Er ferie med børn ferie?!

Jeg tror jeg bliver nød til at ligge noget andet i ordet FERIE fra nu af! 🙂

Jeg har i år været på sommerferie med min mand, vores 2 børn, mine forældre, samt min bror, hans kone og deres 2 børn. Lad mig li slå fast- jeg elsker mine unger! Som i fuldstændig vanvittigt… men HOLD da op!! HOLD DA OP! 🙂

Ved ikke helt om jeg er total idiot, men havde seriøst slet ikke skænket det DEN tanke, at det nok ik blev “ferie” som da min mand og jeg var alene i Paris inden vi fik børn- eller da jeg som 21’årig var med 3 veninder på Tenerife.. haha!

The jokes on me- I know… men sandheden er at det var hårdt. man er jo i sagens natur PÅ konstant. Olivia er 2 1/2, Jeppe er 1 år, og min brors børn ( sjovt nok ) det samme, så kan måske få en fornemmelse af energi niveauet.
Åh men hvor bringer det mange glæder, når man ser sine unger danse rundt i solen- høje på lykke ( eller is ) når de pjasker rundt i vandet og kluk griner! Lige indtil middags luren presser på, så er der et lille break ( må man godt sige, uden at lyde som en ravnemor ik?! ).

Os voksne havde aftalt at spare 2000kr pr. Familie på flybilletten hjem og flyve med mellemlanding. Vi tog fra hotellet kl.13 og var hjemme i seng kl.01.30- vi kunne havde været hjemme kl.20.30! Det var bestemt IKKE det værd, jeg havde seriøst ondt af ungerne til sidst! og ungernes forældre, haha.
Man lære virkelig meget i jobbet som forældre.

Min mand og jeg er allerede begyndt at snakke om ferien næste år. Bare vores lille familie. Vi er blevet enige om at finde noget hvor vi kan kombinere afslapning, sol, kort rejsetid og noget for børnene, som til den tid er 3 1/2 og 2 år.. nogle ideer ?
Kiss kiss Y

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar