10 underlige informationer om mig

 1. Jeg har altid haft en drøm om at blive underviser eller at arbejde for Arla.

   

 2. Jeg er et A menneske, og jeg synes at en solopgang er noget af det smukkeste.

   

 3. Jeg kan ikke finde ud af at drikke mig fuld. Når jeg begynder at kunne mærke at alkoholen virker, så stopper jeg med at drikke, og tænker “puha der blev jeg da lige rundtosset og mistede mig selv lidt, det stopper jeg med”. Selvom jeg gør dette, har jeg stadig tømmermænd dagen efter.

   

 4. Jeg har en stor tro til kærligheden, den der ægte følelse indeni, hvor det hele bare spiller og hvor 2 bliver til 1. Jeg tror også på, at man selvfølgelig skal bevare, pleje og passe den kærlighed, for at den bliver ved. For ingenting i denne verden bliver ved med at eksistere hvis vi ikke plejer det.

   

 5. Jeg har en meget stor retfærdighedssans, og hvis jeg i mine “sene” år, finder noget uretfærdigt, eller nogen jeg elsker bliver uretfærdig behandlet, slår jeg hårdt ned på det, og det bider mig nogle gange i røven.

   

 6. Jeg har få meget tætte veninder, de kan tælles på én hånd. Jeg har mistet mange veninder igennem tiden, nogle savner jeg helt vildt. Og andre gange priser jeg mig lykkelig for det jeg har.

   

 7. Jeg kan kommunikere med mine øjne, uden at sige noget. Men dem der kender mig, kan se lige igennem mig, eller hvad jeg egentlig mener når de kigger i mine øjne 🙈

   

 8. Jeg har set serien “venner” mindst 30 gange, jeg kan snart alle replikker, men jeg kan stadig græde/grine til afsnittene.

   

 9. Jeg er et vane-dyr, og jeg elsker faste rutiner og rammer.

   

 10. Jeg kan ikke finde ud af at slappe af, altså bare “fede den”, men jeg slapper af når jeg skriver.

Kram Kia

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar