En lille historie fra virkelighedens verden

TBT:  En lille historie fra virkelighedens verden selv om kollegaer, veninder og familien tabte kæben.. Meeen ikke lige så meget om min kommende mand og jeg… No No No

Lørdag den 19.11.16 fandt jeg ud af jeg var gravid. og var i ca. 36 uge.

Jeps…

Det er ikke en historie fra Amerika, nope, men true story direkte fra Søborg.

Lidt baggrundsviden til jer, så har jeg siden uge 21-mærket ”spark og bump osv.”, men de 4 læger jeg har været igennem for at finde ud af hvorfor min mave / tarme opførte sig sådan tænkte ikke på graviditet, da jeg har PCO, og fik af vide da jeg var 19 og 23, at jeg var tæt på steril, så babyer fik jeg aldrig.

Hmm så havde under den graviditet jeg ikke vidste der var i gang også trænet hver dag og tabt en 25 kg under den. Så efter en masse undersøgelser, nogle mindre sjove end andre, kamera oral og rektal –  åh ja blev tjekket i hoved og r.., men alt så fint ud, så den sidste læge jeg var hos sagde jeg skulle i en CT scanner for at se om hvad der forgik.

Pludselig ligger jeg så på en briks og damen der scannede mig siger altså her ligger et stort hoved.

WHAT?!!

Jeg stortudede, og græd og græd… 100000 tanker fløj igennem mit hoved og …. Hvordan kunne jeg blive gravid?

Jeg har PCO og har spist p-piller?? Tabt mig og HVORDAN HAR BABYEN DET, + er den normal, handicappet, syg? Mangler den en arm, ben??
Har den en hjerne? fungerer hjertet? Baby og jeg blev de næste mange uger – testet godt igennem og de scannede baby til at være en sund og rask baby dreng der lå herinde.  Wauuu!

Jeg må sige min største drøm, om at blive mor blev opfyldt, på en meget finurlig måde, alle de ting man skal have til en baby?

December måned gik med indkøb til baby, jeg var også så heldig at få nogle ting og folk var såå søde og tilbød div ting til hjælp, når nu vi kun havde så kort tid til at blive klar til at baby C kom til verden.

Og ja de sidste 3 uger af min graviditet fik jeg endelig den baby mave med bulen,  så jeg fik nydt det lidt…

Så efter en lille uge med plukveer, som ikke gav mig megen natte søvn, kom Cornelius til verden, den 02.01.17 med akutkejsersnit, ja hans ankomst til verden skulle åbenbart også være dramatisk… (den historie må jeg give næste gang)

Så min mor måtte sidde på gangen og vente i stedet for at være inde hos os. Men så fik hun set ham, da vi kom på stuen efter vi havde været på opvågningen.

Jeg fødte en smuk og lækker dreng på 50 cm og 2950g SOM VAR PERFEKT.

Da jeg nogle uger efter kom op til min egen læge som, da det hele startede – var den første jeg henvendte mig til,  da min mave gjorde underlige ting, og sendte mig hjem og spise Husk piller. Hun var meget flov over hun ikke så alle de tegn som en baby, men som hun sagde med din PCO osv. gør, at man ikke tænker derhen, og jeg selv aner jo ikke, hvordan det føles at være gravid.

Jeg havde aldrig en tanke om, at det skulle være en graviditet, da jeg jo 2 gange er blevet testet ang. min PCO og den er så svær, at jeg ikke ville kunne få barn, og BOM…. her sidder jeg så med den skønneste lille mand.

Så fik jeg lov til at blive nogens mor og opleve ubetinget kærlighed,  Jeg er så taknemmelig over jeg har fået ham. Mit Lille Mirakel.

Dette indlæg har 6 kommentarer

 1. Tanketyven

  Det er godt nok en vild historie! Håber at I alle har det godt i dag!! <3

  1. Michella

   Tak vi har alle det godt idag og føler mig utrolig heldig og beriget med Cornelius / som heldigvis er en sund og rask dreng med krudt i numsen 🙂

 2. Charlotte

  Det var både chokerende og vidunderligt på samme tid 🙏❤️ At vide som mor, at dit store ønske og drøm om et barn, var du nød til at lægge væk i dit hjerte, at du altid havde fået at vide den drøm 🙉var umulig😰 var barsk,
  til du så uventet var gravid og på så kort en tid, skulle mentalt stille sig om til det lille mirakel vidunder C 🥰💙 var en hel uvirkelig rujebane som du/I forvaltedes fantastisk. Elsker vores Mirakel så højt 🙏💙

  1. Michella

   Ja den vildeste og største oplevelse / gave jeg fik i ham 💙

 3. Charlotte

  Hej michella kæmpe stor tillykke med din dreng . Jeg må siger jeg har være næsten i gemmen det samme med min stor pige for 14 år siden. Men jeg fandt først ud at at jeg var gravid da jeg føder hende, og det skal siger jeg har tage til par gavitetest og sage begge negativ og jeg tog p-pille samtidig….. der hvad jeg kunne tage 3,5 kg på og jeg passe stsdig mit tøj str.36 og arbejde med truge løft hver dag. Så da jeg få “ veer”og bliver undersøgt og fik af vide det var min blindtarm der var sprunget. Så da læge vil opererer er jeg i gang med at føde i stedfor…. men har jordens dejlig datter selv om hun komme til verden lidt sjovet…..

  1. Michella

   Ai hvor fantastisk – jeg har tabt 30 kg under graviditeten og arbejde fysisk hårdt også været hos lægen da ( han sparkede i maven ) og de mente jeg havde Tarm problemer !! Så vildt men wau dejligt at høre jeg ik er alene , for alle tænke ai man kan ik være i tvivl / el man kan da se det ( NOPE) osv osv – så dejligt andre alm mennesker også har været i samme situiation og fået et dejligt barn ud af det 🙏🏻
   Men en virkeligt fantastisk blindtarms betændelse du har fået dig 🙂
   KNUS

Skriv et svar