløse #tillid #hemmingway #følelser #kærlighed #familie #venskab
Hvornår og hvordan rammer motivationen dig? 
Efter at have ligget i dvale😴 hele vinteren (sidste løbetur var 23/12), fandt jeg skoene frem her til morgen👟👟. 3 km løb med lidt gang.. Så er jeg i gang. Aldrig helt til at vide, hvornår motivationen rammer😅👟❣️ #motivation #løb #motion #dvale #energi #overskud #psykolog #psykologi #sport #stress #antistress #vinterdepression #depression  #lys #sommertid #livet #kvinde #psykologværløse #natur
Sikke en mandag at runde et hjørne med skønne mennesker som har lyst til at følge mig på min profil her på Instagram og også på min side på facebook. Kære følgere - tak fordi I er derude, tak for hver en kommentar, hvert et like og hver en deling❣️ I har alle været med til at hjælpe mig videre i min færden som selvstændig.. (og også lidt mit selskab i dagens pauser🥰🙏🏼). #følgere #instagram #facebook #psykolog #psykologi #stress #angst #depression #krise #sorg #glæde #livet #livetsomselvstændig #selvstændig #psykologværløse #isenpåminrudeimorges #kvinderudenfilter #tak
Til stadighed vil naturen blive ved med at forundre mig, gøre mig glad, føle mig lille (på den gode måde), taknemmelig og priviligeret over at se og at opleve❣️god mandag derude!  #nature #naturephotography #natur #rim #rimfrost #ispåruden #frostvejr #psykologi #udenfilter #nofilter #psykolog #psykologværløse #livet #smukt #taknemmelig #lille #verden #mandag #mandagmorgen
Så er første arbejdsdag i mit nye praksisfællesskab slut. Det har været en hektisk dag med alt det nye, men er simpelthen blevet mødt med hjertevarme, smil og grin og en stor professionalisme. Føler mig heldig og priviligeret🍀❣️ #psykolog #nærvær #terapi #samtale #milospsykologerne #psykologi #klinikfællesskab #praksis #kollegaer #godstemning
Luk Menuen