Simply cooking

Simply Cooking blev etableret i 2000 af Martin Haugaard Zielke, uddannet kok fra Kong Hans Kælder.

I dag sidder han som kreativ direktør og videreudvikler Simply Cookings kerneområder, som er bæredygtig kantinedrift, frokostordning, catering og kokkeskoler.
Simply Cooking bespiser omkring 7500 gæster hver dag fordelt på vores 10 kantiner og cateringkøkkener i Storkøbenhavn. Fælles for alle køkkenerne er at der er stort fokus på bæredygtighed, madspild og sundhed. Disse 3 områder er noget vi i den grad går op i når vi folder os ud i køkkenerne og selvom vi endnu ikke er økologi certificeret er dette også noget vi stiler imod at få implementeret i hele vores forretning.

Det er vigtigt for os at bruge de bedst mulige friske råvarer inden for den givne årstid, samt sørge for at vores mad bliver lavet uden diverse tilsætningsstoffer. Vi arbejder tæt sammen med flere diætister og andre fagfolk for altid at udvikle sunde koncepter til alle vores kantiner.

Hvis du har lyst - må du gerne dele