Giv dig selv en anderledes orgasme

Sådan kan du komme til at elske din krop.

Jeg har for nylig haft en meget interessant oplevelse med min krop…altså ikke sådan helt alene, men i selskab med flere andre fremmede mennesker. Ja, jeg ved godt det lyder lidt grænseoverskridende for mange, men det var ikke så slemt som det kan lyde.

Men det kommer jeg til, først lidt om forspillet, hehe.

Jeg er, som nogen ved, sexolog og interesserer mig for sexlivets mange glæder og måder at finde glæde på. Jeg mener derfor også, at jeg kender min krop ret godt, og ved en masse om hvad min krop kan. Men jeg er fortsat nysgerrig på om der skulle være flere nye vinkler derude, dels for at forbedre mit eget sexliv, men også for at kunne give noget videre til andre.

I mit virke som sexolog og fysioterapeut har jeg opdaget at mange mennesker, både mænd og kvinder, lægger distance til deres krop, som om kontakten fra hovedet og ned bliver afskåret, for så kan vi ikke mærke alt det, der gør ondt, det vi ikke kan forholde os til eller behov som ikke bliver opfyldt.

Det er en overlevelses- strategi, og god i kortere tid, men på lang sigt, forkrøbler den vores sind og kontakten til os selv og andre mennesker. Vi holder op med at mærke os selv, og dette kan i værste fald føre til nedbrud med stress og livsstilssygdomme.

Heldigvis findes der masser af måder, vi kan komme i kontakt med os selv igen på, vi skal bare blive bevidst om at vi har et problem.

Nå, men tilbage til min oplevelse.

Jeg har for nogle år siden læst om noget som hedder Fire-breath eller åndedræts- energi-orgasme. Barbara Carrella har skrevet bøger om emnet og lagt videoer på Youtube om det. Det er en åndedrætsteknik som kan vække din krop, og give dig en anderledes form for orgasme, uden hjælp fra andre og uden at berøre dig selv.

Hmmmm, tænker du nok, nu er hun vist helt ude i hampen, hende sexologen. Men det er faktisk meget interessant og vi har godt af at lære at mærke nye ting i vores krop. Det gør at vi opnår en større fortrolighed med os selv og kommer til at hvile mere i os selv, og holde af vores krop.

Da jeg er meget eksperimenterende, nysgerrig og mente jeg, i god kontakt med min krop tænkte jeg, at det kan jeg da sagtens finde ud af selv, bare ved at læse om det. Men det var faktisk ikke så nemt endda. Jeg kunne ikke rigtig få noget til at ske. Så da jeg for nogle uger siden så, at orgasmeekspert Katrine Berling havde slået et kursus på en dag op om dette emne, tænkte jeg at det må jeg prøve, og meldte mig til.
Men inden jeg kom til denne dag, opstod der en mulighed for at komme på en enkelt aften i samme åndedræts-teknik i en anden del af landet, med en anden underviser og det skyndte jeg mig også at melde mig til.

Det foregår på den måde at man ligger på hver sin madras på gulvet, med tøj på, og følger instruktionerne i ca. 30 minutter. Vi var ca. 10 mænd og kvinder og nogle havde prøvet det før og andre var nye som mig. Så begyndte vi at trække vejret på en bestemt måde, mens vi bevægede bækkenet frem og tilbage. Efter et stykke tid begyndte folk at mærke sensationer i kroppen som ikke relaterer til kønsorganer og ikke egentlig er seksuelle følelser, men spændende nye følelser og de kan være dybt forskellige fra menneske til menneske og fra gang til gang, ligesom almindelige orgasmer. Der var mange lyde i rummet og jeg tror at det distraherede mig lidt, for jeg mærkede ikke rigtig mig selv.

Desværre fik jeg derfor ikke ret meget ud af denne aften, selvom jeg nøje fulgte instruktionerne, og det var en dygtig instruktør. Måske lyttede jeg for meget til de andre deltagere og fik lidt præstationsangst. Det lød som om de oplevede noget helt fantastisk og jeg kunne ikke rigtig mærke noget nyt. Så det vil jeg bare fortælle andre som er nysgerrige på denne teknik, at det er ikke sikkert, at I får noget ud af det de første gange, men giv ikke op for det er det hele værd, som jeg vil nå frem til.

Da jeg så kom på Katrines kursus hvor vi fik en grundig teoretisk indføring i hele teknikken og forklaret hvor forskelligt mennesker kan reagere, og at det er helt normalt ikke at føle noget, og især at det er nogle helt nye fornemmelser, man kan mærke. Hun beskriver det flot som at lære at spille en ny melodi, hvis man i mange år har spillet den samme melodi. Man skal spille den nye nogle gange før den begynder at lyde godt og man bliver fortrolig med den.

Selve teknikken var præcis den samme, men denne gang skete der noget med mig! Jeg oplevede en følelse af svimmelhed og prikkende fornemmelser i hele kroppen, dernæst begyndte min krop at ryste og jeg fik små behagelige kramper, som en slags mini-orgasmer, men de var ikke knyttet til mit underliv, mere til hele kroppen. Dejlige fornemmelser, og jeg kunne mærke at jeg bare kunne få denne fornemmelse til at blive ved, jeg kunne styre det med mine tanker og med mit åndedræt.

Meget interessant, men det bedste er det jeg nu oplever når min kæreste rører ved mig, en hel uge efter kurset. Ikke fordi det ikke var dejligt før, når han rørte ved mig men nu er det bare som om der er blevet tændt for en elektricitet inden i hele min krop, så han kan fremkalde mini-orgasmer i massevis i mig, bare han rører blidt ved mig, og det stopper ikke, som efter en klitoris orgasme. Det kan være alle steder på kroppen, nakken, ryggen, armen, ikke nødvendigvis almindelige erogene zoner.

Klitorisorgasme er jo det man kalder en peak-orgasme, hvor man oparbejder en spænding ved at stimulere klitoris og der kommer et klimaks og antiklimaks, hvor man bliver træt og helst ikke vil røres mere på klitoris, den bliver helt vildt følsom. Så det stopper lidt showet. Så vibratorer falmer lidt i forhold til det man kan opleve ved dette.

Jeg kan helt klart anbefale at prøve denne form for orgasme, og jeg vil egentlig mere kalde den en oplevelse af ekstase, for det er en tilstand som kan blive ved og bare ligge og bølge op og ned og skabe megen glæde i hverdagen, og helt klart glæde ved sin krop, for man kommer til at fokusere mere på følelsen inde i kroppen, end på hvordan den ser ud eller lever op til idealer. Det er jo fantastisk for manden i den grad at kunne give sin kvinde glæde, og manden kan også selv opleve det samme.

Det er en af mine kæpheste, at vi skal bruge mere tid på at have det godt, end at se godt ud. Mere om det næste gang.

Like & Share

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Jan Granberg

  Mojn Kimi.
  Tak for dit indlæg.
  Ja, kroppen er et utrolig intelligent og sansende unikt væsen – men måske har vi gennem den moralske barndomsopdragelsesopvækst mistet kontakten til det skønne, som kroppen giver adgang til, når kontrol slippes??
  Igennem talrige øvelser i nøgenhed med andre mennesker på Abildgaard Kursuscenter har jeg i den grad mærket, hvor livgivende og vitaliserende det er for psyken igen og igen at aflære / afkode ubevidste gamle indlærte moralske fastlåste overbevisninger omkring skyld og skam, som forhindrer os i at være frie i nydelsesfuld lyst med sig selv og andre mennesker.
  Glæder mig til at læse om din næste erfaring ind i kroppens sanselige lyst.
  Kh. Jan.

 2. Mia-Maria Lie Adelina

  det lyder som en smuk oplevelse <3

Skriv et svar