At følge eller ikke at følge

Hvad bruger du de sociale medier til?

Engang imellem, så kigger jeg lige min “følger” liste igennem på insta med kritiske briller. Jeg mærker efter om de profiler jeg følger gør mig glad og skaber inspirerende og varm følelse i kroppen, eller om de skaber dårlige og negative følelser hos mig.

Vi bestemmer heldigvis selv, hvad vi tager ind og hvor vi vælger at lægge vores fokus. Jeg tror fuldt og fast på, at den energi vi omgiver os med til daglig har en ekstrem stor indvirkning på vores generelle sindstilstand.

Jeg ser ikke særlig mange mennesker i min hverdag. Jeg passer min søn hjemme og er ikke omgivet af et netværk, der har taget den samme beslutning. Derfor får jeg rigtig meget af min kontakt med andre mennesker igennem de sociale medier. Det er helt klart en af årsagerne til, at jeg er blevet meeeeeget mere kritisk med, hvem jeg følger. For det har jeg ikke altid været. Jeg har brugt mange år på at følge med hos mennesker, der fik mig til at føle mig grim, tyk, fattig og uden kompetence til at udrette noget som helst med mit liv.

Uanset om du ser 100 mennesker i løbet af din dag eller 1, så tror jeg på vigtigheden af at omgive sig med kærlige og inspirerende mennesker. Både online og irl.

Betyder det, at de mennesker jeg fulgte før i tiden var dårlige mennesker med dårlige budskaber?

Overhovedet ikke! De var bare ikke et match for mig på det tidspunkt. Måske de ville være det idag. Følg/følg ikke knappen sidder meget løst hos mig og jeg tager det ikke personligt, hvis nogen ikke føler, at jeg er en energi, de har brug for i deres liv lige nu og derfor ikke har lyst til at se mit ansigt hver gang de åbner deres telefon.

Vores liv er i konstant forandring. Vi er i konstant forandring og vores behov ændrer sig i takt med, at vi gør og det er HELT OKAY! Du skylder ikke nogen at være den samme som du var for 1 år, 1 uge eller 1 time siden. Du må udvikle og ændre dig lige så tosset du har lyst til hele tiden!

Min intention (lige nu) med min online tilstedeværelse er at være ærlig, autentisk og pisse sjov. Billedet her er fra søndag morgen, tro det eller ej 30 min før jeg var klar til barnedåb. Livet er ægte og det vil jeg gerne vise, så dig, der følger med hos mig, forhåbentlig kan føle en smule større tilladelse til at være dig, for du er fandme dejlig og jeg kan love dig for, at du har meget guld at dele med verden!

Hvis du har lyst til at følge med, kan du finde mig på insta her theresabjerre

Så jeg vil invitere dig til at tage et kig på om du skal have ryddet ud i din online energi, måske besøge noget gammelt eller møde noget helt nyt?

Tak for at læse med <3

Theresa

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Tanketyven

    Jeg er så enig, jeg elsker at følge dem på instagram der er ikke er glamour eller perfekte! Dem der også bare mennesker, det er så vigtigt – for mig i hvertilfælde 😉

Skriv et svar