Beauty Tip – De lækre armhuler er tilbage

Man får en fantastisk, stærk udstråling af at have det godt med både sit indre og ydre. Om det udelukkende er med de gener, der er blevet skænket en, eller om man har fået lavet lidt hist og her. Men at hvile i sit udseende er ikke noget man bare sådan lige opnår ved et knips. Det kræver vedvarende selvrespekt og -kærlighed. At man tænker og taler pænt om sig selv, og som med alt andet fokuserer på det gode. Og så er det vigtigt ikke at prøve at ”passe ind” på baggrund af medier, trends og andre menneskers mening. There is no such thing as hvordan en rigtig kvinde ser ud og er. På nogle punkter er vi meget ens, os kvinder, og på andre vidt forskellige – og der skal være plads til alle.

 

Men apropos trends er det vist blevet fedt at kvinder lader deres kropsbehåring vokse. Lodne stænger, en urskov mellem benene og duske under armene; det er et statement til omverdenen om, at vi er smukke som naturen har skabt os.* At vi ikke er forkerte, klamme og ufeminine fordi vi af den ene eller anden årsag ikke føler for at barbere hele vores krop hver anden dag. (Og så spørger mænd hvordan vi kan være så længe om at bade, i øvrigt). Jeg har stor respekt for de kvinder, der ikke lader samfundet bestemme hvad der er rigtigt og forkert. Cadeau til jer!

*(Eller også er det ren dovenskab)

Personligt er jeg dog glad for min krop når den er blød og hår-fri. Dét og vejen dertil, er det egentlige emne i indlægget. Det er bare så typisk mig, at jeg ikke kan skrive et simpelt beauty relateret indlæg, uden at implementere et dybere budskab, haha…

Glat hud får mig til at føle mig lækker og indbydende. Det gør røde knopper og betændelse til gengæld ikke. Jeg tror vi alle er enige i, at det er mindre frækt. Men det er faktisk ganske almindeligt ved barbering, desværre. At skrabe huden med skarpe barberblade, er en hård omgang for den hver gang, og det efterlader hårsækkene sårbare og modtagelige for bakterier. Det kan altså skabe de her små røde knopper, som i nogle tilfælde blive ved det, men også kan resultere i indgroede hår og gule, bumselignende tilstande. Efter lidt research har jeg fundet ud af at det er et forstadie til skægpest. Mums. Lige hvad man har brug for, for at føle sig sexy as fuck. Man kan prøve at undgå det med diverse produkter egnet til under og efter barbering, og det kan nogle gange være nok. For mit vedkommende rækker det til mit intimområde når jeg bruger denne gel fra RFSU (ikke sponsoreret) så snart jeg kommer ud af badet. Under armene hjælper det bare ikke. Jeg har derfor holdt dem tæt ind til kroppen her i det varme forår, for jeg havde ikke lige lyst til at flashe mine armhuler, når de lignede en plukket hønes røv.

Men SÅ fik jeg en idé. Jeg fik Veet Sensitive Precision Beauty Styler i fødselsdagsgave for et par år siden. Det er den jeg har smidt et billede op af her. Egentlig havde den en anden rolle i min skønhedsrutine et stykke tid, men nu har den vist sig at være min redning endnu en gang. Jeg har derfor droppet skraberen fuldstændig til fordel for Beauty Styler’en. Jeg trimmer hver eller hver anden dag på tør hud, og fører den ganske enkelt bare op og ned over området i en skrå vinkel uden hætte på. Ved at bruge denne metode har jeg ZERO irritation eller indgroede hår. Det eneste der kunne være et minus for nogle kvinder er, at man jo ikke kan komme til at kappe hårene helt inde ved huden. Derfor sidder der en mikroskopisk del af hårstrået tilbage, som hvis man har meget mørk, tyk behåring, måske ville kunne ses. Det er dog ikke et problem for mig, kan jeg konstatere. Jeg synes ellers ikke mine hår på kroppen er meget lyse, men så kan det som nævnt måske have noget at gøre med tætheden. I don’t know, men metoden virker for mig, og jeg kan på det kraftigste anbefale at give det et go, hvis du har samme problem som jeg havde. Man skal ikke sådan kimse ad sexede armhuler.

 

Veet Sensitive Precision Beauty Styler kan desuden bruges til at fjerne de små hår i ansigtet, eller forme/trimme øjenbryn og intimområdet, så det er et godt multifunktionelt køb! Den fås flere steder, men hos Matas står den lige nu til 200 kr. i stedet for 250 – hvis du da kan finde den i en fysisk butik, for online har der været rift om den, kan jeg se. Ellers har jeg fundet den her til 217 kr. I øvrigt er det ikke spons, selvom jeg personligt ikke synes der er noget galt med det.

God fornøjelse hvis du prøver den! Og skriv endelig en kommentar hvis du har/har haft lign. problem og kan tilføje et par gode fif.

 

Kærlig hilsen,

Aura

Ps. Jeg har lavet en facebook side under mit navn, Aura Haurholm. Hvis du kan lide mine indlæg, vil du sandsynligvis også finde mine hverdagstanker, jeg deler derinde, interessante. Hvad der nu lige dukker op i løbet af dagen, sjove som alvorlige. Jeg er ærligt og direkte derinde som her. Jeg har lige oprettet den, så den er lidt tom endnu, men vil kun blomstre af at få flere ’synes godt om’ samt aktivitet derinde. Så hvis du har lyst til at høre endnu mere fra mig, så har du linket her ❤️

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Aura Haurholm

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar