Den søde kløe

Solen, kærtegnede mig blidt hertil morgen. Hendes varme stråler dansede, legende over lænden på mig.

Jeg kunne godt mærke på mig selv, at jeg trængte til forkælelse. Og bare viden om at jeg ville have hele huset for mig selv om aften, gjorde at jeg hoppede ud af sengen, med en ny energi.
Kaffen smagte bedre. Håret sad med et snuptag og glimtet i øjet var flirtende.

Jeg elsker min familie overalt på jorden, men de her aftener jeg har alene, er også dyrebart for mig.

Sønnen blev afleveret i skole, og arbejdsdagen på avisen, føj afsted. Så blev klokken så mange at jeg skulle pakke sammen, og hente min søn.

Aaahhh sikke en dag. Lykkefølelse.
Min søn fik lov til at bestemme, hvad vi skulle have at spise til aften. Kylling med brun sovs og ris, hans ynglings ret. Maden blev indtaget, til smukke toner fra YouTube, en eller anden der spiller minecraft og snakker på samme tid, det mest forfærdelige der er opfundet, så det er selvfølgelig ironisk, men jeg ofre mig gerne, til tider.

Aftenrutine, med alt hvad det indebære, det kender i jo selv, nogle dage går det fint, andre dage skal de op tyve gange. Men det gik så fint.

Så var det min tid, Mamma Mia tid. Sofaen blev sat op med dyner og chokolade, i lange baner, for det er min last. Min ynglings serie blev smidt på, og jeg havde iført mig mit grimmeste afslapnings ” kast på tøj”. Så nu var jeg klar til at være ”grim” i et hjørne, og fortære den søde spise, uden så meget som at blinke. Uden et gram af dårlig samvittighed over hvor meget der røg indenbords. For Søren brandmand Jørgen, det er lykke.

Den aften gik jeg i seng, med den samme følelse som da jeg vågnede. Tænk hvad chokolade og alene hygge kan gøre. Godt jeg er god til det tænkte jeg og blinkede godnat til månen. Sov godt din bandit.

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar