Alle mennesker kan have brug for at tale med en psykolog. I dag er det heldigvis ikke så tabubelagt, som det var en gang.
 
Måske har du haft depression inde på livet eller oplevet stress og angst. Måske føler du, at du ikke slår til, at du hele tiden løber hurtigt, men stadig ikke er god nok, at alle de andre klarer det bedre. Måske skal det hele være perfekt, og du må ingen fejl lave. Måske har du mistet en, du har kær og har svært ved at se, hvordan livet kan gå videre. Måske har du oplevet psykisk sygdom hos dig selv eller dine pårørende. Måske er det svært det der med at være forælder, at samarbejde og pleje dit parforhold og måske føler du dig misforstået, ikke set eller hørt. Måske har du haft en vanskelig barndom og har sår, der ikke vil hele. 
 
Jeg har selv siddet i klientstolen flere gange i mit liv, og oplever god brug af den uvildige anden, som kan hjælpe med perspektiver og andre vinkler på, hvad jeg har mødt af problematikker i mit eget liv. 
 
Jeg har været uddannet psykolog siden 2010, og jeg er autoriseret af Psykolognævnet.  Jeg har min egen klinik i Værløse, som jeg åbnede for et år siden i mit eget hjem. I den forbindelse begyndte jeg også at skrive blog. Det er en ny, kreativ og befriende proces for mig at kunne skrive. Min blog – “Noget på hjerte” udtrykker faglige og personlige perspektiver på de problematikker, jeg selv har inde på livet eller møder i klinikken.  Jeg er også til at finde på Facebook og Instagram, hvor lidt af dagligdagen vises frem.
 
Privat er jeg gift og har to børn fra 2006 og 2008. Jeg har kendt min mand siden 1997. 
 
I klinikken arbejder jeg med en bred vifte af problematikker, som blandt andet er nævnt ovenfor og arbejder med både børn (fra ca. 13 år), unge og voksne i alle aldre, med forældre og med par. Jeg har også erfaring med familiebehandling og dermed også yngre børn. 
 
Kunne du også have brug for en at snakke med, eller kender du til de problematikker, der er beskrevet ovenfor, så tag et kig på min hjemmeside. Her kan du læse mere om mig, om hvordan det er at have samtaler hos mig, yderligere om tematikker og om, hvorfor det at se en psykolog kan være en god idé.
 
Mange Hilsner

Nina Porsager Seierøe

Hvis du har lyst - må du gerne dele

Yenny's indlæg

instagram
Selvom jeg har praksis hjemme, så har jeg alligevel selskab😻. I mandags havde jeg også en datter hjemme med ondt i maven til at tage billedet. Mange skønne privilegier ved det selvstændige liv i eget hjem. Tiden i sofaen med mac på skødet nydes med varm lille kat, som spinder ved siden af. Imens næste blogpost tager form. Den har drillet lidt denne gang, for som altid lægger jeg ud med et, men mine skriverier fører mig et andet sted hen end jeg regner med✍🏼🤓. #blog #blogger #bloggerlife #nærvær #handling #følelser #relationer #selvstændig #selvomsorg #psykologi #psykolog #psykologværløse #psykologfuresø #kat #kæledyr #selskab
Så nyder jeg virkelig, at jeg ikke skal have overtøj på for at gå på arbejde, men bare kan gå ned i min varme kælder - elsker livet som selvstændig😍🙏🏼 #selvstændig #livetsomselvstændig #psykolog #psykologværløse  #stress #udvikling #erkendelse #krise #livet #hverdag #angst #depression #selvomsorg #selvværd #eksistens #psykologi #nærvær #familie #børn #opdragelse #relationer #handling #tanke #følelse #følelser
GODMORGEN 🇩🇰Næsten 1 års fødselsdag🇩🇰 I dag er den sidste torsdag jeg skal op før resten af familien 😴 og ind på mit andet arbejde (og har tidligt fri, kun én klient derinde, men to senere her hjemme). Fra næste uge arbejder jeg fulde 4 dage hjemmefra min egen klinik - præcis ét år efter jeg slog dørene op for den første klient her hos mig👏🏼🥳🤪. Det er STORT❣️God torsdag derude🤩  #selvstændig #psykolog #stress #angst #depression #sorg #krise #erkendelse #terapi #udvikling #livet #psykologi
Mandag morgen humor😅#humor #psykologi #psykolog #forsvarsmekanismer #copingmekanismer #freudquotes
Egenterapi❣️ Så blev det weekend🤗 efter en uge med mange gode samtaler med klienter og med en afslutning på ugen, hvor jeg satte mig i den anden stol - klientstolen🗣👂🏼. Egenterapi er vigtigt for at jeg kan udføre mit arbejde ordentligt og for at jeg finder rum til at arbejde med det, som fylder i mit eget liv. Når psykologen går til terapi er det på en måde lidt tabubelagt🙊 - og hvem går vi lige hen til, hvilken potentiel samarbejdspartner eller kollega skal kende til mit mest private🙈. Fordi jeg kunne mærke det tabubelagte i min mave har jeg besluttet at dele det i opslag og ikke kun i min story, så jeg står ved det. Ved også at én derude hepper på, at jeg gør det👏🏼. Så nu har jeg været modig i dag🤪 og vil holde fri og weekend. Med ønske om en god en af slagsen til jer der læste med så langt❣️ #egenterapi #egenomsorg #selvomsorg #psykologi #psykolog #nærvær #terapi #psykologenistolen #erkendelse #udvikling #tabu #modig
Luk Menuen